X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dzisiaj boli głowa ale już swój plan na dzisiaj zrealizowałam, mianowicie pojechałam z M do sadu pozbierałam orzechy i teraz je rozwalam i wcinamy :D mniam mniam
    o i jabłek sobie dużo przywiozłam takich twardych i soczystych, po brodzie aż cieknie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 16:09

• Fasia Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti ja robię tagliatelle z łososiem i brokułami w sosie śmietanowym :D mniam mniam! Tylko najpierw muszę zrobić :D

haneczka, Krysti lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia to się zbieraj, bo zaraz minie pora obiadowa;) Ja pichcę rosołek na wielkich udach, żeby mężu miał co pojeść. A na więcej się nie nadaję. Odrzuca mnie myśl o jedzeniu, zapach gotujących się potraw. Musi dziś wystarczyć jedno niedzielne danie. :)

Kupiłam dzisiaj na próbę w biedronce takie cukierki do żucia z soczkiem w środku. Smakują jak guma rozpuszczalna z nadzieniem. Są pyszne:) Zjadłam już z 10. Chyba w końcu przytyję.;)

Ponawiam pytanie o film z USG? Wie ktoś coś? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez musze zrobić coś lazanię zrobie :)musze do sklepu zajść ahhh dobrze ze to blisko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 16:17

• Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka mój mąż wróci do domu dopiero koło 22 więc do tego czasu na pewno zdążę zrobić :P

Ja muszę przyznać, że dziś mam pierwszy dzień bez jakichkolwiek mdłości !! Nawet rano. Nawet jak otworzyłam lodówkę :D Czyżby było po nich? Ciiii zeby nie usłyszały, bo wrócą :D

Dzisiaj kolegę spotkałam i pyta kiedy w pracy będę, bo chciał coś załatwić, no to mówię, że póki co nie zapowiada się. A on - co L4? słyszałem, że w ciąży jesteś, oooo nawet już widać :D

haneczka, Krysti lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heneczka - wszystko zależy od sprzętu. jeśli na nfz lekarz dysponuje dobrym sprzętem i ma możliwość nagrywania to może ci nagrać film, a prywatnie też zależy od sprzętu

haneczka lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 20:23

Amy, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Tego samego dnia sie urodzilysmy :-) tylko ja pierdylion lat wczesniej ;-)

pewnie max 5 lat wcześniej :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a u mnie kapuśniak...efekty pewnie będą jak po fasolce po bretońsku,ale bardzo mieliśmy na niego ochotę, z biedronki też kupiłam cukierki, ale czekoladowe z nadzieniem kokosowym...pycha...zjadłam wszystkie sama :D
    śliczne macie brzuszki dziewczyny, ja na razie nie bardzo mam się czym pochwalić, coś tam ruszyło,ale ledwo co, myślę, że za 2 tygodnie będzie sens zdjęcie robić :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 16:22

haneczka lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm to uzbroję się w płytę i tylko mieć nadzieję:) Jakoś tak jestem podekscytowana, a zawsze się bałam. Męża bym zabrała, ale jeśli nie będzie usg przez brzuch,to się jeszcze wstrzymam, bo niezręcznie. ;)

A tak z innej beczki. Na mojego ginekologa mówią w mieście cipex. :D

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapusniak! Reety lata nie jadlam! A najlepszy i tak byl w przedszkolu :)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Hmm to uzbroję się w płytę i tylko mieć nadzieję:) Jakoś tak jestem podekscytowana, a zawsze się bałam. Męża bym zabrała, ale jeśli nie będzie usg przez brzuch,to się jeszcze wstrzymam, bo niezręcznie. ;)

U mnie bylo tak, ze osoba towarzyszaca nie widz jak lekarz bada, musi siedziec za parawanem i widzi tylko monitor.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Fasia to się zbieraj, bo zaraz minie pora obiadowa;) Ja pichcę rosołek na wielkich udach, żeby mężu miał co pojeść. A na więcej się nie nadaję. Odrzuca mnie myśl o jedzeniu, zapach gotujących się potraw. Musi dziś wystarczyć jedno niedzielne danie. :)

Kupiłam dzisiaj na próbę w biedronce takie cukierki do żucia z soczkiem w środku. Smakują jak guma rozpuszczalna z nadzieniem. Są pyszne:) Zjadłam już z 10. Chyba w końcu przytyję.;)

Ponawiam pytanie o film z USG? Wie ktoś coś? :)
    Szczerze to watpie zeby panstwowy gin Ci nagral plytke. Ni chyba ze sie swietnie znacie a on ma supef sprzet. Ogolnie prywatni chyba dodatkowa kase za to biora ;-) ja chyba sobie taki filmik kupie jak ciaza bedzie starsza i w 4d :-) jak szalec to szalec :-D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nagranie płytki będzie dopiero na połówkowym :) jest to już w cenie badania 250zł :]

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    pewnie max 5 lat wcześniej :D
    No nie wiem kochana :-) ja tu chyba najstarsza jestem :-D

Krysti lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam z nim fajną relację. Chyba podoba mu się moja teściowa, więc mam fory. :D Haha. Zobaczymy, czy się uda. A z tym parawanem to nie głupie. Zapytam przed wizytą.

KasiaKwiatek, Amy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    oj nie wiem nie wiem Shimmer lip, możemy się policytować :D :D :D

shimmer_lip, Krysti lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:

nawet jeśli to i tak różnica pewnie nie jest ogromna :))

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:

Nie wiem czy dziewczyny pamietacie jak pisalam ze na usg dowcipne w zyciu meza nie wezme :-D no ale zapytalam i uprzedzilam jak to bedzie wygladac. Bardzo chcial byc wiec sie zgodzilam i nie spodziewalam sie ze to zrobi na nim takie wrazenie. Moze tez zapytaj a nie zakladaj z gory ze nie bedzie chcial. Faceci potrafia nas zaskoczyc :-)

KasiaKwiatek, haneczka lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe mój mąż już raz ze mną był na usg dopochwowym :P siedział prawie na wprost mnie :P

‹‹ 265 266 267 268 269 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ