X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dzisiaj boli głowa ale już swój plan na dzisiaj zrealizowałam, mianowicie pojechałam z M do sadu pozbierałam orzechy i teraz je rozwalam i wcinamy :D mniam mniam
    o i jabłek sobie dużo przywiozłam takich twardych i soczystych, po brodzie aż cieknie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 16:09

• Fasia Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti ja robię tagliatelle z łososiem i brokułami w sosie śmietanowym :D mniam mniam! Tylko najpierw muszę zrobić :D

haneczka, Krysti lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia to się zbieraj, bo zaraz minie pora obiadowa;) Ja pichcę rosołek na wielkich udach, żeby mężu miał co pojeść. A na więcej się nie nadaję. Odrzuca mnie myśl o jedzeniu, zapach gotujących się potraw. Musi dziś wystarczyć jedno niedzielne danie. :)

Kupiłam dzisiaj na próbę w biedronce takie cukierki do żucia z soczkiem w środku. Smakują jak guma rozpuszczalna z nadzieniem. Są pyszne:) Zjadłam już z 10. Chyba w końcu przytyję.;)

Ponawiam pytanie o film z USG? Wie ktoś coś? :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez musze zrobić coś lazanię zrobie :)musze do sklepu zajść ahhh dobrze ze to blisko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 16:17

• Fasia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka mój mąż wróci do domu dopiero koło 22 więc do tego czasu na pewno zdążę zrobić :P

Ja muszę przyznać, że dziś mam pierwszy dzień bez jakichkolwiek mdłości !! Nawet rano. Nawet jak otworzyłam lodówkę :D Czyżby było po nich? Ciiii zeby nie usłyszały, bo wrócą :D

Dzisiaj kolegę spotkałam i pyta kiedy w pracy będę, bo chciał coś załatwić, no to mówię, że póki co nie zapowiada się. A on - co L4? słyszałem, że w ciąży jesteś, oooo nawet już widać :D

haneczka, Krysti lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heneczka - wszystko zależy od sprzętu. jeśli na nfz lekarz dysponuje dobrym sprzętem i ma możliwość nagrywania to może ci nagrać film, a prywatnie też zależy od sprzętu

haneczka lubi tę wiadomość

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 20:23

Amy, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    Tego samego dnia sie urodzilysmy :-) tylko ja pierdylion lat wczesniej ;-)

pewnie max 5 lat wcześniej :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no a u mnie kapuśniak...efekty pewnie będą jak po fasolce po bretońsku,ale bardzo mieliśmy na niego ochotę, z biedronki też kupiłam cukierki, ale czekoladowe z nadzieniem kokosowym...pycha...zjadłam wszystkie sama :D
    śliczne macie brzuszki dziewczyny, ja na razie nie bardzo mam się czym pochwalić, coś tam ruszyło,ale ledwo co, myślę, że za 2 tygodnie będzie sens zdjęcie robić :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 16:22

haneczka lubi tę wiadomość

• haneczka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm to uzbroję się w płytę i tylko mieć nadzieję:) Jakoś tak jestem podekscytowana, a zawsze się bałam. Męża bym zabrała, ale jeśli nie będzie usg przez brzuch,to się jeszcze wstrzymam, bo niezręcznie. ;)

A tak z innej beczki. Na mojego ginekologa mówią w mieście cipex. :D

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapusniak! Reety lata nie jadlam! A najlepszy i tak byl w przedszkolu :)

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Hmm to uzbroję się w płytę i tylko mieć nadzieję:) Jakoś tak jestem podekscytowana, a zawsze się bałam. Męża bym zabrała, ale jeśli nie będzie usg przez brzuch,to się jeszcze wstrzymam, bo niezręcznie. ;)

U mnie bylo tak, ze osoba towarzyszaca nie widz jak lekarz bada, musi siedziec za parawanem i widzi tylko monitor.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:
    Fasia to się zbieraj, bo zaraz minie pora obiadowa;) Ja pichcę rosołek na wielkich udach, żeby mężu miał co pojeść. A na więcej się nie nadaję. Odrzuca mnie myśl o jedzeniu, zapach gotujących się potraw. Musi dziś wystarczyć jedno niedzielne danie. :)

Kupiłam dzisiaj na próbę w biedronce takie cukierki do żucia z soczkiem w środku. Smakują jak guma rozpuszczalna z nadzieniem. Są pyszne:) Zjadłam już z 10. Chyba w końcu przytyję.;)

Ponawiam pytanie o film z USG? Wie ktoś coś? :)
    Szczerze to watpie zeby panstwowy gin Ci nagral plytke. Ni chyba ze sie swietnie znacie a on ma supef sprzet. Ogolnie prywatni chyba dodatkowa kase za to biora ;-) ja chyba sobie taki filmik kupie jak ciaza bedzie starsza i w 4d :-) jak szalec to szalec :-D

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nagranie płytki będzie dopiero na połówkowym :) jest to już w cenie badania 250zł :]

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    pewnie max 5 lat wcześniej :D
    No nie wiem kochana :-) ja tu chyba najstarsza jestem :-D

Krysti lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam z nim fajną relację. Chyba podoba mu się moja teściowa, więc mam fory. :D Haha. Zobaczymy, czy się uda. A z tym parawanem to nie głupie. Zapytam przed wizytą.

KasiaKwiatek, Amy lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:
    oj nie wiem nie wiem Shimmer lip, możemy się policytować :D :D :D

shimmer_lip, Krysti lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shimmer_lip wrote:

nawet jeśli to i tak różnica pewnie nie jest ogromna :))

• shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haneczka wrote:

Nie wiem czy dziewczyny pamietacie jak pisalam ze na usg dowcipne w zyciu meza nie wezme :-D no ale zapytalam i uprzedzilam jak to bedzie wygladac. Bardzo chcial byc wiec sie zgodzilam i nie spodziewalam sie ze to zrobi na nim takie wrazenie. Moze tez zapytaj a nie zakladaj z gory ze nie bedzie chcial. Faceci potrafia nas zaskoczyc :-)

KasiaKwiatek, haneczka lubią tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe mój mąż już raz ze mną był na usg dopochwowym :P siedział prawie na wprost mnie :P

‹‹ 265 266 267 268 269 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ