Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No to nigdy nie wiadomo. Niby karmienie piersią utrudnia zajście w ciążę, ale są tacy mądrale w moim otoczeniu, co tylko na takiej antykoncepcji jechali i się przejechali. Ja bym nie ryzykowała.
Kurde, nie mogłam się doczekać aż m to mleko będzie lecieć a teraz się tylko wkurzam. ;/ Co przebiorę koszulkę do spania to plama.Z obu cycków. Nie chcę jeszcze spać w staniku. ;_; Chyba sobie wacik plastrem przykleję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 22:13
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
Gosha i Ida - też jestem zaskoczona jak szybko mi poszło
Oczywiście jeszcze go nie zamówiłam. Mam zamiar najpierw podjechać do sklepu i zobaczyć go na żywo, dotknąć, pojeździć i wtedy podjąć ostateczną decyzję
fajnie, że jest u mnie w mieście. Jedynym minusem, który widzę już teraz jest fakt, ze ma nieregulowaną rączkę - mam 161cm wzrostu i zobaczymy czy nie okaże się, że jest za wysoki. Jutro wizyta, we wtorek mąż jedzie do Krakowa na szkolenie więc pewnie sklep odwiedzimy w środę
Robotka a powiedz mi do ilu kg jest ta spacerówka z xlandera? u BJ na plus jest waga o ok. 4kg lżejsza jeśli chodzi o spacerówkę i to, że udźwignie dzieciaka do 34kg. No nic poczytam jeszcze, w środę zobaczymy i jednego i drugiego na żywo i będziemy myśleć co dalejja raczej jestem zdecydowana ale wiadomo - każdemu pasuje co innego i po oględzinach na żywo może się okazać totalną klapą
a wtedy będę płakać
Ida, misia83, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Ja bym chciała zajść w ciąże jakoś pod koniec macierzyńskiego. Wtedy kolejne 9 miesięcy L4 i rok z dzieciaczkami
masakra kilka lat pracy by mnie ominęło, a na komisji w ZUSie bywałabym chyba co 2 tyg
Anka1501, Gosha, Ida, mantissa, misia83, Agusiek89, weronika86, adk_1989 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Ja bym chciała zajść w ciąże jakoś pod koniec macierzyńskiego. Wtedy kolejne 9 miesięcy L4 i rok z dzieciaczkami
masakra kilka lat pracy by mnie ominęło, a na komisji w ZUSie bywałabym chyba co 2 tyg
FASIA a ja czuje ze kupisz ten wozekFasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Ja bym chciała zajść w ciąże jakoś pod koniec macierzyńskiego. Wtedy kolejne 9 miesięcy L4 i rok z dzieciaczkami
Też tak planowałam początkowo ale niby po CC najlepiej odczekać 2 lata więc wychodzi kicha.liloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:A mi chyba Mala sie obróciła znowu glowka do gory bo od kilku dni czuje Jej ruchy wylacznie przy spojeniu lonowym..;/ nie kopie po bokach ani u gory..nic.. i te ruchy na dole sa takie bolesne..nie przyjemne ;/
Ale moja jest na 100% głową w dół i głownie czuje jej ruchy na dole dziś poczułam jakby rączką mnie skrobała takie odczucie dziwne -
Fasia wrote:Ja bym chciała zajść w ciąże jakoś pod koniec macierzyńskiego. Wtedy kolejne 9 miesięcy L4 i rok z dzieciaczkami
Bambi85, Fasia, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
IDA na Głogowskiej obok budynku NFZ. Nigdy tam nie byłam. W środę pewnie się zjawimy z mężem na małe oględziny
BAMBI no mój szef też by nie był zadowolony .. Ale z drugiej strony nie będę planować macierzyństwa pod szefa
Ja też czuję, że go kupię ale ciiii
ANGELA może jednak nie zrobią mi cc ? Ehh nie wiem sama .. Jutro wizyta więc postaram się coś ustalić. Zobaczymy czy się uda ..
Poza tym znam dziewczyny, które zachodziły w ciążę w wyniku tak jakby wpadki podczas karmienia piersią, a były po cc i jakoś musiały urodzić. Więc gdyby i mnie się tak trafiło to myślę, że lekarze musieliby dać radę
Angela89, Ida, Bambi85, misia83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFasia wrote:IDA na Głogowskiej obok budynku NFZ. Nigdy tam nie byłam. W środę pewnie się zjawimy z mężem na małe oględziny
BAMBI no mój szef też by nie był zadowolony .. Ale z drugiej strony nie będę planować macierzyństwa pod szefa
Ja też czuję, że go kupię ale ciiii
ANGELA może jednak nie zrobią mi cc ? Ehh nie wiem sama .. Jutro wizyta więc postaram się coś ustalić. Zobaczymy czy się uda ..
Poza tym znam dziewczyny, które zachodziły w ciążę w wyniku tak jakby wpadki podczas karmienia piersią, a były po cc i jakoś musiały urodzić. Więc gdyby i mnie się tak trafiło to myślę, że lekarze musieliby dać radę
To nie jest tak że nie można zajść w ciąże po cc tylko najlepiej dla organizmu jest odczekanie. Ja piszę o moim przypadku gdzie CC mam na 99%
Jutro masz wizytę ? Daj znać co się dowiedziałaś