X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dzien dobry, u mnie tez niezla noc i zimowo za oknem sie zrobilo :).
    Agus no ja tez mam trochę tych badan do z zrobienia, z tych dodatkowych to w lutym planuje ocenić tarczyce tez bo wcześniej mialam problemy i toxoplazmoze bo nie mialam IgG. Ta reszte chyba w marcu, chyba ze szyjka w piatek okaze sie do "d" .
    Kristi ubawilas mnie tym czosnkiem- bardzo smiala teoria:p i moze na tym skoncze ;).
    Maz dzisiaj wraca juppi :D , musze tu zaczac ogarniać hih
    MALINKA ja właśnie chyba niedługo, jak bedzie naszykowana bede spokojniejsza

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 10:24

Krysti, Aguś86, KasiaKwiatek, Ida, weronika86 lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    KRYSTI spokojnie, w moim przypadku to chyba jak bym główkę zjadła to i tak mi nie obniży do normy... :)
    Gosha chyba tonę albo dwie :p

Gosha lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosha wrote:
    KRYSTI spokojnie, w moim przypadku to chyba jak bym główkę zjadła to i tak mi nie obniży do normy... :)
    Ja wysoko cisnieniowcem byłam i ja jak pamietam zrobiłam sobie kuracje z czosnku z mlekiem to o matko w szpitalu wylądowałam. Bo tak mi obniżyło cisnienie ze az w głowie karuzela była ,3 lata temu tak miałam :D główkę skroiłam :) i tak na mnie czosnek dziala

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 10:26

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, mnie dziś w nocy brzuch bolał, ale przeszło, mała moja coś mało aktywna jest, wole jak szaleje w brzuchu wtedy wiem ze ok, chyba ja pozaczepiam bo jakaś leniwa się zrobiła...

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. :)
    Nie było mnie kilka dni a tu jak zwykle dzieje się tyle, że aż ciężko się do czegokolwiek odnieść.

Postanowiłam siedzieć cicho bo niestety moje samopoczucie w ostatnich dniach to jakiś jeden wielki dół. Walczę z sobą i staram się być lepiej nastawiona do wszystkiego ale idzie średnio.
    24 lutego mam wizytę u mojej ginekolog i wtedy też mam zamiar zapytać o zwolnienie lekarskie z pracy. Praca w ósmym miesiącu ciąży po 36 godzin tygodniowo zaczyna być po prostu koszmarem.
    A poza tym będę też miała więcej czasu na bycie z Wami. :)

Pozdrawiam Was gorąco. :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 10:35

Krysti lubi tę wiadomość

• adk_1989 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natt ja Cię i tak podziwiam, że do tej pory dałaś radę. Taki sam wielki szacunek mam do wszystkich dziewczyn które nadal śmigają do pracy!

Dziwna sprawa, staję na wagę rano i pokazuje mi prawie 4 kg mniej niż ostatnio. Myślę zepsuła się. Wołam męża, stawaj na wagę zobacz co Ci pokaże... Jemu pokazała prawidłowo... I się zastanawiam jak to możliwe. Ważę się co 2-3 dni a tu taki spadek... Może trzeba jej baterie zmienić? Myślicie, że to możliwe żeby pokazywała prawidłowe wartości do jakiejś tam wagi a powyżej zaczęła fałszować?

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 16:16

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem, która ostatnio narobiła mi ochoty na gołąbki, ale dzwoniła wczoraj moja mama i fruwaczki dziś do mnie przyjadą:)

Teraz czekam na wątróbkę i sałatkę grecką :P
    Chyba w piątek zrobię, a na sałatkę gdzieś z mężem wyskoczymy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 10:39

hwesta, Krysti, Aguś86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś gulasz robię i mam zupę kalafiorowa z wczoraj... Maż w pracy, nadal chory ale musiał jechać do biura, moze dziś wcześniej wróci...

misia83, lysinka lubią tę wiadomość

• misia83 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natt, nie daj się dołkowi. Głowa do góry, niedługo nie będziemy miały czasu na smutasy...

natt lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • misia83 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Ja dziś gulasz robię i mam zupę kalafiorowa z wczoraj... Maż w pracy, nadal chory ale musiał jechać do biura, moze dziś wcześniej wróci...
    Hwesta, ja wczoraj gulasz robiłam. Będę miała na dziś, resztę pewnie zamrożę.

hwesta lubi tę wiadomość

bl9c4z17a80ayfoc.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Nie wiem, która ostatnio narobiła mi ochoty na gołąbki, ale dzwoniła wczoraj moja mama i fruwaczki dziś do mnie przyjadą:)

Teraz czekam na wątróbkę i sałatkę grecką :P
    Chyba w piątek zrobię, a na sałatkę gdzieś z mężem wyskoczymy.

To nie byłam ja ale ta osoba ma u mnie przekichane! Bo mi się przez nią chce a sama nie potrafię i nie ma mi kto zrobić... :( a zjadłabym takie babcine...

misia83 lubi tę wiadomość

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shimmer ostatnio sie chwalila golabkami, ja mialam niedawno ale zjadlabym znowu :)

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Umnie pogoda śliczna słoneczko swieci niebo czyste :)o 13 lozeczko przywiozą:) naszego szkrabunia kochanego

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 10:46

hwesta, mantissa lubią tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka1984 wrote:
    Witaski,jutro zaczynamy 34tc, rano planowana wampirownia i bad.moczu a w środę wizyta u ginki.
    Mam pytanko kiedy pakujecie torby? Ja planuję po skończonym 37tc czyli 09.03
    Ja pakuję torbę na dniach, ale na zasadzie dorzucania tego, co mi się przypomni, żeby była tak za 2 tygodnie kompletna. Ale mną się nie jusicie sugerować, bo jak wiecie mam swoje doświadczenia i to tylko dlatego ;) Bambi gdybyś miała wątpliwości co spakować a co dają to służę radą ;) Moja torba teraz na bank będzie mniej wypakowana niż 1 razem.

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Hej, mnie dziś w nocy brzuch bolał, ale przeszło, mała moja coś mało aktywna jest, wole jak szaleje w brzuchu wtedy wiem ze ok, chyba ja pozaczepiam bo jakaś leniwa się zrobiła...
    Zjedz czosnek :) na mojego to najlepszy zaczepiasz :)

hwesta, Bambi85 lubią tę wiadomość

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja swoją mam spakowana, niech sobie spokojnie leży i czeka... Jakaś spokojniejsza jestem jak mamy już tyle przygotowane:)

natt, KasiaKwiatek, misia83, Krysti, malinka1984, Aguś86, Agusiek89 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    misia83 wrote:
    Natt, nie daj się dołkowi. Głowa do góry, niedługo nie będziemy miały czasu na smutasy...

Właśnie dostałam smsa, że jutro do 16 do 19 mam się spodziewać kuriera z Polski razem z paczką a w niej - wózek, łóżeczko, materacyk, przewijak, pościel i paczka z gemini! No w mordę , jutro będzie piękny dzień! :)

hwesta, KasiaKwiatek, lysinka, misia83, Krysti, iwonka1077, Bambi85, Robotka1, Agusiek89, Gosha, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość

• Bambi85 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie Agus zebralam troche wywiadu i u nas rzeczywiscie za duzo do tego szpitala nie trzeba, ale chetnie poznam Twoja opinie na ten temat :).

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • adk_1989 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee to Natt jutro świętuje i chwali się zdjęciami :)

ckaivfxm1aofa92y.png

atdcx1hp01myo4wh.png
‹‹ 2588 2589 2590 2591 2592 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ