X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    o Ida super ze pokazalas jak wygladaja te pojemniki. Skutecznie mnie zniechecilo do ich zakupu :P wygladaja jak pojemniki z prosektorium :P boze ale ja mam skojarzenia :P

Eeeeej! Ja mam te pojemniki i zamierzam ich użyć! :D ja miejsca nie mam w pokoju więc mi się przydadzą..

Bambi85, misia83 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Amy_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo a te kotki to skad masz? Uuuuuuurocze!!!!

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Bambi85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde tak mnie juz wkurza ze nie moge wybrac tego wozka. Mialam etap bebetto potem x lander potem mutsy teraz bebetto i dupa. Amywitaj w klubie zatem :D

Amy_ lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 15:31

• Ida Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotki też z Ikei.

Amy_, Fasia, Krysti lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Eeeeej! Ja mam te pojemniki i zamierzam ich użyć! :D ja miejsca nie mam w pokoju więc mi się przydadzą..
    Hehehe Fasia ja nawet na to nie mam miejsca :P
    wg mnie wygladaja okropnie :P ale to rzecz gustu :P

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BAMBI ale mi bardzo się podoba biały stelaż szególnie w bebetto:) gdybym się na niego zdecydowała o jedynie na bialym:) i miałabym w nosie że pół Polski jeździ na białych:D
    hm....no nie wiem jak inaczej Ci wytłumaczyć jeśli o pałąk, jest zamocowany zbyt daleko od dziecka i zbyt nisko. nie tylko ja to zauwazylam bo szwagierka ma ten wózek i dziecko musi paskiem przywiązywać przy budce, taki paseczek wzdłuż budki żeby mały jak wstanie po spaniu nie fiknął ma teraz 9 miesięcy i sięga do pałąka ale jak się porządnie wychyli do przodu, ona się boi że on wypadnie. to samo zauwazylam w Luce.
    a Ty masz Bebetto czy się przymierzasz do kupna??:)

FASIA a pewnie że trzeba pomacać, pojeździć, potrzepać:)
    noo powiem Ci że np teraz jest promo i do mojego dostałam torbę gratis, matę do przewijania i taki pokrowiec na butelkę takie termoopkowanie:) więcej mi nie potrzeba, moskitiery są do spacerówki i do gondolki, folia przeciwdeszczowa tylko do gondolki więc pewnie kiedyś dokupię, śpiworek miałam w zestawie z możliwością wybrania dowolnego koloru: wybrałam biały w czarne wzory:) no i chyba tyle:) za tą kasę jestem zadowolona na maxa:) codziennie siędzę w pokoiku i przekładam te części na stelażu:D aaaa i zamontowałam baterie w podnóżku:D fajnie te ledy wyglądają:D

Fasia lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka bo to juz jest nasze drugie a mój facet ma już dwóch synów z poprzedniego małżeństwa (czyli to jego czwarte :)).

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida super lozeczko i widze ze kolor ładny macie na ścianach :) remoncik idzie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 12:10

Ida lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Hehehe Fasia ja nawet na to nie mam miejsca :P
    wg mnie wygladaja okropnie :P ale to rzecz gustu :P

One nie mają wyglądać tylko mają być FUNKCJONALNE ! :D

Amy_, misia83, mantissa lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Justineska Przyjaciółka

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , nam polecano wózek Bebetto Luca , 3w1 ;) mi sie podoba , słyszałyście coś ? Albo Tutek- Grander ?

W piątek chcemy jechać i zamówić ;)

A widzicie to ze to nasze kwietniowe , ma najwiecej postów ?ponad 2600 ;). Rekordzistki ;)

Pozdrawiam z zasypanej Rudy śląskiej :)

Krysti, hwesta, Amy_, Bambi85 lubią tę wiadomość

3jgxk0s36qip8cls.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba dużo nas na l4 siedzi i całymi dniami produkujemy :D

• Amy_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    One nie mają wyglądać tylko mają być FUNKCJONALNE ! :D
    No to pewnie :P niech sluza :P bylam na nie na prawde napalona.. ale jednak ich surowy widok mnie przerazil. Moze jakby tam juz byly te wszystkie pampersy oliwki i brudne osrane chusteczki to inaczej bym na to spojrzala.. musze teraz myslec jak ogarnac temat organizacji przewijania dziecka :(

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo tu u nas jak na targowisku :P jedna lepsza gadula od drugiej ;)

Justineska lubi tę wiadomość

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, witam,

Widzę, że przygotowania pełną parą! Moja praca już złożona - miałyście rację, że zdążę, że da się ją napisać w kilka-, kilkanaście dni :) Teraz czekam na termin obrony i też zabieram się za pranie ciuszków i ostateczne przygotowania. Gin powiedziała mi, żebym nie zdziwiła się, jak Ninka urodzi się już na początku MARCA!!! ale jaja, to tak niedługo! <3 Ale niech siedzi w brzuszku jak najdłużej :)

A tu zaktualizowany brzuszek o kolejny miesiąc:

Miłego dnia! :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 20:00

Amy_, Bambi85, Fasia, Krysti, Aguś86, iwonka1077, MartaAlvi, misia83, Gosha, Justinka, lysinka, Ewelcia, KasiaKwiatek, Justineska, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Bambi85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ta mieta na scianach boska, ze tez nie pomyslalam o tym kolorze jak bylo malowanie
    Aha Robotka to chyba rozumiem, widzisz dobrze , ze mowisz bo na bank bym nie zwrocila uwagi na to. Nie mam jeszcze nic bo nie wiem co chce :P
    Ostatnio najblizej mialam do Flavio , nie wiem jak wysokosc palaka bo tego znalezc sie nie da, trzeba obejrzec, ale siedzisko jest glebsze niz np w Sylwii co wybrala Rudzia i co tez sie nad nim zastanawialam. A jak glebsze czyli palak dalej od dziecka.
    Ale jak paskiem przywiazuje do budki dziecko ? bo rozumiem ze o spacerowce mowimy, to nie uzywa sie tych pasow co tam są ?? pytam bo ja niedoswiadczona :P , oswieccie mnie.
    Kurde to ja juz nic nie wiem, wybierzcie mi wozek.
    Jakbym sie decydowala na bebetto to i tak z zalozeniem ze za rok kupuje poreczniejsza spacerowke .

Robotka1, Ida lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo witaj czkawko, jeszcze dziś Cię nie miała moja córka:P

ANIA rozumiem:)

Amy a co Ty taki sarkastyczy humor dziś masz:D pojemniki aż takie be??:) hehe
    o rany widzę że wózkowy problem masz mega:)
    a ja Ci mówiłam że w ekspanderze ta spacerówka wygląda tandetnie:P hehe ale to rzecz gustu oczywiście:D ideału nie znajdziemy natomiast ja jestem pod względem wzualnym dość stanowcza i jednak nie ma co się oszukiwać ale wózek dla mnie musi wyglądać dobrze.
    a co Ci się w gondoli nie podoba w xlanderze?? jest Twoim zdaniem mała?? wąska? płytka czy może nie opływowa:D
    mi się podoba chyba wszystko:) funkcja i sposób wpinania dodatkowego daszka:) regulacja oparcia:) ta przykrywka na wózek nie jest typowo naciągana na ramę a wyobraź sobie że jest na magnesy:) przykładasz tylko do gondolki i sama łapie:)
    nie mówię o montażu na ramie, ale to już większość wózków ma ten system na klik.
    i jest brdzo lekka przy tym:)
    a wiesz że ja jak włożyłam spacerówkę to pomyślałam że i na niej noworodek da radę? wystarczyłoby wkładkę kupić dla noworodka:) koleżanka tak woziła i nie widziałam żeby przez to dziecku było gorzej:) no ale to rzecz gustu oczywiście:) ja bez gondolki nie woziłabym:)

IDA a ten misiek w otulaczku mnie urzekł:D hehe super wszystko wygląda:)

Ida, Amy_ lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka no właśnie to mi się podoba w xlanderze, że jest taki dizajnerski. Ma fajne rozwiązania. Dobrze wygląda. I cena dla mnie ok, na styk ale ok :) a BJ wychodzi drożej ale ma pewne rzeczy, które przeważają na jego korzyść. No nic nie marudzę do czasu aż nie zobaczymy go z mężem na żywo. Później sobie pojedziemy xlandera zobaczyć :)

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    No to pewnie :P niech sluza :P bylam na nie na prawde napalona.. ale jednak ich surowy widok mnie przerazil. Moze jakby tam juz byly te wszystkie pampersy oliwki i brudne osrane chusteczki to inaczej bym na to spojrzala.. musze teraz myslec jak ogarnac temat organizacji przewijania dziecka :(

Myślę że osrane chusteczki dodadzą estetyki :P

Fasia, Bambi85, Ida, Amy_, Klaudia90, iwonka1077, natt, misia83, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justineska wrote:
    Hej , nam polecano wózek Bebetto Luca , 3w1 ;) mi sie podoba , słyszałyście coś ? Albo Tutek- Grander ?

W piątek chcemy jechać i zamówić ;)

A widzicie to ze to nasze kwietniowe , ma najwiecej postów ?ponad 2600 ;). Rekordzistki ;)

Pozdrawiam z zasypanej Rudy śląskiej :)

Odnośnie Tutka Grandera - moja kuzynka go ma i baaaardzo chwali. Polecała mi go. Sama testowałam i rzeczywiście ma wiele plusów - jest zwrotny, lekki, no fajny :) Ważne, że torba na zakupy jest duża i zapinana. Jej synek z gondoli szybko wyrósł, ale spacerówka ma możliwość wersji leżącej :)

Justineska lubi tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
‹‹ 2592 2593 2594 2595 2596 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ