Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
weronika86 wrote:no ale u ciebie juz dzisiaj 34tc to juz powinno przeskoczyc nie? moja enteligencja tez cos nie halo ostatnio
aha i gratuluje 34tc!!!!!!!!
ale 9 miesiac zaczyna sie dopiero od 36 tygodnia o ile dobrze pamietam :p
mf, Angela89, Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Angela89 wrote:Dzień dobry Kobitki
Widzę że przygotowania pełną parą
Gdzie się podziewa Anka i Ola dawno ich nie widziałam ?
Werka - piękny brzusio a włosy mmmm moje marzenie
A ja dziś się obudziłam z okropnym bólem - boli mnie przy oddychaniu głebokim tył pleców okolice nerki. Obstawiam że źle spałam albo mała mnie gdzieś uciska. Z tego bólu nic mi się nie chce. -
nick nieaktualnyNo mi się właśnie wydaje, że Oli89 daaaawno nie było, co?
Ja na razie 2 pączki
Właśnie rozmrażam truskawki, prawdziwe, letnienie lubię tych sprowadzanych.
Gosha podobno pod Barceloną jakaś toksyczna chmura jest, Ty z domu nie wychodz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 16:58
-
Nie znalazłam sezamków
Powiem wam, że już się trzęsę przed jutrzejszą wizytą. Ciągle mam nadzieję, że jednak nie pójdę do tego szpitala!!! Choć mój mąż chodzi dzisiaj i powtarza ciągle, żebym się nastawiła na szpital -
nick nieaktualnyIda na kolki są specyfiki, ja na razie nie kupowałam. Raz, że to liczę, że może nas ominą
dwa one zaczynają się jak dziecko ma kolo 3 tygodni więc jak do apteki jakby co daleko nie jest to się zadziała w razie Wu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 17:11
Ida, weronika86, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:A co na kolki? Kupujecie coś już teraz?
Ja mam bobotic forte
http://tatowymokiem.blogspot.com/2014/08/sab-simplex-kontra-espumisan-bobotic.html
Jak zobaczyłam truskawki to mi łzy w oczach stanęły. Moje hormony chyba zwariowały. Nie wiem o co kaman, sama z siebie się śmieje. Wczoraj w lidlu przechodziłam obok truskawek i totalnie mnie nie zainteresowały, za to u Rudzi na talerzu mega!!
A poczków zeżarłam sztuk 3 - póki coWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 17:19
Ida, Fasia, weronika86, liloe, mimka84 lubią tę wiadomość