Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy_ wrote:o Ida super ze pokazalas jak wygladaja te pojemniki. Skutecznie mnie zniechecilo do ich zakupu
wygladaja jak pojemniki z prosektorium
boze ale ja mam skojarzenia 
Eeeeej! Ja mam te pojemniki i zamierzam ich użyć!
ja miejsca nie mam w pokoju więc mi się przydadzą..
Bambi85, misia83 lubią tę wiadomość
-
BAMBI ale mi bardzo się podoba biały stelaż szególnie w bebetto:) gdybym się na niego zdecydowała o jedynie na bialym:) i miałabym w nosie że pół Polski jeździ na białych:D
hm....no nie wiem jak inaczej Ci wytłumaczyć jeśli o pałąk, jest zamocowany zbyt daleko od dziecka i zbyt nisko. nie tylko ja to zauwazylam bo szwagierka ma ten wózek i dziecko musi paskiem przywiązywać przy budce, taki paseczek wzdłuż budki żeby mały jak wstanie po spaniu nie fiknął ma teraz 9 miesięcy i sięga do pałąka ale jak się porządnie wychyli do przodu, ona się boi że on wypadnie. to samo zauwazylam w Luce.
a Ty masz Bebetto czy się przymierzasz do kupna??
FASIA a pewnie że trzeba pomacać, pojeździć, potrzepać
noo powiem Ci że np teraz jest promo i do mojego dostałam torbę gratis, matę do przewijania i taki pokrowiec na butelkę takie termoopkowanie:) więcej mi nie potrzeba, moskitiery są do spacerówki i do gondolki, folia przeciwdeszczowa tylko do gondolki więc pewnie kiedyś dokupię, śpiworek miałam w zestawie z możliwością wybrania dowolnego koloru: wybrałam biały w czarne wzory:) no i chyba tyle:) za tą kasę jestem zadowolona na maxa:) codziennie siędzę w pokoiku i przekładam te części na stelażu:D aaaa i zamontowałam baterie w podnóżku:D fajnie te ledy wyglądają
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:Hehehe Fasia ja nawet na to nie mam miejsca

wg mnie wygladaja okropnie
ale to rzecz gustu 
One nie mają wyglądać tylko mają być FUNKCJONALNE !
Amy_, misia83, mantissa lubią tę wiadomość
-
Hej , nam polecano wózek Bebetto Luca , 3w1
mi sie podoba , słyszałyście coś ? Albo Tutek- Grander ?
W piątek chcemy jechać i zamówić
A widzicie to ze to nasze kwietniowe , ma najwiecej postów ?ponad 2600
. Rekordzistki 
Pozdrawiam z zasypanej Rudy śląskiej
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Amy_, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to pewnieFasia wrote:One nie mają wyglądać tylko mają być FUNKCJONALNE !

niech sluza
bylam na nie na prawde napalona.. ale jednak ich surowy widok mnie przerazil. Moze jakby tam juz byly te wszystkie pampersy oliwki i brudne osrane chusteczki to inaczej bym na to spojrzala.. musze teraz myslec jak ogarnac temat organizacji przewijania dziecka
-
Witam, witam,
Widzę, że przygotowania pełną parą! Moja praca już złożona - miałyście rację, że zdążę, że da się ją napisać w kilka-, kilkanaście dni
Teraz czekam na termin obrony i też zabieram się za pranie ciuszków i ostateczne przygotowania. Gin powiedziała mi, żebym nie zdziwiła się, jak Ninka urodzi się już na początku MARCA!!! ale jaja, to tak niedługo!
Ale niech siedzi w brzuszku jak najdłużej 
A tu zaktualizowany brzuszek o kolejny miesiąc:
Miłego dnia! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 20:00
Amy_, Bambi85, Fasia, nick nieaktualny, Aguś86, iwonka1077, MartaAlvi, misia83, Gosha, Justinka, lysinka, Ewelcia, nick nieaktualny, Justineska, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
No ta mieta na scianach boska, ze tez nie pomyslalam o tym kolorze jak bylo malowanie
Aha Robotka to chyba rozumiem, widzisz dobrze , ze mowisz bo na bank bym nie zwrocila uwagi na to. Nie mam jeszcze nic bo nie wiem co chce
Ostatnio najblizej mialam do Flavio , nie wiem jak wysokosc palaka bo tego znalezc sie nie da, trzeba obejrzec, ale siedzisko jest glebsze niz np w Sylwii co wybrala Rudzia i co tez sie nad nim zastanawialam. A jak glebsze czyli palak dalej od dziecka.
Ale jak paskiem przywiazuje do budki dziecko ? bo rozumiem ze o spacerowce mowimy, to nie uzywa sie tych pasow co tam są ?? pytam bo ja niedoswiadczona
, oswieccie mnie.
Kurde to ja juz nic nie wiem, wybierzcie mi wozek.
Jakbym sie decydowala na bebetto to i tak z zalozeniem ze za rok kupuje poreczniejsza spacerowke .
Robotka1, Ida lubią tę wiadomość
-
ooo witaj czkawko, jeszcze dziś Cię nie miała moja córka:P
ANIA rozumiem:)
Amy a co Ty taki sarkastyczy humor dziś masz:D pojemniki aż takie be??
hehe
o rany widzę że wózkowy problem masz mega:)
a ja Ci mówiłam że w ekspanderze ta spacerówka wygląda tandetnie:P hehe ale to rzecz gustu oczywiście:D ideału nie znajdziemy natomiast ja jestem pod względem wzualnym dość stanowcza i jednak nie ma co się oszukiwać ale wózek dla mnie musi wyglądać dobrze.
a co Ci się w gondoli nie podoba w xlanderze?? jest Twoim zdaniem mała?? wąska? płytka czy może nie opływowa:D
mi się podoba chyba wszystko:) funkcja i sposób wpinania dodatkowego daszka:) regulacja oparcia:) ta przykrywka na wózek nie jest typowo naciągana na ramę a wyobraź sobie że jest na magnesy:) przykładasz tylko do gondolki i sama łapie:)
nie mówię o montażu na ramie, ale to już większość wózków ma ten system na klik.
i jest brdzo lekka przy tym:)
a wiesz że ja jak włożyłam spacerówkę to pomyślałam że i na niej noworodek da radę? wystarczyłoby wkładkę kupić dla noworodka:) koleżanka tak woziła i nie widziałam żeby przez to dziecku było gorzej:) no ale to rzecz gustu oczywiście:) ja bez gondolki nie woziłabym:)
IDA a ten misiek w otulaczku mnie urzekł
hehe super wszystko wygląda:)
Ida, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Robotka no właśnie to mi się podoba w xlanderze, że jest taki dizajnerski. Ma fajne rozwiązania. Dobrze wygląda. I cena dla mnie ok, na styk ale ok
a BJ wychodzi drożej ale ma pewne rzeczy, które przeważają na jego korzyść. No nic nie marudzę do czasu aż nie zobaczymy go z mężem na żywo. Później sobie pojedziemy xlandera zobaczyć
-
Amy_ wrote:No to pewnie
niech sluza
bylam na nie na prawde napalona.. ale jednak ich surowy widok mnie przerazil. Moze jakby tam juz byly te wszystkie pampersy oliwki i brudne osrane chusteczki to inaczej bym na to spojrzala.. musze teraz myslec jak ogarnac temat organizacji przewijania dziecka 
Myślę że osrane chusteczki dodadzą estetyki
Fasia, Bambi85, Ida, Amy_, Klaudia90, iwonka1077, nick nieaktualny, misia83, nick nieaktualny, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Justineska wrote:Hej , nam polecano wózek Bebetto Luca , 3w1
mi sie podoba , słyszałyście coś ? Albo Tutek- Grander ?
W piątek chcemy jechać i zamówić
A widzicie to ze to nasze kwietniowe , ma najwiecej postów ?ponad 2600
. Rekordzistki 
Pozdrawiam z zasypanej Rudy śląskiej
Odnośnie Tutka Grandera - moja kuzynka go ma i baaaardzo chwali. Polecała mi go. Sama testowałam i rzeczywiście ma wiele plusów - jest zwrotny, lekki, no fajny
Ważne, że torba na zakupy jest duża i zapinana. Jej synek z gondoli szybko wyrósł, ale spacerówka ma możliwość wersji leżącej
Justineska lubi tę wiadomość