Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
CzaryMary wrote:ehhh bo uważam że mam mało tych ciuszków, a z drugiej strony nie mieszcze się z nimi w komodzie. chciałabym na każdy rozmiar i każdy rodzaj mieć oddzielną szufladę
eee maruda mi się włączyła. zaraz mi przejdzie
CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj tam - się czepiacie
pomerdało się mojej gąbce w głowie
KasiaKwiatek ano jakoś czuje, że Julek poczeka do bezpiecznego czasu na poród. Nawet mojej gin o tym ostatnio mówiliśmymam nadzieje, że nie zrobi mi psikusa i będzie tak jak czuję
Iwonka - mąż już tyle robi, że nie mam serca Go prosić o pranie i prasowanie ciuszków..Bambi85, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mnie przeraża i poród sn i cc. Niestety jak dziecko jakoś weszło to też jakoś musi wyjść. Nie mam już odwrotu. Każdy poród obarczony jest ryzykiem. Żadna z nas pierworódek nie wie jak zareaguje na ten ogromny wysiłek nasze ciało, żadna z nas nie wie jak będzie dochodzić do siebie po cc. Przekonamy się już niedługo. Tak czy siak - prędzej czy później po tej niezwykłej chwili dojdziemy do siebie
Bambi85, iwonka1077, Aguś86, KasiaKwiatek, Angela89, CzaryMary, Amy_ lubią tę wiadomość
-
jak jak bylam w ciazy to nie byly obowiazkowe ja jedna wizyte mialam bo chcialam a reszta pozniej
chyba sie nie zmienilo wiele w tej kwesti????????????????
Fasia no to przyjdzie dzien ze poprasujesz i popierzesz wsio co potrzeba na poczatekjeszcze czas u mnie tez wsio lezy jeszcze z metkami nawet
hehe
Jakos mi sie nie spieszy.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 14:53
Ida lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:A wizyty położnej przed porodem są obowiązkowe? Czy jak chodzę na sr to już nie muszę jej zapraszać? Jak to jest?
Chociaż mi w pierwszej ciąży mimo sr pomogły.
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja się koszmarnie boję CC a czy bede mogła rodzić naturalnie okaże się dopiero około 38 tyg po wielu badaniach. Generalnie mam się nastawić na CC i koniec. Bo jak stwierdził gin spróbować będę mogła jak będą wszystkie czynniki sprzyjające ale tylko spróbować bo rodzić SN to on mi nie da jeśli będzie choćby cień ze może coś pójść nie tak:(
Hwesta powiem Ci , że wiele kobiet zachwala CC na początku ale później kiedy mija rok dwa i pojawiają się problemy po CC to wtedy mówią, że żałują. JA też żałuje że miałąm CC pomimo ze musiałam , mam teraz sporo problemów po niej z jelitami kręgosłupem, po 2 latach dostałam migreny z aurą i w ogóle jest nie fajnie. Moja siostra codziennie mnie namawia , żebym nie kombinowała tylko CC zrobiłą i już.
Rudzia mam nadzieję , że pojechałaś na IP i wszystko jest ok.
Gosha odezwij się jak po wizycie? -
Każdej kobiecie w ciąży przysługują wizyty położnej od 21 tc, ale to Ty się do niej zglaszasz kiedy chcesz. U mnie była pierwszy raz wczoraj, a teraz będzie za 2 tygodnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 14:56
Ida lubi tę wiadomość