Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Na początku stycznia pisałam, że muszę poprać i poprasować ciuszki dla Julka i co? Kończy się luty, a ja nie mam ani śpioszka wypranego.. Ehh nie mam siły na to. Naprawdę. Nie potrafię się zabrać za te maleńkie ubranka.. Otwieram szuflady i je zamykam od razu
-
nick nieaktualnyhwesta - odnośnie porodu mój tok myślenia jest dokładnie taki jak Twój. pewnie jak bede cierpiała po cc to będę sobie w brodę pluła co ja najlepszego zrobiłam, ale moja decyzja jest nieodwołalna
Kasia - super, że Miki znowu fiknął. heheh ale wieszzz to nic pewnego że dosiedzi tak grzecznie do porodumoze zrobic jeszcze kilka fikołków konkretnych. jak tam miasto? da sie jeździć?
poukładałam te nieszczęsne ubranka. nie jestem zadowolona.KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Iwonka ja też mam dwa kocyki ale w tym się zakochałam i uznaliśmy z mężem, a co tam zaszalejemy
Ja chyba tydzień albo i dwa kompletowałam zamówienie w gemini
Bambi no tak Twoja praca to długie dyżury, nocki itd więc na pewno będzie ciężko na początku. Ale z drugiej strony myślę sobie, że jak wrócisz po takim dyżurze i zobaczysz synka to zmęczenie na chwilkę odejdziemialam spisane na kompie co chce i co taniej mi wychodzi niz normalnie i poszlo
teraz tylko czekac pisza ze 96 godzin....
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:hwesta - odnośnie porodu mój tok myślenia jest dokładnie taki jak Twój. pewnie jak bede cierpiała po cc to będę sobie w brodę pluła co ja najlepszego zrobiłam, ale moja decyzja jest nieodwołalna
Kasia - super, że Miki znowu fiknął. heheh ale wieszzz to nic pewnego że dosiedzi tak grzecznie do porodumoze zrobic jeszcze kilka fikołków konkretnych. jak tam miasto? da sie jeździć?
poukładałam te nieszczęsne ubranka. nie jestem zadowolona. -
nick nieaktualnyhttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/ba31ab685935.jpg
Siedzę i brechtam do zdjęcia - coraz gorzej ze mnąWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 14:18
hwesta, KasiaKwiatek, iwonka1077, CzaryMary, Bambi85, Lali, Gosha, Amy_ lubią tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Przenoszę się na allegro zakupić te koszule i szlafrok, a i biustonosz. Jak to kupię to zostaną mi jeszcze tylko biustonosz do karmienia i sol morska. Moja Gabi miała tydzień temu przekłuwane uszy, więc dzięki temu mam już octenisept
Ile ma Twoja Gabi? Bo ja chciałam przekłuć Zuzi i wiem, że pierwsza dziurka pójdzie pewno łatwo, ale druga już niekoniecznie. Ona jest zachwycona biżuterią, kolczykami itp... Ale nie wiem czy nie poczekać aż będzie bardziej świadoma wyboru
-
nick nieaktualnyMary wiem, że jeszcze może potańczyć
lekarz mi powiedział, że on ma tam jeszcze na tyle miejsca, że dwoma ruchami może zmienić pozycję... Bosko, a ja wrzodów dostanę z nerwów czy ostatecznie ułoży się głową
AFI mam 16, łożysko I-II stopień.
Miasto nawet przejezdne, żadnego traktora nie widziałamFasia, CzaryMary, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasia AFI niezłe
Ja w styczniu miałam chyba 10. Łożysko też spoko. Ja w 35 tyg jak urodziłam to mi powiedzieli że wygląda już na 40... Może dlatego Zuzia kiepsko rosła. Cieszę się, że wszystko ok
No to córy już mogą trochę pomóc przy opieceA jaka była ich reakcja?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 14:25
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwonka1077 wrote:Mary czemu nie jesteś zadowolona??? ojj wena cie najdzie to jeszcze raz inaczej poukładasz
ehhh bo uważam że mam mało tych ciuszków, a z drugiej strony nie mieszcze się z nimi w komodzie. chciałabym na każdy rozmiar i każdy rodzaj mieć oddzielną szufladęeee maruda mi się włączyła. zaraz mi przejdzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda jakoś mam przekonanie w sobie ze jest mniejsze ryzyko komplikacji okołoporodowych i dla dzidziusia i dla mnie przy cc, wiem ze bedzie bolało tak czy siak, bo takie cuda musza bolec, ale przy cc miałabym określony termin i mogłabym się spokojnie przygotować
-
KasiaKwiatek wrote:Fasia skoro Ci się nie chce prac i prasować to znaczy, że czujesz, że jest ok i Julian posiedzi jeszcze w brzuchu
i tak trzymać
i poprasuje
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość