Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
adk_1989 wrote:Dziewczynu, mąż mnie zabije. Wydałam 500 zł na pościel i kocyki...
Podaj mniejszą kwotę !
Ja zaraz będę zamawiać pościel, kocyk zamówiłam wczoraj - u mnie wyjdzie ok 350złmasakra !! już dzisiaj wydałam ponad 500zł, zaraz jeszcze ta pościel .. ludzie złoci zbankrutuję !
adk_1989 lubi tę wiadomość
-
MF ja zamówiłam na brodawki maść z lansinoh, dziewczyny tu polecały
Ida ja mam tylko oliwkę, którą mam zamiar używać co drugi dzień. Zresztą zobaczę jak skóra po kąpieli. Zawsze można dokupić jakiś balsamWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 13:06
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda ja do smarowania po kąpieli mam oliwkę linomag ale zmierzam używać sporadycznie. A tak to w ogóle niczym, no chyba, że coś znacznie się dziać ze skórką, ale nie zakładam
Fasia nie mam suknizakładam różową sukienko-tunikę, czarne rajstopy i buty na koturnie bo w szpilkach to bym się teraz zabiła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 13:10
Fasia, Ida, hwesta lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Kobity, które zamawiały pościel u Natali - kasę przelewałyście jej na końcu czy jak składałyście zamówienie?
Ida ja płaciłam na sam koniec, bez zaliczki. Jednego dnia zrobiłam przelew a ona następnego wysłała mi posciel.Ida lubi tę wiadomość