Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Moja mama zwariowala tzn tak pozytywnie, dzwoni do mnie codziennie z zaznaczeniem ze nie ma czasu i dlugo nie pogadamy bo duzo pracy po czym...wczoraj kazala wybierac niemowlece ciuszki bo chce zamowic a nie wie co mam (od wrzesnia sie nie widzialysmy:() i irytowala sie jak nie przerzucalam tak szybko stron jak ona. Dzisiaj dzwoni i mowi ze czytala o wozkach, przytoczyla co wyczytala po czym oglada kolejne filiki z wozkami na ypoutube i komentuje na biezaco
. Teraz na szczescie ktos do niej wszedl ale zaznaczyla ze oddzwoni hih .
lysinka, sylvia007, CzaryMary, Agusiek89, KasiaKwiatek, Gosha, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwonka ja też mam dwa kocyki ale w tym się zakochałam i uznaliśmy z mężem, a co tam zaszalejemy
Ja chyba tydzień albo i dwa kompletowałam zamówienie w gemini
Bambi no tak Twoja praca to długie dyżury, nocki itd więc na pewno będzie ciężko na początku. Ale z drugiej strony myślę sobie, że jak wrócisz po takim dyżurze i zobaczysz synka to zmęczenie na chwilkę odejdzieBambi85, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Hwesta jak nie chcesz rodzic naturalnie to powiedz o tym ginowi. Szczegolnie jak to Wasz znajomy. Mowia ze jak kobieta ma jakies opory wewnetrzne i nie chce urodzic sn to ni huhu nie urodzi. Tylko cesarka to tez nie bajka. Nie ma satysfakcjonujacej mnie metody porodu, a teraz juz wyjscia niestety nie ma : P. Wiecie jak ginekolodzy sobie zartują...jak weszlo to i jakos wyjdzie .
liloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My po wizycie u ginki.
Ciśnienie ok,tętno synusia ok, szyjka trzyma,wyniki prawidłowe i z newsów na 70% młody się wykręcił w końcu główką w dół ponieważ wyczuwalny jest w dole przy badaniu a potwierdzimy to 03.03 na usg,następna wizyta ginekologiczna 13.03 to będzie 37w3d i od tego momentu ktg raz w tygodniu.hwesta, Fasia, Aguś86, Bambi85, CzaryMary, Ida, lysinka, iwonka1077, Justinka, mantissa, MartaAlvi, Robotka1 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnyBambi ja wiem, on mi da jakieś wskazania ale czy nie podważa ich w szpitalu?? Ja się bone ze będę rodzic kilkanaście h a i tak skończy się cesarka. Wiem ze wszyscy naturalny zachwalają ze lepiej po SN jest dojść do siebie itd, np sama nie wiem, ja się generalnie porodu nie boje bo wiem ze jak się zacznie to bedzie się działo i tyle, bardziej z mojej niecierpliwości to wynika i z tego ze lubię mieć poplanowane wszystko
-
Ale ja wam zazdroszczę pozytywnie zakręconych mężów, mam albo jeszcze kogoś innego. O mężu już wam pisałam, więc więcej nie będę, a mama to ile razy jej powiem, że coś jest nie tak ( choć staram się jej wogóle nie mówić) to daje mi do zrozumienia, że to moja wina
ehh
-
nick nieaktualnyEjo, wróciłam z usg. Potwierdzam u mnie wymiary się zgadzają. Miki 1.5kg idealnie w średniej swojego wieku.
Ale.... Mały Łobuz jest głową na dół
Nie nadążam za moim synkiem. Nie mam pojęcia kiedy się obrócił w ciągu tej doby, a zwracałam uwagę na ruchy
Idę nadrobić te 8 stron...Bambi85, CzaryMary, sylvia007, Fasia, lysinka, Ida, iwonka1077, Aguś86, Eweliśka, Gosha, MartaAlvi, misia83, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Przenoszę się na allegro zakupić te koszule i szlafrok, a i biustonosz. Jak to kupię to zostaną mi jeszcze tylko biustonosz do karmienia i sol morska. Moja Gabi miała tydzień temu przekłuwane uszy, więc dzięki temu mam już octenisept
-
Bambi85 wrote:pochwal sie pozniej Sylwia co wybralas bo tez musialabym sie za to wziasc a weny brak. Kurcze nie chce mi sie robic zakupow chyba moj wczorajszy kryzys trwa
iwonka1077, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek wrote:Ejo, wróciłam z usg. Potwierdzam u mnie wymiary się zgadzają. Miki 1.5kg idealnie w średniej swojego wieku.
Ale.... Mały Łobuz jest głową na dół
Nie nadążam za moim synkiem. Nie mam pojęcia kiedy się obrócił w ciągu tej doby, a zwracałam uwagę na ruchy
Idę nadrobić te 8 stron...