Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY wrote:
    ja zaś kocham latać ;) ale na pierwszej wizycie ginekolog powiedział mi patrząc w monitor "no jest piękna ciąża, adios hiszpanio" :) bo dobrze zna moje zamiłowania ;) on stanowczo odradza więc nie będę ryzykować :)

A moja jak sie staralismy i mielismy leciec do Namibii to powiedziala ze nie widzi zadnych przeciwwskazan ;) .

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi NY może zieleni to mieć nie będziesz na tych włosach jednak;)
    ja dziś jadę się zapisać na ścięcie i na fryz:D a co mi tam, jak się bawić to się bawić:D

fajnie dziewczyny że tak od razu wam się udało z dzieciątkami:)
    my niestety o drugie staraliśmy się bardzo długo, gdzieś 1.5 roku. no ale co złe to za nami i teraz już będzie tylko dobrze:)

Bozia mi wynagrodziła i dała termin na wiosnę:) co prawda na wczesną wiosenkę ale bardzo się i tak cieszę:D

NY, nick nieaktualny, haneczka, Fasia lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • NY Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No widzicie, co lekarz to obyczaj :D
    Każdy z nich ma inne doświadczenia i na co innego woli uważać ;)
    Namibia hmmm to już w ogóle inna flora bakteryjna itp także pani doktor bardzo liberalna :)

wiosna super pora!! Całe lato spacerki, rzeka, słoneczko :) a na święta Bożego Narodzenia już takie fajne bejbi :)
    Ja się urodziłam 4.kwietnia a dzidzia podobno ma przyjść na świat 2.kwietnia także idę łeb w łeb z moją mamą która to wszystko przechodziła 28 lat temu ;) współczuję tylko mężowi żyć z dwoma zodiakalnymi baranami pod jednym dachem :)

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no właśnie te barany:P słyszałam i wiem z doświadczenia że ciężko z nimi czasem wytrzymać:D
    NY a Świeta Wielkanocne? z noworodkami:P niezły hardcore:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo na porodówce bo wypada 5.04 :) no barany są uparte i dyktatorskie :D tak mówią, a ja zawsze odpowiadam, że ja nie rządzę, tylko dobrze organizuję ;)
    Ale fakt bywamy cięzkie :))

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    coooo święta wypadają 5 kwietnia??? kurde nawet nie wiem jak to jest w przyszłym roku.....

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY wrote:
    No widzicie, co lekarz to obyczaj :D
    Każdy z nich ma inne doświadczenia i na co innego woli uważać ;)
    Namibia hmmm to już w ogóle inna flora bakteryjna itp także pani doktor bardzo liberalna :)

wiosna super pora!! Całe lato spacerki, rzeka, słoneczko :) a na święta Bożego Narodzenia już takie fajne bejbi :)
    Ja się urodziłam 4.kwietnia a dzidzia podobno ma przyjść na świat 2.kwietnia także idę łeb w łeb z moją mamą która to wszystko przechodziła 28 lat temu ;) współczuję tylko mężowi żyć z dwoma zodiakalnymi baranami pod jednym dachem :)

Namibia to jeszcze bo tam sucho totalnei, gorzej w Botswanie ;)
    Ale mysmy i tak sobei sami caly czas robili jedzenie, glownie gril albo jakies jednogarnkowe dania a na sniadanka chleb z dzemem, jajecznica czy co tam akurat w sklepie bylo :) Zoladkowych problemow nie mielismy kompletnie zadnych dziecki temu. W restauracji jedlismy tylko pare razy.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama była baranem i świetnie się z nią dogadywałam. Może dlatego, że obie mamy silne osobowości i wiemy czego chcemy. Ale nie powiem czasem było ciężko :P Ale i tak dla mnie to była świetna babka, taka z jajem, każdy ją lubił. :)

Ekhm wczoraj tak gadałyście o fasolce o bretońsku, no i mój pikny zażyczył sobie na dziś. Właśnie się gotuje. Już czuje te wieczorne wzdęcia i wiatry :P:P

• Justinka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja święta Wielkanocne albo na wylocie z wielkim brzuchem i raczej u siebie w domu, bo nie odważę się jechać do żadnych z rodziców [50 i 120km], albo w szpitalu spędzę, zobaczymy jak maluszek zdecyduje :) Mimo wszystko jednak chciałabym aby było marcowe :) sama jestem z marca, na dodatek z pierwszego dnia wiosny :P no i oczywiście baran ;) tak więc też będą u nas dwa barany hehe mąż jest skorpion, a synek waga ;) tak więc niezła mieszanka :)

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • Justinka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    coooo święta wypadają 5 kwietnia??? kurde nawet nie wiem jak to jest w przyszłym roku.....
    No niestety pierwszy weekend kwietnia wypada :) już dawno to sprawdzałam, bo jakoś nie uśmiecha mi się spędzać święta w szpitalu, ale znając moje szczęście pewnie tak będzie ;)

Anielka 10.04.2015 /// 3620 g 56 cm
    201504101680.png
    Tymon 28.09.2012 /// 3830 g 58 cm
    683907699a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem Ryba 13 marca się urodziłam:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/841edaa149ab.jpg fajne haha słodkie haha :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 13:39

Robotka1, nick nieaktualny, solga lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jeny to ja chcę przenosić i urodzić po świętach:)
    ja z kolei wolałabym w kwietniu a nie marcu rodzić:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha Krysta no nie mogę:D słodkie:D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hahaha Krysta no nie mogę:D słodkie:D
    Ja się napatrzyć nie moge :) na te dziecko z tymi pieskami jej:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 13:41

• Jaga Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Barany mają to do siebie , że wiedzą co chcą osiągnąć , dążą do celu i zawsze chcą sprawować władze. JA już mówiłam , jestem typowym baranem. Zawsze chce postawić na swoim jeśli jest to moja racja lub poprosta chce zeby tak było jak mam w głowie ułożone. Mój mąż panna , typowa. Możecie sobie wyobrazić jak się z nim kłoce? JA dre morde i się wściekam a on tylko się na mnie patrzy i nawet słowa nie powie. Czym doprowadza mnie jeszcze bardziej do szewskiej furii:D Syn jest skorpionem. Mój mąż poprostu ma przefikane z nami:P

Ida, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis plackiem leze znów mnie brązowe lekko leci :/ ah skazana na lezenie jestem plackiem .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 13:44

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój to ryby a ja mimo że typowa panna:D to potrafię się udrzeć:D w przeciwieństwie do niego co tak jak Ciebie Jaga doprowadza mnie do furii jeszcze bardziej:D

ja znam barany ale niby takie mądre a dupa blada w życiu osiągnięta. tzn cos tam osiągnęły ale z wielkimi przejściami.

córka z bliźniąt:)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 24 września 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie dopiero za tydzien dowiem jakie mam TSH. Biore od paru miesiecy Letrox25 bo mialam troszke ponad 3 TSH. Lekarz kazal brac dalej skoro bralam przed ciaza, ale ja dawno poziomu nei sprawdzalam to nei wiem czy nadal musze :/ Ale jak to sprawdzic? Jak biore lek to wiadomo ze bedzie niski poziom.

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/387a1e8f25d4.jpg moj brzusio coraz większy:D

nick nieaktualny, Justinka, misia83, haneczka, lunia79, Fasia, Rudzia, nick nieaktualny, Militta110816 lubią tę wiadomość

‹‹ 262 263 264 265 266 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ