Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bambi85 wrote:no moim tez, bo gdyby nie on to pewnie bym juz miala za kila tysiecy a za rok plakala
ze dzidz w nim nie chce jezdzic.
Swoja droga jak oni to robia ze w sumie sa rozsadni a podejmuja szybkie decyzje .
Iwonka widze ze sie wpasowalas bo dzisiaj podobno dzien pizzy
Misia super to wszystko wyglada, fajne są takie zindywidualizowane rzeczy, my pewnie pojdziemy na latwizne .
Ale u nas innego wyjścia nie było, bo jak widać samo łóżeczko weszło na styk.Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Każde dziecko jest inne ale osobiście bym się wstydzila jakbym miała wiezc mojego 3,5 letniego syna w wózku. sam zrezygnował jak miał dwa lata i cieszy mnie to
ale mam koleżanki, które wozily do 4-5 lat i do tego butelka ze smoczkiem
każdy sam decyduje o swoim dziecku
iwonka1077, Aguś86, Bambi85, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez w pościeli i w piżamie... Mam dziś ambitny plan umyć włosy skoro farbowanie sobie daruje, kiedyś myłam włosy codziennie a obecnie raz na 4 lub 5 dni
następny raz umyje w piątek przed wizyta u gina, a farbowanie na za 2 tyg przewidziałam bo maż robi imprezę urodzinowa 21 i chce jakoś wyglądać
Nie, jednak muszę za tydzień farbować żeby chociaż raz umyć żeby pierwsza rudosc się spłukała :pWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 13:38
Aguś86, iwonka1077, Fasia, misia83 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:I w CS jest fajne to, że jak sie trafią bliźnięta to się tylko dokupuje później drugi zestaw
praktyczny wózio
Kiedyś wklejałam zdjęcie że jest 16 możliwości kombinacji wykorzystując nosidełko, spacerówkę i gondolę
Fasia lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Bj z tymi malymi koleczkami?
fuj
Jakimi małymi ?? 40cm średnicy to małe kółka ? Model summit x3 sobie zobacz moja Droga
Bober ogarnięty idę nadrabiaćAmy_ lubi tę wiadomość
-
A ja mam w nosie co sobie ludzie o mnie pomyślą. Nie jestem z tych co to robią coś pod publikę, żeby się sasiadkom, koleżankom albo mamusiom innych dzieci z przedszkola przypodobać.
Karmić niby też powinno się np tylko do 1 roku życia, bo później wzbudza to obrzydzenie? Moja koleżanka karmiła 2,5 roczną córcię cycem i mimo iż większość uważała to za dziwne to ona miała to w nosie
Żadna z nas nie wie jakie będzie mieć dziecko. I ja się nie bulwersujęwyrażam tylko moje zdanie. Dla każdej z nas co innego jest ważne i na szczęście na rynku jes taki wybór wózków, że każda z nas coś dla siebie znajdzie. Nawet Amy
:*
Ewelcia widziałam te kombinacje spacerówki z gondolką albo z nosidełkiem - czad! Genialne rozwiązania. Naprawdę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 13:55
Amy_, mimka84, misia83, Bambi85, iwonka1077, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Witam się w 33tyg
Po weekendzie jestem wykończona... jeszcze wczoraj przyjechali teście... i wszystko byłoby nic, ale mieliśmy jechać do galerii tzn myślałam ja, mąż i jego brat... więc myślę sobie - fajnie, oni będą łazić za męskimi ciuchami a ja pochodzę sobie sama w swoim tempie i kupię co mi tam jeszcze brakuje/potrzebuje... a tu co się okazało... teściowa też chciała jechać i ostatecznie latałam za nią, bo ona w panice że się zgubi... a chciała kupić jakąś sukienkę na wyjście... jest totalnym moim i mojej mamy przeciwieństwem, nie mam nic do niej ale czasami denerwuje mnie ta jej niezaradność i flegmatycznośćtak więc ołaziłam się za nią a nie za swoimi rzeczami, ech
jedynie co to dorwałam staniki z HM na dodatek skorzystałam ze zniżki 25% więc dwa kosztowały mnie 51 zł
miałam kupić te nieusztywniane obszyte koronką, ale ostatecznie inne mi się spodobały
http://www.hm.com/pl/product/79477?article=79477-A
Jutro ma przyjść paczka z gemini, więc jeszcze tylko jakieś klapki do szpitala i mam wszystko... no oprócz ochraniacza i kocyka do łóżeczka...
Co wózka do spacerówki przerzuciliśmy się jak syn miał 6 msc... a w niej jeździł w sumie do ok 2 lat, później już sami odpuściliśmy, bo jak na początku w nim siedział, tak później chciał z niego wyjść i tym sposobem trzeba było za nim gonić i jeszcze wózek pchaćAmy_, Aguś86, Fasia, misia83, Gosha lubią tę wiadomość
-
A i szczerze nie wyobrażam sobie wozić 4-5 latka w wózku, hmmm dziwne to jest dla mnie... tak samo jak karmić np 2 letnie, nawet już roczne, chociaż wiem że wiele kobiet tak długo karmi i dla nich jest to normalne, dla mnie niestety dziwna sytuacja
ja karmiłam 7,5 msc i ok
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Ja karmiłam 14 miesięcy i dla mnie to tak w sam raz. Zmniejszałam ilość karmień stopniowo, bez paniki i stresu, dzięki czemu nie był potrzebny dodatkowy uspokajacz w postaci smoczka. Nie karmiłam w ogóle w nocy od 6 m-ca. No i tak jakoś samo się skończyło
Ciekawe jak to będzie tym razem.
Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Fasia dajesz nadzieje dziecko
no dobra te wozki to i tak nie moja bajka
samochod wybieralismy rok i niby jak mam wozek wybrac w przeciagu miesiaca
Rok? spoko to czasu na wybór wózka jeszcze trochę macieŻartuję. Na pewno się na coś zdecydujecie. Jak każda z nas
A co do karmienia piersią to dla mnie rok nie jest jakimś wyczynem. 2 to raczej przesada ale 12 miesięcy to fajny czasKasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość