Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kupuje tantum rosa bo caly czas mam nadzieje urodzic sn
i ta nadzieje bede miala az nie zobacze skierowania na cc 
I mam nadzieje ze moje dziecie nie bedzie alergikiem i szybko przejdziemy na normalne proszki
lovela z biedry rzadzi 
Ida i dlatego my wszystkie ten termometr zamawialysmy z innej apteki
weronika86, Ida, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
ja tez trzymam sie jednego..fairy...niby drogi ale po 5iu praniach wydaje mi sie baardzo wydajny.Fasia wrote:Myślę, że jak raz założy śpioszki wyprane w jednym płynie, a później prane w jednym i tym samym to nic Mu się nie stanie
nie będę panikować, bez przesady. Poza tym nie wiem na jak długo mi starczy ten płyn, bo jak pisałam wyżej - zanim zabiorę się za ciuszki mam jeszcze inne rzeczy do wyprania -
ja tez juz mam spakowane tantum rosa do torby szpitalnej..uzywalam przy pierwszym porodzie i szybko wrecz ekspresowo sie zagoilam i komfort lepszy.shimmer_lip wrote:Kupuje tantum rosa bo caly czas mam nadzieje urodzic sn
i ta nadzieje bede miala az nie zobacze skierowania na cc 
I mam nadzieje ze moje dziecie nie bedzie alergikiem i szybko przejdziemy na normalne proszki
lovela z biedry rzadzi 
Ida i dlatego my wszystkie ten termometr zamawialysmy z innej apteki
Ida, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
mf wrote:U nas położna na SR radziła, żeby psikać Octeniseptem zamiast tantum rosa, więc ja chyba wezmę większą butlę octeniseptu zamiast tego...
Ja zamówiłam od razu większa butlkę, 250ml. Po cesarce się przyda. Do pępuszka. Kiedyś się zużyje
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
wercia no dokladnie wszystkie wygladamy jak kobiety w ciazy

Fasia dzis juz 500zl wydałas????toc tylko materac miałas kupic??
a ja paczkow nie moge jeśc zjadlam jednego i drozsze czuje bleeeeeeee
ale za to wczoraj kupiłam w biedrze lody waniliowe z syropem wiśniowym

a i zapomnialam kto ma zapas proszku i plynów z biedry patrzyłyście na date waznosci??????????????????????? ja mam 10.2014 mozna uzywac po terminie??????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 14:26
-
iwonka1077 wrote:wercia no dokladnie wszystkie wygladamy jak kobiety w ciazy

Fasia dzis juz 500zl wydałas????toc tylko materac miałas kupic??
a ja paczkow nie moge jeśc zjadlam jednego i drozsze czuje bleeeeeeee
ale za to wczoraj kupiłam w biedrze lody waniliowe z syropem wiśniowym

a i zapomnialam kto ma zapas proszku i plynów z biedry patrzyłyście na date waznosci??????????????????????? ja mam 10.2014 mozna uzywac po terminie??????
Może to data produkcji ?? Cyba, że kupowałaś przed październikiem ??
No bo materace zamówiłam i jeszcze inne rzeczy musiałam opłacić i dupa
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gdyby ktoś chciał zobaczyć akrobacje mojego synka w brzuszku to zapraszam

https://www.youtube.com/watch?v=eZHOxHg1Tfc&feature=youtu.be
mf, hwesta, weronika86, Angela89, Aguś86, Ida, Gosha, KasiaKwiatek, Justinka, MartaAlvi, lysinka, Agusiek89, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
To na 100% jest data produkcji, a ważne są przez 2 lata tzn. producent gwarantuje 100% skuteczność przez 2 lataFasia wrote:Może to data produkcji ?? Cyba, że kupowałaś przed październikiem ??
No bo materace zamówiłam i jeszcze inne rzeczy musiałam opłacić i dupa
Fasia lubi tę wiadomość

póki co siedzę i patrzę na ta igle, jak ja mam to wbić w udo... Ooo matko czuje sie jak przed pierwszym razem