Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mimka84 wrote:Sylvia, ja też nie lubię, ale mi koleżanka dietetyczka doradziła, że lepsze niż rennie i inne cuda. No i faktycznie, pomaga, nawet mój mąż stosuje jak ma zgagę mimo, że sceptyk z niego.
-
nick nieaktualnyJa uwielbiam sezamki
A skoro maja byc lecznicze...
hmmmm dzis powiem mezowi, ze trzeba zapas zrobic, ciekawe jak cukier po nich bede miala
Chalwa jeszcze moglaby pomagacWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 16:11
weronika86, lysinka lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Mnie już piersi nie bolą, sutki też przestały być tkliwe od ok. miesiąca. Jedyne co to rozmiar i taka pełność została, no i siara codziennie na staniku.
ale ni tykam zeby nie rozruszac...w pierwszej ciazy tez bardzo nie lecialo, ale juz 2-3 dni po porodzie to jak sie schylalam bez stanika to cieklo ciurkiem..pamietam po porodzie jak wypilam 6 butelek 1,5l w ciagu 6hr! sstrasznei chcialo mi sie pic, dlatego teraz biore ze soba 2 butelki i drobne na nastepne
bo grozi to dojeniem z kranu
mimka84 lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Rudzia, nasze dzidziule na suwaczkach to jednak jakieś opóźnione, myślałam że tym razem coś ruszy, a tu dalej doopa.
mimka84, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mf wrote:Hwesta - mamy takie same smaki, uwielbiam i sezamki i chałwę... męczyła mnie wczoraj zgaga, więc w sumie może dzisiaj też mnie męczy, a jeszcze o tym nie wiem?? a nawet gdyby, to lepiej zapobiegać, niż leczyć, nie??
hwesta lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Ehh to mnie pocieszyłyście z tymi sutkami ..
moje piersi już nie są pełne i ciężkie, wróciły do normy ale sutki to koszmar
Fasia lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Aha, no to tylko świadczy o mojej enteligencji
Dzięki za wyjaśnienie.
aha i gratuluje 34tc!!!!!!!!
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry Kobitki
Widzę że przygotowania pełną parą
Gdzie się podziewa Anka i Ola dawno ich nie widziałam ?
Werka - piękny brzusio a włosy mmmm moje marzenie
A ja dziś się obudziłam z okropnym bólem - boli mnie przy oddychaniu głebokim tył pleców okolice nerki. Obstawiam że źle spałam albo mała mnie gdzieś uciska. Z tego bólu nic mi się nie chce.shimmer_lip, weronika86 lubią tę wiadomość