Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Kurde, teraz nie wiem na jaki laktator postawić... Niby najbardziej popularne są Philipsy, ale na gemini jest jakaś promocja Nuka. Nie wiem czym się różnią, ale podejrzewam że raczej niewiele.
Fasia - wybraliście Husky czy Dotty?ale mam koleżankę która używała z nuk taki Joly czy jakoś tak podobnie się nazywał i była całkiem zadowolona. To taki jest teraz w gemini ???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 12:17
-
Ida wrote:Fasia - wybraliście Husky czy Dotty?
Husky. Tego drugiego nie widzieliśmy na żywo. Poza tym w Husky podoba nam się cała opcja dodatków do niego na zimę. Akurat zaczniemy wtedy sezon zimowy więc nie będę musiała dokupywaćNo i kolorystycznie i materiałowo jest fajny. Taki grubszy, bardzo porządny
Ida lubi tę wiadomość
-
Sylwia, no co mam robić. Każą leżeć to leze. Tz jakoś ogarnie, przyjedzie z lapkiem to mu powiem co kupić. Najgorzej, że stanikow nie mam do karmienia.
Fasia no właśnie mi też wymaz wzięli i będą posiew robić. Do wc mogę chodzić ale ja chodzę tak często, że boję się że nawet to zaszkodzi.
Dzięki za dobre słowa, dziewczyny! Jesteście kochane. :* mi zamówienie z gemini wyszło na 200 zł. Aż się zdziwiłam, że tak mało. Co prawda bez termometru, katarka i laktatora. Tylko to, co najpotrzebniejsze. -
mantissa wrote:Sylwia, no co mam robić. Każą leżeć to leze. Tz jakoś ogarnie, przyjedzie z lapkiem to mu powiem co kupić. Najgorzej, że stanikow nie mam do karmienia.
Fasia no właśnie mi też wymaz wzięli i będą posiew robić. Do wc mogę chodzić ale ja chodzę tak często, że boję się że nawet to zaszkodzi.
Dzięki za dobre słowa, dziewczyny! Jesteście kochane. :* mi zamówienie z gemini wyszło na 200 zł. Aż się zdziwiłam, że tak mało. Co prawda bez termometru, katarka i laktatora. Tylko to, co najpotrzebniejsze.mantissa lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Sylvia - tak, włśnie ten jest w promocji na gemini za 84 zł.
Wiem, że ręczne nie są tak dobre jak elektryczne, ale na początek chcę taki, bo nie wiem czy w ogóle mi się przyda.
Fasia - po porodzie to zaczniemy sezon letni, nie zimowyAle na zimę na pewno też coś z zestawiku się przyda
Ida lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Husky. Tego drugiego nie widzieliśmy na żywo. Poza tym w Husky podoba nam się cała opcja dodatków do niego na zimę. Akurat zaczniemy wtedy sezon zimowy więc nie będę musiała dokupywać
No i kolorystycznie i materiałowo jest fajny. Taki grubszy, bardzo porządny
też się długo nam nim zastanawiałamśliczny jest
Fasia lubi tę wiadomość
[/url]
Aniołek - maj 2016
Aniołek - maj 2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mantissa trzymaj sie tam cieplo!
Lo matko przyszly wszystkie dzieciowe pierdolysiatkowe gacie mnie przerazily
a przewijak rozczulil
za baba w ciazy nie trafisz
Ida i wlasnie dlatego ja sie chyba na ta medele zdecyduje. Bo tak to wydasz kase na reczny moze sie okazac ze nie wysrarcza i cena sie zdubluje. A tu podobno kupujesz reczny ale on jest przystosowanytezdo silniczka i jak bedzie trzeba to silnik kupujesz albo wypozyczasz i masz mini electric . Ide zobaczyc jak on sie nazywa i jak wypada cenowoIda, KasiaKwiatek, mantissa, Gosha lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Ja mam laktator ręczny Avent Natural czy coś takiego. Zobaczymy czy się sprawdzi. Czy będzie potrzebny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 12:38
-
mf wrote:Dziewczyny - jeszcze mam pytanie, nie wiem, czy temat był poruszany - ale co do pupy dzidziolka?? Linomag/Penaten/Alantan/Bepanthen/Sudocrem?? (wszystko maść raczej)
Ja kupiłam linomag i na odparzenia sudocremmf lubi tę wiadomość