X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    o Ida super ze pokazalas jak wygladaja te pojemniki. Skutecznie mnie zniechecilo do ich zakupu :P wygladaja jak pojemniki z prosektorium :P boze ale ja mam skojarzenia :P

Eeeeej! Ja mam te pojemniki i zamierzam ich użyć! :D ja miejsca nie mam w pokoju więc mi się przydadzą..

Bambi85, misia83 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Amy_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo a te kotki to skad masz? Uuuuuuurocze!!!!

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Bambi85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde tak mnie juz wkurza ze nie moge wybrac tego wozka. Mialam etap bebetto potem x lander potem mutsy teraz bebetto i dupa. Amywitaj w klubie zatem :D

Amy_ lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Y

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2016, 15:31

• Ida Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotki też z Ikei.

Amy_, Fasia, Krysti lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Eeeeej! Ja mam te pojemniki i zamierzam ich użyć! :D ja miejsca nie mam w pokoju więc mi się przydadzą..
    Hehehe Fasia ja nawet na to nie mam miejsca :P
    wg mnie wygladaja okropnie :P ale to rzecz gustu :P

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BAMBI ale mi bardzo się podoba biały stelaż szególnie w bebetto:) gdybym się na niego zdecydowała o jedynie na bialym:) i miałabym w nosie że pół Polski jeździ na białych:D
    hm....no nie wiem jak inaczej Ci wytłumaczyć jeśli o pałąk, jest zamocowany zbyt daleko od dziecka i zbyt nisko. nie tylko ja to zauwazylam bo szwagierka ma ten wózek i dziecko musi paskiem przywiązywać przy budce, taki paseczek wzdłuż budki żeby mały jak wstanie po spaniu nie fiknął ma teraz 9 miesięcy i sięga do pałąka ale jak się porządnie wychyli do przodu, ona się boi że on wypadnie. to samo zauwazylam w Luce.
    a Ty masz Bebetto czy się przymierzasz do kupna??:)

FASIA a pewnie że trzeba pomacać, pojeździć, potrzepać:)
    noo powiem Ci że np teraz jest promo i do mojego dostałam torbę gratis, matę do przewijania i taki pokrowiec na butelkę takie termoopkowanie:) więcej mi nie potrzeba, moskitiery są do spacerówki i do gondolki, folia przeciwdeszczowa tylko do gondolki więc pewnie kiedyś dokupię, śpiworek miałam w zestawie z możliwością wybrania dowolnego koloru: wybrałam biały w czarne wzory:) no i chyba tyle:) za tą kasę jestem zadowolona na maxa:) codziennie siędzę w pokoiku i przekładam te części na stelażu:D aaaa i zamontowałam baterie w podnóżku:D fajnie te ledy wyglądają:D

Fasia lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka bo to juz jest nasze drugie a mój facet ma już dwóch synów z poprzedniego małżeństwa (czyli to jego czwarte :)).

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida super lozeczko i widze ze kolor ładny macie na ścianach :) remoncik idzie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 12:10

Ida lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Hehehe Fasia ja nawet na to nie mam miejsca :P
    wg mnie wygladaja okropnie :P ale to rzecz gustu :P

One nie mają wyglądać tylko mają być FUNKCJONALNE ! :D

Amy_, misia83, mantissa lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Justineska Przyjaciółka

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej , nam polecano wózek Bebetto Luca , 3w1 ;) mi sie podoba , słyszałyście coś ? Albo Tutek- Grander ?

W piątek chcemy jechać i zamówić ;)

A widzicie to ze to nasze kwietniowe , ma najwiecej postów ?ponad 2600 ;). Rekordzistki ;)

Pozdrawiam z zasypanej Rudy śląskiej :)

Krysti, hwesta, Amy_, Bambi85 lubią tę wiadomość

3jgxk0s36qip8cls.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba dużo nas na l4 siedzi i całymi dniami produkujemy :D

• Amy_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    One nie mają wyglądać tylko mają być FUNKCJONALNE ! :D
    No to pewnie :P niech sluza :P bylam na nie na prawde napalona.. ale jednak ich surowy widok mnie przerazil. Moze jakby tam juz byly te wszystkie pampersy oliwki i brudne osrane chusteczki to inaczej bym na to spojrzala.. musze teraz myslec jak ogarnac temat organizacji przewijania dziecka :(

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Anka1501 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo tu u nas jak na targowisku :P jedna lepsza gadula od drugiej ;)

Justineska lubi tę wiadomość

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, witam,

Widzę, że przygotowania pełną parą! Moja praca już złożona - miałyście rację, że zdążę, że da się ją napisać w kilka-, kilkanaście dni :) Teraz czekam na termin obrony i też zabieram się za pranie ciuszków i ostateczne przygotowania. Gin powiedziała mi, żebym nie zdziwiła się, jak Ninka urodzi się już na początku MARCA!!! ale jaja, to tak niedługo! <3 Ale niech siedzi w brzuszku jak najdłużej :)

A tu zaktualizowany brzuszek o kolejny miesiąc:

Miłego dnia! :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 20:00

Amy_, Bambi85, Fasia, Krysti, Aguś86, iwonka1077, MartaAlvi, misia83, Gosha, Justinka, lysinka, Ewelcia, KasiaKwiatek, Justineska, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • Bambi85 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ta mieta na scianach boska, ze tez nie pomyslalam o tym kolorze jak bylo malowanie
    Aha Robotka to chyba rozumiem, widzisz dobrze , ze mowisz bo na bank bym nie zwrocila uwagi na to. Nie mam jeszcze nic bo nie wiem co chce :P
    Ostatnio najblizej mialam do Flavio , nie wiem jak wysokosc palaka bo tego znalezc sie nie da, trzeba obejrzec, ale siedzisko jest glebsze niz np w Sylwii co wybrala Rudzia i co tez sie nad nim zastanawialam. A jak glebsze czyli palak dalej od dziecka.
    Ale jak paskiem przywiazuje do budki dziecko ? bo rozumiem ze o spacerowce mowimy, to nie uzywa sie tych pasow co tam są ?? pytam bo ja niedoswiadczona :P , oswieccie mnie.
    Kurde to ja juz nic nie wiem, wybierzcie mi wozek.
    Jakbym sie decydowala na bebetto to i tak z zalozeniem ze za rok kupuje poreczniejsza spacerowke .

Robotka1, Ida lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo witaj czkawko, jeszcze dziś Cię nie miała moja córka:P

ANIA rozumiem:)

Amy a co Ty taki sarkastyczy humor dziś masz:D pojemniki aż takie be??:) hehe
    o rany widzę że wózkowy problem masz mega:)
    a ja Ci mówiłam że w ekspanderze ta spacerówka wygląda tandetnie:P hehe ale to rzecz gustu oczywiście:D ideału nie znajdziemy natomiast ja jestem pod względem wzualnym dość stanowcza i jednak nie ma co się oszukiwać ale wózek dla mnie musi wyglądać dobrze.
    a co Ci się w gondoli nie podoba w xlanderze?? jest Twoim zdaniem mała?? wąska? płytka czy może nie opływowa:D
    mi się podoba chyba wszystko:) funkcja i sposób wpinania dodatkowego daszka:) regulacja oparcia:) ta przykrywka na wózek nie jest typowo naciągana na ramę a wyobraź sobie że jest na magnesy:) przykładasz tylko do gondolki i sama łapie:)
    nie mówię o montażu na ramie, ale to już większość wózków ma ten system na klik.
    i jest brdzo lekka przy tym:)
    a wiesz że ja jak włożyłam spacerówkę to pomyślałam że i na niej noworodek da radę? wystarczyłoby wkładkę kupić dla noworodka:) koleżanka tak woziła i nie widziałam żeby przez to dziecku było gorzej:) no ale to rzecz gustu oczywiście:) ja bez gondolki nie woziłabym:)

IDA a ten misiek w otulaczku mnie urzekł:D hehe super wszystko wygląda:)

Ida, Amy_ lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka no właśnie to mi się podoba w xlanderze, że jest taki dizajnerski. Ma fajne rozwiązania. Dobrze wygląda. I cena dla mnie ok, na styk ale ok :) a BJ wychodzi drożej ale ma pewne rzeczy, które przeważają na jego korzyść. No nic nie marudzę do czasu aż nie zobaczymy go z mężem na żywo. Później sobie pojedziemy xlandera zobaczyć :)

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    No to pewnie :P niech sluza :P bylam na nie na prawde napalona.. ale jednak ich surowy widok mnie przerazil. Moze jakby tam juz byly te wszystkie pampersy oliwki i brudne osrane chusteczki to inaczej bym na to spojrzala.. musze teraz myslec jak ogarnac temat organizacji przewijania dziecka :(

Myślę że osrane chusteczki dodadzą estetyki :P

Fasia, Bambi85, Ida, Amy_, Klaudia90, iwonka1077, natt, misia83, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2015, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justineska wrote:
    Hej , nam polecano wózek Bebetto Luca , 3w1 ;) mi sie podoba , słyszałyście coś ? Albo Tutek- Grander ?

W piątek chcemy jechać i zamówić ;)

A widzicie to ze to nasze kwietniowe , ma najwiecej postów ?ponad 2600 ;). Rekordzistki ;)

Pozdrawiam z zasypanej Rudy śląskiej :)

Odnośnie Tutka Grandera - moja kuzynka go ma i baaaardzo chwali. Polecała mi go. Sama testowałam i rzeczywiście ma wiele plusów - jest zwrotny, lekki, no fajny :) Ważne, że torba na zakupy jest duża i zapinana. Jej synek z gondoli szybko wyrósł, ale spacerówka ma możliwość wersji leżącej :)

Justineska lubi tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
‹‹ 2592 2593 2594 2595 2596 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ