Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie pierwsze ktg robią od 25 tc przy okazji wizyty i wliczone w cenę. Do 26 tygodnia co miesiąc chodziłam, teraz miałam po 3 tygodniach wizytę a od tej zeszło tygodniowej już co 2 tygodnie, ale to chyba przez szyjkę. Przy okazji każdej wizyty ktg w pakiecie
-
hej joł
bryyyyy
u mnie ciche dni z mężem....ehhh a w sobotę impreza karnawałowa....jak ja to zdzierżę
FASIA nie wiem jaka jest waga wózka:D jest solidny:) nie mam potrzeby jej znać gdyż mieszkam w domku jednorodzinnym i jedyną rzeczą jaką będę robić to albo wkładać go do bagażnika albo wnosić do domu a to tylko dwa schodki:)
jeśli dla Ciebie waga jest ważna to trzeba się i tym kierować bo jak masz go wynosić na piętro to już nie ciekawie.
powiem Ci że zaskoczyłaś mnie swoim wyborem:D właśnie sobie myślałam że Ty jako taka filigramowa kobitka;) wybierzesz bardziej zgrabny wózeczek:D tzn nie że ten co wybrałaś jest nie zgrabny ale taki podłużny typowo dla kobiet aktywnych fizycznie:) a tu taki suprise:) ale będzie Ci się go dobrze użytkować bo jak Kasia i Misia o nim pisały to troszkę sobie kiedyś o nim poczytałam, niestety na żywo nie wiem jak wygląda i jak się użytkuje:)
tak że szacun:) potrafisz zaskoczyć
Amy ja to samo, spakuje się jak będzie mi się chciało nawet w plecak:D
a tak serio mam torbę taką na fitness i mam zamiar się w nią upchnąć, nie jest duża, ale ja tez dużo rzeczy nie muszę brać, mam rozpiskę co mam zabrać i tego się trzymam:)
BAMBI nooo wiesz ile wczoraj mimo paskudnej pogody widziałam wózków w Częstochowie??prawie wszystkie to Bebetto:P na białej ramie:P
mnie do bebetto jedna jedyna rzecz zniechęciła, a mianowicie pałąk, jest zbyt nisko i zbyt daleko umiejscowiony.
mówicie o dzieciakach kiedy kolejne???
u mnie też myśl o 3 dziecku jest, ale myślę wrócić na rok do pracy, bo chciałabym żeby różnica wieku własnie zbyt mała nie była.
jestem nerwuskiem i w gorącej wodzie kąpana-góralski charakter mam i nie wydoliłabym przy dwójce małych dzieci:) przynajmniej to starsze musi umieć sobie dupkę wytrzeć
ja się bałam że w moi wypadku duża różnica między dziećmi będzie zła. a teraz widzę same plusy, młoda ma prawie 7 lat, robi wszystko koło siebie sama, no czeszę ją jedynie ja:) i wiem że mi będzie dużo pomagała:) przynajmniej na początku. a czy będą się dogadywały?? nie wiadomo:) reguły nie ma, mogą być za sobą a mogą sie nie lubić. na to wpływu nie mam.
ok przebrałam rano wszystkie rzeczy juniorki jeszcze raz, odrzuciłam po 5 sztuk każdego rodzaju bo wydawało mi się że na takiego kurdupla mam tego za dużo. zmieściłam się w dużej wanience:) tam je odłożyłam, prać będę w marcu a pościele wypiorę pod koniec marca.
będę sobie prasowała na krzesełku partiami:) bo stać przy desce nie cierpięBambi85, Amy_, Fasia, misia83, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
AMY na FB na stronie xlandera pojawiła się fajna opinia o xmove jak bierzesz go jeszcze pod uwagę
ja ten blog już widziałam wcześniej i dzięki niemu podjęłam decyzję o wyborze i kolorze wózka:D poczytaj:)
ANKA a czemu nie chcecie więcej dzieci jeśli można wiedzieć??
u nas z kolei w moim domu było nas troje rodzeństwa (siostra najmłodsza 12 lat młodsza-zawsze miałyśmy dobry kontakt) a u męża było ich sześćdlatego ja nie chcę zostać przy dwójce:D
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Hej...
Znów wózki na tapecieFASIA ja mam BJ ale City Select i jestem w nim zakochana - to wersja 4 kołowa + u mnie dostawka bliźniacza. Wózek jest genialny, możesz go złożyć i rozłożyć jedną ręką, no i stelaż jest leciutki. U nas ważne było to że szukaliśmy wózka którego stelaż zmieści się do małego bagażnika i to jest strzał w 10
Jeśli chodzi o spacerówkę, to zauważyłam że jest ona większa niż standardowe w wózkach 3w1 więc mnie to bardzo ucieszyło. Co do rączki to ja przy swoim 167cm nie mam problemu choć nie ukrywam że gdyby była możliwość regulacji w dół to chętnie bym z niej skorzystała bo podbijani wózka przy moim wzroście już nie jest takie wygodnerączkę za to można regulowac w górę więc dla wyższego męża to atut. No i jeszcze warto chyba powiedziec że kosz pod wózkiem jest ogromny więc zmieścisz tam dosłownie wszytsko
Robotka1, Fasia, misia83, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Mam troje rodzeństwa ale najlepszy kontakt mam z siostrą, która jest ode mnie 9lat starsza.
-
Y
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 15:30
Robotka1, Bambi85, natt, Fasia, Rudzia, Amy_, Krysti, hwesta, MartaAlvi, misia83, Gosha, Justinka, haneczka, lysinka, Angela89, Ewelcia, KasiaKwiatek, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Witamy się w 32 tygodniu !
sesja brzuszkowa później
KasiaKwiatek miałam dziś jechać zobaczyć BJ ale tak nas zasypało, że szok! Samochodów pod blokiem nie widać i dalej sypie! Ziiima zawitała do Opola
Robotka no widzisz? Fasia zaskakuje hihiOczywiście decyzja jeszcze nie jest do końca podjęta. Mam te wózki u siebie w mieście więc w środę będziemy z mężem jechać na oględziny
Przyznam, że sama nie sądziłam, że mi sie taki wózek spodoba. Są jeszcze inne modele z Baby Joggera, które również i mnie i mężowi przypadły do gustu ale musimy je dotknąć, pojeździć itd. Ja jestem mała żaba, szczupła, mąż też nie wysoki więc muszę do wózka pasować hihi
W xlanderach podoba mi się bardzo dużo. Mają fajne systemy. Wychodzą taniej, bo można znaleźć aukcję na allegro ze śpiworkiem, torbą, foliami i moskitierami. Niestety przy BJ wszystko trzeba sobie dokupić, a koszty nie są małe .. To jest jedyny minus, bo jak podliczę co bym potrzebowała to przekraczamy chyba z 3 tys zł, a to już zawrotna kwota .. No nic zrobimy porównanie i zdecydujemy
A co do sportowego stylu BJ to będę miała motywację żeby biegać z JulkiemIda, Bambi85, Robotka1, Amy_, Rudzia, hwesta, Krysti, misia83, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
No tylko te 1 skladnikowe tabsy anty trzeba bardzo precyzyjnie i sumiennie przyjmowzc zeby byly skuteczne. Kilkugodzinny poślizg moze miec konsekwencje
.
Robotka przestan mnie drażnić tymi bialymi stelazami :p . Ale ładne co? A o co chodzi z tym palakiem? Bo szczerze nie zauwazylam zeby cos bylo z nim nietak. Musze nastepnym razem zwrocic uwage.Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Ewelcia wrote:Hej...
Znów wózki na tapecieFASIA ja mam BJ ale City Select i jestem w nim zakochana - to wersja 4 kołowa + u mnie dostawka bliźniacza. Wózek jest genialny, możesz go złożyć i rozłożyć jedną ręką, no i stelaż jest leciutki. U nas ważne było to że szukaliśmy wózka którego stelaż zmieści się do małego bagażnika i to jest strzał w 10
Jeśli chodzi o spacerówkę, to zauważyłam że jest ona większa niż standardowe w wózkach 3w1 więc mnie to bardzo ucieszyło. Co do rączki to ja przy swoim 167cm nie mam problemu choć nie ukrywam że gdyby była możliwość regulacji w dół to chętnie bym z niej skorzystała bo podbijani wózka przy moim wzroście już nie jest takie wygodnerączkę za to można regulowac w górę więc dla wyższego męża to atut. No i jeszcze warto chyba powiedziec że kosz pod wózkiem jest ogromny więc zmieścisz tam dosłownie wszytsko
Oooo! Właśnie mężowi mojemu się City Select baaaardzo podobaFajnie, że mam wszystkie modele w sklepie do zobaczenia. Także sobie podotykam, pojeżdżę i dopasuję coś do siebie albo i nie
Ja mam 161cm wzostu więc jestem niższa od Ciebie także może być problem .. No nic zobaczymy
Kurcze nie wiedziałam, że tu tyle zwolenniczek tego wózka o którym do wczoraj nie wiedziałam nic
I w CS jest fajne to, że jak sie trafią bliźnięta to się tylko dokupuje później drugi zestawpraktyczny wózio
-
Robotka biore pod uwage bo nie mam jednego typu ;P waham sie oczywiscie miedzy expanderem ale tu spacerowka mnie irytuje teraz
xmove lekko wkurza mnie gondola ale zawsze z gondoli moge zrezygnowac i kupic tylko spacerowke plus adaptery na nosidelko. Ale tak bez gondoli? Hmm... glupio! No i mutsy evo ta spacerowka mnie urzekla
jestem w DOOPIE :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 12:02
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Bambi - takie pytanie, może mało przyjemne - jak katar jest lekko zielony lub żółty to objaw, że to bardziej bakteria czy wirus? Czy nie ma reguły?
Ida lubi tę wiadomość