Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
NY wrote:ja zaś kocham latać
ale na pierwszej wizycie ginekolog powiedział mi patrząc w monitor "no jest piękna ciąża, adios hiszpanio"
bo dobrze zna moje zamiłowania
on stanowczo odradza więc nie będę ryzykować
A moja jak sie staralismy i mielismy leciec do Namibii to powiedziala ze nie widzi zadnych przeciwwskazan.
-
hihi NY może zieleni to mieć nie będziesz na tych włosach jednak;)
ja dziś jadę się zapisać na ścięcie i na fryz:D a co mi tam, jak się bawić to się bawić
fajnie dziewczyny że tak od razu wam się udało z dzieciątkami:)
my niestety o drugie staraliśmy się bardzo długo, gdzieś 1.5 roku. no ale co złe to za nami i teraz już będzie tylko dobrze:)
Bozia mi wynagrodziła i dała termin na wiosnęco prawda na wczesną wiosenkę ale bardzo się i tak cieszę
NY, Krysti, haneczka, Fasia lubią tę wiadomość
-
No widzicie, co lekarz to obyczaj
Każdy z nich ma inne doświadczenia i na co innego woli uważać
Namibia hmmm to już w ogóle inna flora bakteryjna itp także pani doktor bardzo liberalna
wiosna super pora!! Całe lato spacerki, rzeka, słoneczkoa na święta Bożego Narodzenia już takie fajne bejbi
Ja się urodziłam 4.kwietnia a dzidzia podobno ma przyjść na świat 2.kwietnia także idę łeb w łeb z moją mamą która to wszystko przechodziła 28 lat temuwspółczuję tylko mężowi żyć z dwoma zodiakalnymi baranami pod jednym dachem
-
NY wrote:No widzicie, co lekarz to obyczaj
Każdy z nich ma inne doświadczenia i na co innego woli uważać
Namibia hmmm to już w ogóle inna flora bakteryjna itp także pani doktor bardzo liberalna
wiosna super pora!! Całe lato spacerki, rzeka, słoneczkoa na święta Bożego Narodzenia już takie fajne bejbi
Ja się urodziłam 4.kwietnia a dzidzia podobno ma przyjść na świat 2.kwietnia także idę łeb w łeb z moją mamą która to wszystko przechodziła 28 lat temuwspółczuję tylko mężowi żyć z dwoma zodiakalnymi baranami pod jednym dachem
Namibia to jeszcze bo tam sucho totalnei, gorzej w Botswanie
Ale mysmy i tak sobei sami caly czas robili jedzenie, glownie gril albo jakies jednogarnkowe dania a na sniadanka chleb z dzemem, jajecznica czy co tam akurat w sklepie byloZoladkowych problemow nie mielismy kompletnie zadnych dziecki temu. W restauracji jedlismy tylko pare razy.
-
nick nieaktualnyMoja mama była baranem i świetnie się z nią dogadywałam. Może dlatego, że obie mamy silne osobowości i wiemy czego chcemy. Ale nie powiem czasem było ciężko
Ale i tak dla mnie to była świetna babka, taka z jajem, każdy ją lubił.
Ekhm wczoraj tak gadałyście o fasolce o bretońsku, no i mój pikny zażyczył sobie na dziś. Właśnie się gotuje. Już czuje te wieczorne wzdęcia i wiatry:P
-
No ja święta Wielkanocne albo na wylocie z wielkim brzuchem i raczej u siebie w domu, bo nie odważę się jechać do żadnych z rodziców [50 i 120km], albo w szpitalu spędzę, zobaczymy jak maluszek zdecyduje
Mimo wszystko jednak chciałabym aby było marcowe
sama jestem z marca, na dodatek z pierwszego dnia wiosny
no i oczywiście baran
tak więc też będą u nas dwa barany hehe mąż jest skorpion, a synek waga
tak więc niezła mieszanka
-
Robotka1 wrote:coooo święta wypadają 5 kwietnia??? kurde nawet nie wiem jak to jest w przyszłym roku.....
już dawno to sprawdzałam, bo jakoś nie uśmiecha mi się spędzać święta w szpitalu, ale znając moje szczęście pewnie tak będzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Barany mają to do siebie , że wiedzą co chcą osiągnąć , dążą do celu i zawsze chcą sprawować władze. JA już mówiłam , jestem typowym baranem. Zawsze chce postawić na swoim jeśli jest to moja racja lub poprosta chce zeby tak było jak mam w głowie ułożone. Mój mąż panna , typowa. Możecie sobie wyobrazić jak się z nim kłoce? JA dre morde i się wściekam a on tylko się na mnie patrzy i nawet słowa nie powie. Czym doprowadza mnie jeszcze bardziej do szewskiej furii:D Syn jest skorpionem. Mój mąż poprostu ma przefikane z nami:P
Ida, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mój to ryby a ja mimo że typowa panna:D to potrafię się udrzeć
w przeciwieństwie do niego co tak jak Ciebie Jaga doprowadza mnie do furii jeszcze bardziej:D
ja znam barany ale niby takie mądre a dupa blada w życiu osiągnięta. tzn cos tam osiągnęły ale z wielkimi przejściami.
córka z bliźniąt:)Krysti lubi tę wiadomość
-
Ja sie dopiero za tydzien dowiem jakie mam TSH. Biore od paru miesiecy Letrox25 bo mialam troszke ponad 3 TSH. Lekarz kazal brac dalej skoro bralam przed ciaza, ale ja dawno poziomu nei sprawdzalam to nei wiem czy nadal musze
Ale jak to sprawdzic? Jak biore lek to wiadomo ze bedzie niski poziom.
-
nick nieaktualny