Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KASIA ja rano czosnkiem sie faszeruje, w dzień herbatki, woda i sok z cytryny i pomarańczy, tylko Z tym wariować nie moge bo cukier skacze;) przewracam sie z boku na bok i w ten sposób odtyka mi sie zmiennie dziurka w nosie...
innego pomysły nie mam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mf wrote:DAJANA - dopiero co czytałam o Twoich bólach i wczoraj jak jechaliśmy do moich rodziców wieczorem, to mnie złapało i trzyma do teraz... jak chodzę, jak wstaję, jak leżę - ból w pachwinach i w spojeniu łonowym... póki co sam ból, ponoć jak do tego pojawi się gorączka, to niezwłocznie na IP...
Dodatkowo wczoraj skoczyło mi ciśnienie - pierwszy pomiar 160/87, drugi już 130/80... z tym, że zawsze niskociśnieniowcem byłam i nie wiem, czy to normalne... i jeszcze się dowiedziałam, że moja Mama miała zatrucie ciążowe jak chodziła z moim bratem i już sama nie wiem... czasem lepiej wiedzieć mniej...
Pisałam wczoraj o moim bólu, więc mozesz doczytać jeśli nie widziałaś wcześniej.A dziś jak z tym ciśnieniem? 130/80 na moje jeszcze mieści się w normie, ale te 160/87 to zdecydowanie za dużo...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2015, 20:23
-
nick nieaktualny