Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Ja na razie tylko dwa. Widzę, że jestem daleko w tyle...
zanim do 5ciu dojdziesz to my z fasia juz 10 bedziemy miec za soba...dobra koniec z paczkami bo sa miedzy nami slodkie mamusie, ktorym nie wolno! spokoj dziewczyny!
Fasia lubi tę wiadomość
-
Ok, jestem po pierwszym razie, tak mi ręka czesla ze jakas kropelka wyleciała
ale to mniej boli niz kłucie w palucha, naprawdę. Przerażało mnie ze to muszę całe wbić itp
dla mnie jakakolwiek interwencja w organizm to jakies szaleństwo, w życiu prawie tabletek żadnych nie brałam nawet... A teraz w ciazy witaminy, żelazo i w dodatku INSULINA!!! Wbiłam to i sie popłakałam nie wiem dlaczego, ehhh głupia ja
-
mimka84 wrote:Witam się w 34 tygodniu. Rudzia, Czary i ktoś jeszcze ładnie pędzimy z tymi tygodniami
Zjadłam pół kilograma truskawek, dwa pączki z ajerkiem i czuję się jak meeega klucha.
Dziś buszowałam po sklepach bo musiałam kupić prezenty urodzinowe dla syna i męża (urodziny mają dzień po dniu). Pogoda w Szczecinie cudna, wiosna normalnie.
Wercia - włosy masz cudne, stosujesz jakieś rumiankowe płukanki? Czy poprostu taki kolorek naturalnie sam z siebie? No i brzuch super.
Sylvia, twój brzuszek jak na ten czas poprostu szok.nigdy nie farbowalam wlosow...kupuje ziola rumianek w duzych 500gr pakach i plukam je rumiankiem...jak polewam na warkocze to wychodza mi fajne wzorki po czasie lub pasemka jak profesjonalne
mimka84, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Werka następnym razem wrzuć zdjęcie włosów to będą pisac o brzuchu
:
Gosha jesteś moim bohaterem! Ja bym nie dała rady
Mimka no cholewcia następna z truskawkami ! pół kg ? Grrrr niedobra Ty ja też chcę !!Gosha, weronika86 lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:to pewnie ta przykrywka pod pepkiem jest dlatego go wypchalo wpizdu
i hOy tajemnica została rozwiązanaTą przykrywką ma zamiar Julek również wyjść
weronika86 lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:A ja zjadłam jednego pączka i tak mnie zmaga po nim pieczę, że już chyba nic nie żem dzisiaj
muszę jutro zakupić sobie coś na nią, bo zaczyna mnie poważnie irytować
Fasia lubi tę wiadomość