Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kupuje tantum rosa bo caly czas mam nadzieje urodzic sn
i ta nadzieje bede miala az nie zobacze skierowania na cc
I mam nadzieje ze moje dziecie nie bedzie alergikiem i szybko przejdziemy na normalne proszkilovela z biedry rzadzi
Ida i dlatego my wszystkie ten termometr zamawialysmy z innej aptekiweronika86, Ida, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Myślę, że jak raz założy śpioszki wyprane w jednym płynie, a później prane w jednym i tym samym to nic Mu się nie stanie
nie będę panikować, bez przesady. Poza tym nie wiem na jak długo mi starczy ten płyn, bo jak pisałam wyżej - zanim zabiorę się za ciuszki mam jeszcze inne rzeczy do wyprania
-
shimmer_lip wrote:Kupuje tantum rosa bo caly czas mam nadzieje urodzic sn
i ta nadzieje bede miala az nie zobacze skierowania na cc
I mam nadzieje ze moje dziecie nie bedzie alergikiem i szybko przejdziemy na normalne proszkilovela z biedry rzadzi
Ida i dlatego my wszystkie ten termometr zamawialysmy z innej aptekiIda, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
mf wrote:U nas położna na SR radziła, żeby psikać Octeniseptem zamiast tantum rosa, więc ja chyba wezmę większą butlę octeniseptu zamiast tego...
Ja zamówiłam od razu większa butlkę, 250ml. Po cesarce się przyda. Do pępuszka. Kiedyś się zużyjeiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
wercia no dokladnie wszystkie wygladamy jak kobiety w ciazy
Fasia dzis juz 500zl wydałas????toc tylko materac miałas kupic??
a ja paczkow nie moge jeśc zjadlam jednego i drozsze czuje bleeeeeeee
ale za to wczoraj kupiłam w biedrze lody waniliowe z syropem wiśniowym
a i zapomnialam kto ma zapas proszku i plynów z biedry patrzyłyście na date waznosci??????????????????????? ja mam 10.2014 mozna uzywac po terminie??????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 14:26
-
iwonka1077 wrote:wercia no dokladnie wszystkie wygladamy jak kobiety w ciazy
Fasia dzis juz 500zl wydałas????toc tylko materac miałas kupic??
a ja paczkow nie moge jeśc zjadlam jednego i drozsze czuje bleeeeeeee
ale za to wczoraj kupiłam w biedrze lody waniliowe z syropem wiśniowym
a i zapomnialam kto ma zapas proszku i plynów z biedry patrzyłyście na date waznosci??????????????????????? ja mam 10.2014 mozna uzywac po terminie??????
Może to data produkcji ?? Cyba, że kupowałaś przed październikiem ??
No bo materace zamówiłam i jeszcze inne rzeczy musiałam opłacić i dupaiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gdyby ktoś chciał zobaczyć akrobacje mojego synka w brzuszku to zapraszam
https://www.youtube.com/watch?v=eZHOxHg1Tfc&feature=youtu.bemf, hwesta, weronika86, Angela89, Aguś86, Ida, Gosha, KasiaKwiatek, Justinka, MartaAlvi, lysinka, Agusiek89, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Może to data produkcji ?? Cyba, że kupowałaś przed październikiem ??
No bo materace zamówiłam i jeszcze inne rzeczy musiałam opłacić i dupaFasia lubi tę wiadomość