Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNY wrote:No widzicie, co lekarz to obyczaj
Każdy z nich ma inne doświadczenia i na co innego woli uważać
Namibia hmmm to już w ogóle inna flora bakteryjna itp także pani doktor bardzo liberalna
wiosna super pora!! Całe lato spacerki, rzeka, słoneczkoa na święta Bożego Narodzenia już takie fajne bejbi
Ja się urodziłam 4.kwietnia a dzidzia podobno ma przyjść na świat 2.kwietnia także idę łeb w łeb z moją mamą która to wszystko przechodziła 28 lat temuwspółczuję tylko mężowi żyć z dwoma zodiakalnymi baranami pod jednym dachem
to Ty Kochana może sobię cudny prezent na urodziny zrobiszja też się cieszę z kwietniowego terminu, zacznie już się robić cieplej i będziemy babeczki mogły wychodzić na spacerki
a do lata na tyle daleko, że zdąży się wrócić do "normy" z figurą...oby
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My mamy w planach poród na 23 kwietnia ale rodzina kazała mi skrzyżować nogi i wytrzymać do 25 kwietnia ponieważ to urodziny mojego taty i wtedy by się nam zrobiła taka troszkę tradycja bo mój brat przyszedł na świat w dzień urodzin taty mojego taty
Więc nie mam wyjścia.
-
Gratulacje Angela. To młody już wywijał nogami?
Już nie mogę się doczekać mojego bąbla dziś wieczorem. Chyba sobie kupię usg i będę go oglądać codziennie.
Ja jak się dowiedziałam o świętach to się zmartwiłam, bo bardzo chciałam w święta być już w powiększonym składzie.A tu będzie kilka dni przed porodem. Jak ja się zmieszczę przy stole. U rodziców tak ciasno, jak jest więcej gości:D
-
nick nieaktualnyhaneczka wrote:Krysti nie wiem, jak Ty wyleżysz z takim temperamentem
Brzuszek wielki. Na pewno się czegoś najadłaś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 14:42
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Krysti,za 2 tyg biorę ślub wiec dobrze żeby za 3 dopiero mocno wywalil,bo już teraz kiecki przerabiana
nie martw się suknia bedzie idealna na ciebie :)ja tez ślub mialam na marzec
i co po narodzinach dopiero
) haha bo niespodzianka przyszla
nam
najukochańsza ,leze plackiem jej ;)mam nadzieje zecte plamienie przejdzie raz leci raz nie leci i tak w kolo raz biale raz brązowe ,)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 14:52
-
cześć dziewczyny
Ja też biorę euthyrox 25 ale tylko pół tabletki. TSH miałam 2,7 a dzięki tabletkom spadło do 1,6.
O dziecko staraliśmy się prawie 2,5 roku ... Zazdroszczę tym którym się udało za pierwszym razem!
Moja Mamusia była z kwietnia, mój brat i chrześniak też kwietniowi
W ogóle u mnie w domu królowały dwa miesiące narodzin = kwiecień - mama i brat, czerwiec = tato, ja i bratKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
haneczka wrote:Podzielam zdanie Idy. Ja przy tej samej dawce raz miałam 0,36 a za 4 tygodnie już ponad 3. Kontroluję się co miesiąc. O skierowanie na TSH możesz poprosić również internistę.
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Fasia, a teraz jeszcze bierzesz euthyrox? Ja też brałam 25 (ale Letrox) i endo mi mówił, żeby nie przerywać. Ale spadło mi w ciąży do 0,614 i już sama nie wiem, na razie sama biorę tak co dwa dni.
Dalej biorę. Ostatnie badanie tsh miałam w zeszłym tygodniu i wtedy wynik miałam 1,6. Do endo jestem umówiona na styczień. Co prawda ginekolog kazała się umówić na kontrolę do endokrynologa ale nie wiem czy uda mi się dostać wcześniej, bo rejestrowałam się w kwietniu, a styczeń to był najszybszy terminTakże póki co biorę pół tabletki rano
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Moj zaplacil za detektor plus przesylka na terenie PL 125 zl
ale na allegro pelno tego i rozne ceny
) kupie tez
Rudzia lubi tę wiadomość