Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jest jakies ograniczenie jedzenia czosnku w ciazy? Tak sie zastanawiam... Bo to jakby nie było naturalny antybiotyk. Rano zjadłam, teraz doprawilam, Mały dostał szału w brzuchu... Chyba mu nie smakuje
ale niech sie uczy, bo moga kuchnia to głownie na czosnku sie opiera
-
Rudzia spij spokojnie, jutro rano obudza Cie kopniaki Sofijki, Albo ona w nocy sie robi aktywna jak Ty spisz i nie czujesz, jest tez taka opcja.
GOSHA ja tez jem duzo czosnku i narazie infekcje sie mnie jakos nie łapią- odpukac , mojemu dziecko tez wybitnie czosnek nie odpowiada ale tak jak mowisz, niech sie przyzwyczaja. Jak bedziemy karmic trzeba bedzie z czosnkiem sie pozegnac na jakis czas, wiec teraz jem do woli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 23:02
Gosha lubi tę wiadomość
-
Ja tez nie chcialabym wiekszej roznicy wieku, u mnie bedzie teraz 3 lata. Mniejsza roznica wieku wymaga ogromnego poswiecenia, nie ma co ukrywac
wyobraz sobie jak jestes teraz w ciazy i musialabys ganiac za takim 1-1,5 rocznym dzieckiem, latwo by nie bylo. Ale mala roznica wieku jest super ze wzgledu na dzieci, razem sie wychowuja, bawia. Jednak latwo takim rodzicom nie jest.
-
Bambi ja do Ciebie teraz: jak się obudziłam to na rekach, nogach miałam wysypkę, dość swędzącą i czułam ręce lekko opuchnięte. Wzięłam wapno 1 musujące. Powoli zeszło, ale teraz znów wraca
takie kropki czerwone, skupiskami można by powiedzieć.... Aż boję się myśleć cóż to może być.
Nie jadłam nic nowego, nie zmieniłam proszków itp.... poradź bo nie wiem czy iść do zwyklej lekarki czy od razu do gin... -
u mnie różnica wieku 12 i 6 lat pierwsza miała byc mniejsza ale jakoś tak szybko te lata minęły, a to finanse a to praca i tak wyszło. Teraz trzecia ciąża o której myślałam już od około 3 lat, a w między czasie budowa domu i przeprowadzka za miasto, w ubiegłym roku zmiana pracy męża więc warunki nie były bardzo sprzyjające, nie mówiąc o tym że tak naprawdę "otoczenie" często uważa że jak ktoś ma 2 dzieci to na pewno nie będzie miał 3 ( chyba że wpadka ). W końcu udało się namówic męża i Lenka dołączy do naszej rodzinki. Różnica wieku dla mnie fenomenalna ponieważ dzieci "odchowane", samodzielne, ale najważniejsze że ja mam męża kierowcę i przez 3 tygodnie w m-cu mogę liczyc tylko na siebie ( plus pomoc dziadków) więc gdybym miała dzieci np. 5 i 3 to nie dałabym rady z kolejnym maluszkiem, a tak moje marzenie o rodzinie 2+3 mogło sie spełnic
czy któraś w was dziewczyny oprócz KasiK spodziewa się 3 pociechyLali, weronika86, Aguś86, Krysti, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
AGUSIEK no tak zdalnie ciezko powiedziec, obstawialabym uczulenie albo jakas wirusowke, nie masz innych objawow infekcji?? katar, goraczka itp? Chociaz jak Ci troche zeszlo po Calcium to raczej sklanialabym sie ku uczuleniu, tylko pytanie na co? Trzecią najgorszą opcją jest cholestaza- ale tez najmniej prawdopodobna z opisu . Idz to komus jutro koniecznie pokaz, lekarz rodzinny na poczatek wystarczy jak jest ogarniety
.
Lali wrote:Dziewczyny a boli Was brzuch przy ruchach? Bo ja mam takie miejsce na brzuchu gdzie najczesciej wypycha pupe/glowe i to mi sprawia bol, taki zwykly bol brzucha w tym miejscu czuje. Nie wiem jak to opisac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 23:35
Lali lubi tę wiadomość
-
mila ja spodziewam się drugiej ale docelowo nie wykluczam trzeciej, ale nie wcześniej niż za 3-4 lata raczej. chyba że coś się zmieni, u mnie aktualnie pracuje tylko mąż. potem chcę wrócić do pracy tzn muszę szukać nowej. i wtedy ewentualnie rozważymy.
Magdas lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:AGUSIEK no tak zdalnie ciezko powiedziec, obstawialabym uczulenie albo jakas wirusowke, nie masz innych objawow infekcji?? katar, goraczka itp? Chociaz jak Ci troche zeszlo po Calcium to raczej sklanialabym sie ku uczuleniu, tylko pytanie na co? Trzecią najgorszą opcją jest cholestaza- ale tez najmniej prawdopodobna z opisu . Idz to komus jutro koniecznie pokaz, lekarz rodzinny na poczatek wystarczy jak jest ogarniety
.
-
ja juz tez jestem, musze do sklepu po buleczki na sniadanie poleciec i o 7.30 spowroterm do lozeczka
dzisiaj wolne!!!!!!!!!!!!!
spalam dobrze, czuje sie super pomimo obudzenia sie z zygankiem na pusty zoladek..FUJmisia83, Krysti lubią tę wiadomość