Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:ROBOTKA Ty nie kracz z tym xlanderem hehe
ja tylko nie jestem przekonana do spacerówki. Zeby ją złożyć to się ściąga budke i osobno składa się stelaż tak? A w tym BJ składa się cała spacerówka. To dla mnie super rozwiązanie, dlatego tak sie na niego napaliłam
No i to, że można w nim wozić dziecko do wagi 34kg czyli starczy na dłuuugie lata gdyby mały chciał w nim jeszcze jeździć mając np 4 lata. Zooooobaczymy hihi
HWESTA taki był plan ostatnio więc zobaczymy czy coś się zmieniło czy nie.
FAsia czyś ty oszalała??? do 34 kilo?? moja córka ma 7 lat prawie i waży 22:D hahaha
a wiesz że nie wiem jak się składa spacerówkę?D czy ze stelażem czy bez?? zaraz pójdę sprawdzić to napiszę
a Tobie co się w spacerówce nie podoba?to że trzeba ją wyciągać ewentualnie??? czy coś jeszcze??
bo gabarytowo jest na prawdę okej:) a Ty z racji postury Twojej i męża raczej powinnaś się skłaniać ku temu że będziesz mieć Jula mniejszego niż wiekszego:) no ale oczwiście to tez nie reguła:)
AMYYYY ciotko:) surowy wygląd:D no nie:D pomyśl jak dorzucisz tam Olka, kocyk, zabaweczkę zawieszanąjuż nie będzie taki jak to móisz surowy:D
Fasia jak młody będzie miał 4 lata to już się będziesz wstydzić go we wózku wozić
nie no żarcik:)
BAMBI ja mieszkam na wsi i żeby się gdzieś dostać też muszę w auto wsiąśćdo sklepu, lekarza, kościoła itp:)
a wózek typu laska uważam że i tak warto mieć gdzieś w domu schowany:)
ja mam po córce za 80zł z jakiegośc mrketu i dawała radęco prawda może ja ze 2 razy użyłam bo jednak młoda na nogi się przerzuciła szybko ale jest:D
Aguś86, Amy_ lubią tę wiadomość
-
no wlasnie, a sadzac po tym co pisza doswiadczone mamusie bardzo roznie z tym bywa, a moze w ogole nie bedzie chcial jezdzic w wozku. I w wiekszosci przypadkow zestawy nie sa na dlugo, wystarczy spawdzic na allegro czy na olx , ludzie i tak sprzedaja te wozki z wyzszej polki po dosc krotkim czasie, bo nawet dosc nowe kolekcje mozna kupic jako uzywki juz.
Dlatego tak jak IDA piszesz rozsadek podpowiada, zeby kupic cos w normalnej cenie zeby nie bylo zal wydac za rok czy poltora znowu niemalej kasy na spacerowke. Tylko ze te wozki wcale mi sie nie podobaja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 12:51
Ida lubi tę wiadomość
-
Fasia moja córcia wazy 16 kilo szczuplakiem nie jest a ma 3,5 roku i nie posiedzi juz w wozku ana juz sporo na piechotke pojdzie serio, a jak masz daleko wszedzie to i tak autem sie jezdzi takze mysle ze spacerowka max do 3 roku zycia .....
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Na poczatku gondola byla dla mnie bardzo wazna ale taz bym chciLa kupic tylko spacerowke i miec z glowy. Moze przez 4 mies. bede Olka na spacery brala w chuscie?
-
Robotka1 wrote:AMYYYY ciotko:) surowy wygląd:D no nie:D pomyśl jak dorzucisz tam Olka, kocyk, zabaweczkę zawieszaną
już nie będzie taki jak to móisz surowy:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 12:50
Aguś86, iwonka1077, Robotka1, Fasia, Amy_, Gosha lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Moja koleżanka kupiła tylko gondolę i fotelik, a spacerowkę od razu miała skladaną taką mniejszą, bo podobała jej się tylko gondola
ale niestety w większości wózków nie ma mozliwości kupienia samej gondoli;/
aaa i chciałam dodać że w moim wozie podstawą jest tutaj wersja spacerowa!!! a nie zestaw !!
ja ten zestaw sobie sama skompletowałam, dlatego mam inny kolor gondoli bo był po prostu dobierany a nie wciskany na siłę jak to w większości zestawów jest.
ok idę sobie na jakąś zupinę bo tylko wam zamieszanie robię z tymi wózkami;) przepraszam
ale bardzo mnie ciekawi jakie są wasze typy, co w nich cenicie itp, no czekałam na ten temat wózkowy kilka miesięcy:D
błeheheh Bambi słuszna uwaga:D i jeszce obrzygana pielucha:DWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 12:53
Amy_, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a propos tych pojemników tez mi sie nie podobaja bede miala organizer na łożeczku zawieszany i smietnik kolo łożka jakiś i juz
a i tak na biezaco bedę wywalac gdzies kolo bloków mojej mamy bo na domkach to raz na 2 tygodnie wywóz śmieci, to nawet nie wiecie jak wali ze smietnika fujjjjj zwlaszcza latem........... jeszcze sie nad tymi zapachowymi workami zastanawiam czy nie kupić zawsze trochę mniej smrodu....
-
Robotka1 wrote:i ja bym zrobiła to samo uwierz mi:D(oczywiście zanim poznałam mój dotychczasowy typ:)
ale niestety w większości wózków nie ma mozliwości kupienia samej gondoli;/
aaa i chciałam dodać że w moim wozie podstawą jest tutaj wersja spacerowa!!! a nie zestaw !!
ja ten zestaw sobie sama skompletowałam, dlatego mam inny kolor gondoli bo był po prostu dobierany a nie wciskany na siłę jak to w większości zestawów jest.
ok idę sobie na jakąś zupinę bo tylko wam zamieszanie robię z tymi wózkami;) przepraszam
ale bardzo mnie ciekawi jakie są wasze typy, co w nich cenicie itp, no czekałam na ten temat wózkowy kilka miesięcy:Dhwesta, Robotka1 lubią tę wiadomość