Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A dzien dobry, u mnie tez niezla noc i zimowo za oknem sie zrobilo
.
Agus no ja tez mam trochę tych badan do z zrobienia, z tych dodatkowych to w lutym planuje ocenić tarczyce tez bo wcześniej mialam problemy i toxoplazmoze bo nie mialam IgG. Ta reszte chyba w marcu, chyba ze szyjka w piatek okaze sie do "d" .
Kristi ubawilas mnie tym czosnkiem- bardzo smiala teoria:p i moze na tym skoncze.
Maz dzisiaj wraca juppi, musze tu zaczac ogarniać hih
MALINKA ja właśnie chyba niedługo, jak bedzie naszykowana bede spokojniejszaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 10:24
Krysti, Aguś86, KasiaKwiatek, Ida, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha wrote:KRYSTI spokojnie, w moim przypadku to chyba jak bym główkę zjadła to i tak mi nie obniży do normy...
główkę skroiłam
i tak na mnie czosnek dziala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 10:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny.
Nie było mnie kilka dni a tu jak zwykle dzieje się tyle, że aż ciężko się do czegokolwiek odnieść.
Postanowiłam siedzieć cicho bo niestety moje samopoczucie w ostatnich dniach to jakiś jeden wielki dół. Walczę z sobą i staram się być lepiej nastawiona do wszystkiego ale idzie średnio.
24 lutego mam wizytę u mojej ginekolog i wtedy też mam zamiar zapytać o zwolnienie lekarskie z pracy. Praca w ósmym miesiącu ciąży po 36 godzin tygodniowo zaczyna być po prostu koszmarem.
A poza tym będę też miała więcej czasu na bycie z Wami.
Pozdrawiam Was gorąco.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 10:35
Krysti lubi tę wiadomość
-
Natt ja Cię i tak podziwiam, że do tej pory dałaś radę. Taki sam wielki szacunek mam do wszystkich dziewczyn które nadal śmigają do pracy!
Dziwna sprawa, staję na wagę rano i pokazuje mi prawie 4 kg mniej niż ostatnio. Myślę zepsuła się. Wołam męża, stawaj na wagę zobacz co Ci pokaże... Jemu pokazała prawidłowo... I się zastanawiam jak to możliwe. Ważę się co 2-3 dni a tu taki spadek... Może trzeba jej baterie zmienić? Myślicie, że to możliwe żeby pokazywała prawidłowe wartości do jakiejś tam wagi a powyżej zaczęła fałszować? -
Nie wiem, która ostatnio narobiła mi ochoty na gołąbki, ale dzwoniła wczoraj moja mama i fruwaczki dziś do mnie przyjadą
Teraz czekam na wątróbkę i sałatkę grecką
Chyba w piątek zrobię, a na sałatkę gdzieś z mężem wyskoczymy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 10:39
hwesta, Krysti, Aguś86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hwesta wrote:Ja dziś gulasz robię i mam zupę kalafiorowa z wczoraj... Maż w pracy, nadal chory ale musiał jechać do biura, moze dziś wcześniej wróci...
hwesta lubi tę wiadomość
-
misia83 wrote:Nie wiem, która ostatnio narobiła mi ochoty na gołąbki, ale dzwoniła wczoraj moja mama i fruwaczki dziś do mnie przyjadą
Teraz czekam na wątróbkę i sałatkę grecką
Chyba w piątek zrobię, a na sałatkę gdzieś z mężem wyskoczymy.
To nie byłam ja ale ta osoba ma u mnie przekichane! Bo mi się przez nią chce a sama nie potrafię i nie ma mi kto zrobić...a zjadłabym takie babcine...
misia83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malinka1984 wrote:Witaski,jutro zaczynamy 34tc, rano planowana wampirownia i bad.moczu a w środę wizyta u ginki.
Mam pytanko kiedy pakujecie torby? Ja planuję po skończonym 37tc czyli 09.03Bambi gdybyś miała wątpliwości co spakować a co dają to służę radą
Moja torba teraz na bank będzie mniej wypakowana niż 1 razem.
-
hwesta wrote:Hej, mnie dziś w nocy brzuch bolał, ale przeszło, mała moja coś mało aktywna jest, wole jak szaleje w brzuchu wtedy wiem ze ok, chyba ja pozaczepiam bo jakaś leniwa się zrobiła...
na mojego to najlepszy zaczepiasz
hwesta, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymisia83 wrote:Natt, nie daj się dołkowi. Głowa do góry, niedługo nie będziemy miały czasu na smutasy...
Właśnie dostałam smsa, że jutro do 16 do 19 mam się spodziewać kuriera z Polski razem z paczką a w niej - wózek, łóżeczko, materacyk, przewijak, pościel i paczka z gemini! No w mordę , jutro będzie piękny dzień!hwesta, KasiaKwiatek, lysinka, misia83, Krysti, iwonka1077, Bambi85, Robotka1, Agusiek89, Gosha, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość