Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:a propos tych pojemników tez mi sie nie podobaja bede miala organizer na łożeczku zawieszany i smietnik kolo łożka jakiś i juz
a i tak na biezaco bedę wywalac gdzies kolo bloków mojej mamy bo na domkach to raz na 2 tygodnie wywóz śmieci, to nawet nie wiecie jak wali ze smietnika fujjjjj zwlaszcza latem........... jeszcze sie nad tymi zapachowymi workami zastanawiam czy nie kupić zawsze trochę mniej smrodu....
Pojemniki jak pojemniki ładne nie są, ale styczniówki pisały że się mega sprawdzają. -
Robotka1 wrote:FAsia czyś ty oszalała??? do 34 kilo?? moja córka ma 7 lat prawie i waży 22:D hahaha
a wiesz że nie wiem jak się składa spacerówkę?D czy ze stelażem czy bez?? zaraz pójdę sprawdzić to napiszę
a Tobie co się w spacerówce nie podoba?to że trzeba ją wyciągać ewentualnie??? czy coś jeszcze??
bo gabarytowo jest na prawdę okej:) a Ty z racji postury Twojej i męża raczej powinnaś się skłaniać ku temu że będziesz mieć Jula mniejszego niż wiekszego:) no ale oczwiście to tez nie reguła:)
AMYYYY ciotko:) surowy wygląd:D no nie:D pomyśl jak dorzucisz tam Olka, kocyk, zabaweczkę zawieszanąjuż nie będzie taki jak to móisz surowy:D
Fasia jak młody będzie miał 4 lata to już się będziesz wstydzić go we wózku wozić
nie no żarcik:)
No ja tylko piszę do ilu kg można wozić dziecko w BJwidać, że solidny skoro takie gabaryty powiezie hehe
Znam osoby, które wożą nawet 4 letnie dzieci, a znam takie gdzie ich 2 letnie pociechy już nie chciały do wózka. Nie wiem na jaki egzemplarz ja trafię
Ja myślałam o spacerówce parasolce z tego względu, że się fajnie składa. Bardzo dużym minusem (dla mnie) tych zestawów 2w1 jest właśnie to, że aby złożyć spacerówkę to trzeba ją zdjąć ze stelaża. I co ja wtedy zrobię z takimi gabarytami? w BJ składa się całość i mam wózek w jednym elemencieto ma dla mnie ogromne znaczenie. W zasadzie tylko dlatego się na nim skupiam.
Co do Julka to ja wiem, że On raczej malutki będzieaczkolwiek mąż mimo iż teraz jest szczuplak (ze względu na problemy zdrowotne) to urodził jako prawie 4kg dziecko więc szok! Taka mała kluseczka
-
Dziewczyny z tym, że będę wozić dziecko do 4 roku życia to napisałam na wyrost. Nie mam pojęcia ile mój syn będzie chciał w niej jeździć. Wolę kupić coś do starcza nawet do 4 roku życia aniżeli spacerówke w którą 2 letnie dziecko nie wejdzie. O to mi chodziło...
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:No o co wam chodzi
orzygane pieluchy i brudne chusteczki wchodza w zestaw noworodkowy
IDA no wiem ze Riko nie ma osobno, w Poznaniu jest 1 sklep tylko gdzie jest na ekspozycji, tez u nas z nimi trudno. Bo to ponoc byly wozki na eksport do Rosji ( nie wiem czy to plus czy minus) hih ale faktycznie na youtube jest duzo filmikow po rosyjsku o nanoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 13:05
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Bambi rzeczywiście, własnie sobie filmik zapodałam na YT
ale waży na pewno dużo więcej od BJ. Jego waga spacerówki to 11kg. To też jest ważne.
No nic, zacznę znowu dyskusję jak go zobaczę na żywo, bo może się okazać, że mi się nie podoba i wtedy się zaczną problemy hehe
-
misia83 wrote:Iwonka, a zdecydowałaś się na organizer? Ja w sypialni mam tylko łóżeczko i muszę to tak wszystko zaplanować aby najpotrzebniejsze rzeczy były pod ręką.
Pojemniki jak pojemniki ładne nie są, ale styczniówki pisały że się mega sprawdzają.Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Mamusie:)
Szykuje mi się hardcorowy tydzień. Dwie szkoły rodzenia, jedna wizyta u psycholog (też ze SR), usg brzusia, neurolog, dentysta i spotkanie wspólnoty mieszkaniowej. Jak nie urodzę pod koniec tego tygodnia, to będzie dobrze.Mogę się nie odzywać
CiaoIda, Aguś86, Krysti, Angela89, Gosha lubią tę wiadomość
-
no niby podaja 12,8kg spacerowka, wiec wiecej na pewno ale mniej niz np x lander czy tako. Tak tylko Ci napislaam, ze to nie regula ze trzeba wszystko demontowac.
W sumie waga dla mnie nie jest priorytetem , jest wazna ale bez przesady, w sumie nigdzie go nosic nie bede, tyle co podniesc i do bagaznika, a mieszkam w szeregowcach.
A ja czuje Fasia , ze Ci sie spodoba i kupisz, no ciekawe ;P
-
IDA wyobrażać sobie nie musisz, ja znam dzieci które w tym wieku dalej jeździły w wózkach
i akurat to, że wózek ma takie mozliwości jest dla mnie na plus. Bo wolę mieć coś do powozi więcej aniżeli mniej. To moje zdanie. Co z tego, że dziecko już do przedszkola chodzi w wieku 3 lat? To jest wyznacznikiem, że nie może jeździć w wózku? Bez przesady. Kazdy dziecko jest inne. Może moje akurat przestanie chcieć się wozić w wieku 2 lat? Nie wiem, nikt tego nie wie. Ale jak mam wydać 2 czy 3 tys zł na wózek to chce zeby był prawie idealny
KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Haneczka dzien dobry
i papa
ja tez uciekam meldujcie dziewczyny jak tam po wizytach bedzie
na obiad pizze robie taka swojahehe nie ślinić się ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 13:12
haneczka lubi tę wiadomość