Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no gosha wspolczuje po operacji kolana miałam sobie robic przeciwzakrzepowe w brzuch to stałam poł godziny ze strzykawka i nie dałam rady mama mi robiła
jak nie możesz sama to jak masz kogoś to poproś zeby ci robił.... -
sylvia007 wrote:To na 100% jest data produkcji, a ważne są przez 2 lata tzn. producent gwarantuje 100% skuteczność przez 2 lata
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 14:48
-
mf wrote:Kurde, jak ja moją Julkę chcę nagrać, to się chowa wredota... a rodzince obiecałam wysłać
A jak oglądałam Twój filmik, to mi Młoda to samo zaczęła wyczyniać, co Twój na filmiku
Bo pewnie odsłaniasz wtedy brzuch? Mój też zaprzestaje wtedy jakichkolwiek akcjiprzed tym jak zaczęłam filmować to aż cały brzuch się trząsł. Dlatego musiałam lekko Go pozaczepiać
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Gosha wrote:Cześć kobietki ja juz po wizycie u diabetologa
Dostałam insulinę 3 razy dziennie po 4 jednostkipóki co siedzę i patrzę na ta igle, jak ja mam to wbić w udo... Ooo matko czuje sie jak przed pierwszym razem
Idę nadrobić co naskrobalyscie
wiem, wiem ze jak baba w ciazy..ale jakos tak mi BLEEEE
ide poogladac fasi filmikFasia, Gosha lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Gdyby ktoś chciał zobaczyć akrobacje mojego synka w brzuszku to zapraszam
https://www.youtube.com/watch?v=eZHOxHg1Tfc&feature=youtu.beu mnie az tak nie widac...choc maz twierdzi ze w nocy to sobie pozwala jak matka juz spi
cuda...fajna pamiatka tez musze nagrac mala
fajny pomysl
faska a gdzie ty masz pepek????????????????!!!!!!!!!!! -
Ida wrote:Mam zagwozdkę. Bo są dwa interesujące mnie zestawy z laktatorem, jeden z Aventu, drugi z TT. Pierwszy za 120 zł, drugi za 133.
Ten z Aventu ma tylko 1 butelkę, a ten z TT ma 3, więc nie musiałabym już oddzielne kupować. TT ma także 5 pojemniczków na pokarm a z Aventu ma tylko 1. No i TT ma mnóstwo wkładek laktacyjnych i jeszcze pojemnik do sterylizaji. A Avent ma osłonki na sutki. Wydaje mi się więc, że jednak TT jest lepsze. Ale sama nie wiem...
http://www.aptekagemini.pl/avent-laktator-recz-natural-kosmet-90zl.html
http://www.aptekagemini.pl/tommee-tippee-zestaw-do-karmienia-piersia-poczatkowy.htmlIda, Fasia lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Ja mam pojemniki. Łatwiej w lodówce postawić i są wielorazowe.
Ida, Fasia, mantissa lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:o jaaaa
u mnie az tak nie widac...choc maz twierdzi ze w nocy to sobie pozwala jak matka juz spi
cuda...fajna pamiatka tez musze nagrac mala
fajny pomysl
faska a gdzie ty masz pepek????????????????!!!!!!!!!!!
Skubany nie chciał się ujawnić jak zwykle ale w końcu mi się udałopoluję zawsze na Niego ale mi się nie udaje
Pępek? A co to?zniknął mi jakieś 12tygodni temu
-
Ida wrote:Fasia - jaki mjuzik
heheznalazłam jakiś podkład na youtube w polecanych. Pierwszy raz w życiu dodawałam tam filmik
A lepsza taka muza niż ugotowani w tle
Ida, weronika86 lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:hahhaha plaska kupa...padlam.....u mnie to znaczy tylko jedno..jeszcze psia mac usrosniemy
Lepiej już nie rośnijmyJa się boję, że mi się rozstępy porobią przez te akrobacje Julka, które naprawdę na maxa naciągają moją skórę, a On przecież jeszcze urośnie :>
-
nick nieaktualny