Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wożenie dziecka w wózku w wieku 3-4 lat to bardzo indywidualna kwestia. Ja rozumiem co ma na myśli FASIA dlatego też zwracałam uwagę na szerokość siedziska w spacerówce - i tu BJ wygrywa. Waga do której można wozić dziecko to jedno a drugie jak "grube" dziecko tam się zmieści. Chciałam nieśmiało zauważyć że w naszym przypadku przerzucimy dziecko do spacerówki jak już będą kurtki i inne śpiworki i niestety większość spacerówek okazuje się wtedy za mała bo dziecko ściśnięte siedzi
Co do wożenia takiego 3-latka to ja np nie wyobrażam sobie spaceru bez wózka z dwójką. Jedno ok załadujesz na ręce i chwilę ponosisz jak zacznie Ci marudzić że nóżki bolą.... a dwójka? Mało tego szczuplutkie mamusie też chyba potwierdzą że przy 50-ciu paru kg noszenie 20 kg dziecka to jak skazywanie siebie na jakieś torturymimka84, Fasia, misia83, iwonka1077, KasiaKwiatek, Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJuz stoi
resztę pozniej bede sobie robic a pościel wyciągnę tak by pokazać komplecik potem schowam by się nie kurzyło nic :)słońce swieci i fotA nie wyraźna
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ddfa2cd8bffb.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 14:25
mimka84, Ida, hwesta, lysinka, Amy_, Klaudia90, Aguś86, MartaAlvi, Robotka1, misia83, Lali, Rudzia, Justinka, iwonka1077, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EWELCIA - dziękuję, że chociaż Ty rozumiesz o co mi chodzi, bo reszta mam wrażenie że nie czyta ze zrozumieniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2015, 14:20
mimka84, Amy_, Ewelcia, misia83, Bambi85, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja się strasznie cieszę, że ominęły mnie dylematy wózkowe. Dostałam gondolę i spacerówkę od bratowej męża. Gondola średnio mi się podoba, ale trudno, to na krótko. Ja mam straszne problemy z wyborem nieraz, ostatnio przez pół roku rozkminiałam, jaki telefon kupić - w podjęciu decyzji nie pomogło to, że w obecnym połowa rzeczy nie działa.
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 10:30
hwesta, MartaAlvi, Klaudia90, Amy_, lysinka, Aguś86, Robotka1, Ewelcia, misia83, mimka84, Bambi85, Rudzia, Krysti, Justinka, Angela89, iwonka1077, KasiaKwiatek, KASIAB, MłodaDama, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość