Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:A która ma albo planuje kupować przewijak? Ale taki osobny?
Ja mam z Ikei i w sumie już żałuję bo wielkie to takie, miejsca dużo zajmuje. Ale nie wiem jak będzie z faktycznym używaniem. Może okaże się strzałem w dziesiątkę?Ida lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny! Ja się właśnie wybieram na badania+ktg,trzymajcie kciuki, żeby wyniki były w miarę ok i żebym nie musiała pakować się do szpitala!!!
Aniu gratuluję kolejnego tygodniaAmy_, Gosha, weronika86, Aguś86, Anka1501, misia83, lysinka, Rudzia, MartaAlvi, Krysti, Eweliśka, mantissa, KasiaKwiatek, Angela89, Fasia, iwonka1077, Robotka1, Agusiek89, Ida lubią tę wiadomość
-
Jeszcze się nie wybrałam
Wyniki będę miała tak po 18, więc wtedy wam dopiero napiszę co i jak.
Dzisiaj zaczynamy akcję pranie, ja tylko posortuję ciuszki ( na półleżąco) a mąż już wykona resztę zadania.
-
sylvia007 wrote:Jeszcze się nie wybrałam
Wyniki będę miała tak po 18, więc wtedy wam dopiero napiszę co i jak.
Dzisiaj zaczynamy akcję pranie, ja tylko posortuję ciuszki ( na półleżąco) a mąż już wykona resztę zadania.
-
Hej dziewczyny! Za wiele nie miałam do nadrobienia. Mała już odprawiona do babci, a ja jem śniadanko i dla odmiany leżę
Jeju jak mi się dziś dobrze spało. Gdyby nie ten mój 2letni budzik, który "zadzwonił" o 8 to mogłabym spać i do 10
Sylwia trzymam kciuki.
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
Witamy się po weekendzie
Przeczytałam tylko pobieżnie, co się działo. Kupiliśmy komodę w końcuwięc za jakiś tydzień zacznę powoli prać i prasować. Zawsze wolę mieć wszystko trochę wcześniej przygotowane.
Sylvia trzymam kciuki
Ania gratuluję kolejnego tygodnia
Dziewczyny przeziębione trzymajcie się i zdrowiejcie szybko
Idę teraz prasowaćmiałam iść na zakupy, ale śnieg sypie od rana i czekam, aż trochę przestanie.
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
A ja jakos nie mogę się dzisiaj zmotywować żeby się podnieść z kanapy. Musze isc do apteki odebrac leki które dla mnie zamowili, przydaloby sie ogarnąć mieszkanie, jakiś obiad może skombinować. Jeszcze mi męża niespodziewanie do pracy posłali za miasto, nie wiadomo kiedy będzie z powrotem a mamy na 17 szkołę rodzenia... Chyba nas dzisiejsze zajecia ominą...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bambi zastanawiałyśmy się kilka dni temu kiedy zrobić Hbs i vdrl. Ja chyba pojadę po kolejnej wizycie u lekarza, czyli po 17 lutym. Jeszcze się na niej upewnię, że już można zrobić. Zrobię sobie też wtedy wszystkie badania standardowe typu morfologia, mocz, glukoza, tsh (bo mam zaleczoną chwilowo nadczynność i muszę kontrolować), żeby w razie czego mieć komplet
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:A wiecie ze czosnku nie mozna w ciązy ! Bo obniża cisnienie krwi .I nie powinno się jesc. Tak słyszałam od lekarza . mozna zemdleć od niskiego ciśnienia i coś sobie zrobic .
Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość