Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy i gdzies Ty widziala plastikowe pojemniki w prosektorium
.
Sa normalne, takie ascetyczno- szwedzkie , wg mniej ok. Ale masz racje osrana chusteczka na pewno nada im uroku hehWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 12:22
Amy_, mantissa, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:Jakbym sie decydowala na bebetto to i tak z zalozeniem ze za rok kupuje poreczniejsza spacerowke .
przemyślałam, i stwierdziłam że nie będzie mi się chciało cackać ze sprzedażą i to pewnie za połowę ceny.
dlatego wybrałam inny wózek, z którego wiem że będę korzystała przez cały okrez wózkowania młodej i zostawiam go na kolejne dziecko.
powiem Ci że ostatnio sprzedałam mojego starego xlandera XT trójkołowy, po wypraniu go i umyciu wzięłam za niego sporą sumę a lezał na strychu 5 lat!!!
ej nie że przywiązuje dziecko do budki:D tylko taki pasek mocuje z jednej ztrony budki i z drugiej żeby młody nie fiknął do przodu:D
FASIA no nie chcę nic mówić ale ja Ciebie i Twojego męża własnie przy xlanderze widzę
Bambi85, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justineska wrote:Hej , nam polecano wózek Bebetto Luca , 3w1
mi sie podoba , słyszałyście coś ? Albo Tutek- Grander ?
W piątek chcemy jechać i zamówić
A widzicie to ze to nasze kwietniowe , ma najwiecej postów ?ponad 2600. Rekordzistki
Pozdrawiam z zasypanej Rudy śląskiej
Justineska lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:Amy i gdzies Ty widziala plastikowe pojemniki w prosektorium
.
Sa normalne, takie ascetyczno- szwedzkie , wg mniej ok. Ale masz racje osrana chusteczka na pewno nada im uroku hehBambi85, Fasia lubią tę wiadomość
-
hehe juz mialam wizje przywiazanego mlodego do budki, ale juz wszystko wiem
hehe
Kurcze nie wiem, w sumie mieszkam pod mistem wszedzie jezdze autem i mysle ze co bym nie kupila to fajna lekka spacerowka mnie nie ominie. Jak kupie bebetto za 1400czy 1500 bedzie mi mniej szkoda niz jak wywale 3tys na mutsy albo 4tys na teutonie na ten sam okres czasu. I to zasadniczy argument chyba czemu bebetto wydaje sie dobra opcja.Aguś86, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Amy a co Ty taki sarkastyczy humor dziś masz:D pojemniki aż takie be??
hehe
o rany widzę że wózkowy problem masz mega:)
a ja Ci mówiłam że w ekspanderze ta spacerówka wygląda tandetnie:P hehe ale to rzecz gustu oczywiście:D ideału nie znajdziemy natomiast ja jestem pod względem wzualnym dość stanowcza i jednak nie ma co się oszukiwać ale wózek dla mnie musi wyglądać dobrze.
a co Ci się w gondoli nie podoba w xlanderze?? jest Twoim zdaniem mała?? wąska? płytka czy może nie opływowa:D
mi się podoba chyba wszystko:) funkcja i sposób wpinania dodatkowego daszka:) regulacja oparcia:) ta przykrywka na wózek nie jest typowo naciągana na ramę a wyobraź sobie że jest na magnesy:) przykładasz tylko do gondolki i sama łapie:)
nie mówię o montażu na ramie, ale to już większość wózków ma ten system na klik.
i jest brdzo lekka przy tym:)
a wiesz że ja jak włożyłam spacerówkę to pomyślałam że i na niej noworodek da radę? wystarczyłoby wkładkę kupić dla noworodka:) koleżanka tak woziła i nie widziałam żeby przez to dziecku było gorzej:) no ale to rzecz gustu oczywiście:) ja bez gondolki nie woziłabym:)po prostu mi tak glupio skojarzyly. Przepraszam.
wiem ze mam mega problem z wozkiem i mnie to irytuje bo chcialabym miec juz swoj typ... nie wiem co mnie drazni w gondoli xmova.. cos mnie drazni.. chyba ta surowosc w wygladzie... sama nie wiemRobotka1 lubi tę wiadomość
-
ROBOTKA Ty nie kracz z tym xlanderem hehe
ja tylko nie jestem przekonana do spacerówki. Zeby ją złożyć to się ściąga budke i osobno składa się stelaż tak? A w tym BJ składa się cała spacerówka. To dla mnie super rozwiązanie, dlatego tak sie na niego napaliłam
No i to, że można w nim wozić dziecko do wagi 34kg czyli starczy na dłuuugie lata gdyby mały chciał w nim jeszcze jeździć mając np 4 lata. Zooooobaczymy hihi
HWESTA taki był plan ostatnio więc zobaczymy czy coś się zmieniło czy nie.Robotka1, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
witam sie
u nas tez kladzie śnieg, ale ok tylko córcia na sanki ciagnie a mi sie nie chce poczekam az mąż wróci i z nią pojdzie
Anka no mozesz zdązysz się ogarnąć chyba że kapiel, minikiur i pedickiur i jeszcze bobero włosach nie wspomnę
odnośnie wózków jak dla mnie ważna była duża spacerówka aby córka jak njadłużej w niej smigała wiec Amy jak ci w jakimś wózku podoba sie tylko wersja spacerowa to machnij ręką na gondolę która starczy góra na 4-5 miesięcy, a póżniej dziecko już w spacerówce będzie i w kurtce, kombinezonie więc musi mieć miejsce na to wszystko, wiem ze patrzycie na wizualne aspekty ale przy użytkowaniu na pewno juz na to nie będziecie zwracać uwagi więc patrzcie pod względem jazdy :)i im wyższe "plecy " w spacerówce tym dłużej posłuża dziecku, moja np.lubiła spać sobie na spacerku i jak juz wyzsza była to głowa na bok jej leciala jak spała , to tyle z mojego doświadczenia a sporo jezdziłam wózkiem bo przy moich 45 kg no noszenie nie wchodziło w grę....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 12:33
Fasia, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Robotka biore pod uwage bo nie mam jednego typu ;P waham sie oczywiscie miedzy expanderem ale tu spacerowka mnie irytuje teraz
xmove lekko wkurza mnie gondola ale zawsze z gondoli moge zrezygnowac i kupic tylko spacerowke plus adaptery na nosidelko. Ale tak bez gondoli? Hmm... glupio! No i mutsy evo ta spacerowka mnie urzekla
jestem w DOOPIE :p
Fasia, Amy_, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Wiem ze moj problem z wozkie jest mega glupi ;P
moze pozwole wybrac jakis mezowi?
A jak komus podobaja sie gondole a spacerowki wcale to co ma zrobic hm:>?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 12:39
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:I jeszcze Ci wybierze tradycyjny z metalowym koszem, ogromnymi nieskrętnymi kołami na szprychach
az taka szalona nie jestem
Aguś86, iwonka1077, Bambi85, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość