Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFasia co do naszego BJ
moja koleżanka ma niecałe 160cm wzrostu. Wózek dla niej jest idealny, rączka nie za wysoko. Nie powinno Ci to spędzać w snu z powiek
jej mąż ma 185 cm i też bardzo wygodnie mu się prowadzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 10:58
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWracajcie dziewczyny do zdrówka
wiosna idzie powoli ,miejmy siłę na poród
miłego dnia ja dzis po schopingach po chodzę
tkmaxx zalicze musze pieluchy kupic
ja się wylanczam na jakis czas dzis . Buzki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 11:08
haneczka lubi tę wiadomość
-
No to widzę że niektóre z Was to już gotowe na wszystko
Ja mam w komodzie jedną szafkę z rzeczami dla dziecka do szpitala skompletowaną druga dla mnie gdyby trzeba było na szybko pakować
Dziś na obiadek u mnie devolai od rodziców i barszcz czerwony z uszkami-wszystko domowejj roboty od mamuniWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 11:10
Bambi85, Krysti, hwesta lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
misia83 wrote:Dziewczyny, a jak dużą torbę bierzecie, bo mam dylemat.
Mam taką sportową, taką na siłownię i taką na kółkach o wymiarach bagażu podręcznego. Tylko czy ta druga nie będzie za duża?posprawdzaj w ktorej sie zmiesci i wsio
misia83, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Ja wam polecam swoje rzeczy zapakować w taką sportową większą bo patrząc np na to że na porodówkę czasami jesteśmy wożone na wózku to lepiej taką torbę mieć na kolanach a rzeczy dla młodego w torbie na kółkach i wtedy emek zabiera i schodzi do żony na poród.Jak byłam w grudniu na salce porodowej to tak się to odbywało.
No i w tym szpitalu w którym ja rodzę preferują dwie torby a nie wszystko w jednej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 11:14
hwesta, misia83, Bambi85 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiekawa jestem jak często teraz wizyty będę miała, pewnie co 2 tyg a od 36 raz w tygodniu ktg ( tak mam wpisane na karcie z rozpoznaniem cukrzycy). Teraz w piątek mam znów wizytę, bo po tym moim podwójnym omdleniu w zeszłym tyg lekarz chce mnie zobaczyć i muszę zwolnienie wziąć. A Wy jak często macie wizyty?
-
misia83 wrote:Dziewczyny, a jak dużą torbę bierzecie, bo mam dylemat.
Mam taką sportową, taką na siłownię i taką na kółkach o wymiarach bagażu podręcznego. Tylko czy ta druga nie będzie za duża?