Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ida ja mam duzo miejsca ale krotszy bok lozeczka jest szeroki i na nim nie uda sie zawiesic pojemnikow, a jak mam je powiesic tylko z przodu to zajma caly przod, obok lozeczka bede miec komode i chyba na niej umieszcze najpotrzebniejsze rzeczy.
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia ja przed ciaza codziennie mylam,a jak jakas impreza sie kroila wieczorem to i dwa razy dziennie- przed sama impreza jeszcze, codziennie sie malowalam, krecilam wlosy badz prostowalam i chodzilam w szpilkach 12 cm
misia83, iwonka1077, Fasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja nie cierpię szpilek
Ida to już koniec ? Wow ale zleciało! Ja zaczynam w przyszły wtorek. Powiedz mi - potrzebuję ewentualnie tylko zaświadczenie, że mogę ćwiczyć ? Poza tym musze się tylko stawić na spotkaniu powitalnym? -
A ja czasem się nie maluje ale przeważnie co dzień gdzieś wychodzę lub co drugi dzień więc jakoś muszę wyglądać ale to lekki makijaż tylko
Fasia mam tyle samo w pepku co ty ja jutro zarzuce focieFasia lubi tę wiadomość
-
No to się zbieram! Trzymać kciuki żeby Julek się ładnie zaprezentował, bo dziś nagrywamy naszą pierwszą płytkę!
) Odezwę się wieczorkiem :*
Aguś86, mimka84, iwonka1077, hwesta, Ida, Lali, Bambi85, KasiaKwiatek, Robotka1, misia83 lubią tę wiadomość