Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Werka następnym razem wrzuć zdjęcie włosów to będą pisac o brzuchu
:
Gosha jesteś moim bohaterem! Ja bym nie dała rady
Mimka no cholewcia następna z truskawkami ! pół kg ? Grrrr niedobra Ty ja też chcę !!Fasia lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Witam się w 34 tygodniu. Rudzia, Czary i ktoś jeszcze ładnie pędzimy z tymi tygodniami
Zjadłam pół kilograma truskawek, dwa pączki z ajerkiem i czuję się jak meeega klucha.
Dziś buszowałam po sklepach bo musiałam kupić prezenty urodzinowe dla syna i męża (urodziny mają dzień po dniu). Pogoda w Szczecinie cudna, wiosna normalnie.
Wercia - włosy masz cudne, stosujesz jakieś rumiankowe płukanki? Czy poprostu taki kolorek naturalnie sam z siebie? No i brzuch super.
Sylvia, twój brzuszek jak na ten czas poprostu szok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 15:58
mimka84 lubi tę wiadomość
-
mantissa wrote:Zabiję was! Nie mam pączków i już mi raczej dziś nie przywiozą bo nie zdążę. Umrę i z głodu i z nudów.
O 17 mam sterydy, powiem ci czy boli, Fasia.
O właśnie !! czekam na info, bo ja się dygam zastrzyków (zreszta jak wszystkich innych igieł)trzymam kciuki !!
-
mimka84 wrote:Były w Carrefourze po 2,99 za 250g. To wzięłam od razu dwa pudełka, a pyyszne jak sezonowe.
Ehh dziś mi się nie chce ale jutro pojadę !! Jak nie będzie to Cię zamordujęmimka84 lubi tę wiadomość
-
weronika86 wrote:a mleczko ci nie pomaga? migdaly? trzeba obnizyc ph kwasu na szybko...kazda zasada mozesz..mleko, migdal..
Migdały wogóle nie pomagają -
mimka84 wrote:Sylvia tylko lipa że ludzie nie dostrzegają i nie przepuszczają w kolejkach
Może przed wyjściem do sklepu się opij coli czy coś, żeby Cię bardziej wysadziło
albo bez kurtki muszę zacząć chodzić , to tak go trochę widać!
mimka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny po porodzie sutki dalej tak bolą jak w ciąży? Bo ja ich dotknąć nie mogę, a jak sobie pomyślę, że takie bolące dziecko ma memłać w buzi to mi się chce ryczeć na samą myśl ...
-
no mi na szczescie 2 lyczki pomagaja od razu..ja tez w ciazy melka nie moge..tzn nie toleruje..od razu zyganko..i mam straszna ochote na truskawki lub czeresnie a po nich tez wymiotuje, nie wiem dlaczego..kazdy owoc ktory ma mocny czerwony kolor na mnie bardzo zle dziala w ciazy...dziwne nie? seamki tez dobre..albo slonecznik? cos co obnizy kwasy wlasnie...a probowalas szklanke wody z sokiem z cytryny lub octem jablkowym? na zneutralizowaniu kwasu najlepsza jest zasada lub lzejszy kwas...
-
sylvia007 wrote:A może i mam, ale tak nie lubię !!! No nic jak mają pomóc to się poświęcę
-
Fasia wrote:Dziewczyny po porodzie sutki dalej tak bolą jak w ciąży? Bo ja ich dotknąć nie mogę, a jak sobie pomyślę, że takie bolące dziecko ma memłać w buzi to mi się chce ryczeć na samą myśl ...
ale pocieszenie co???!!!
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
fasia mnie boally tylko przez pierwsze dwa dni, pozniej juz gitarka..tez po porodzie dochodza hormonki znieczulajace wiec jest ok
ja w pierwszej ciazy nie czulam sutkow ani piersi wogole choc z namiotow przeksztalcily sie w ogromne cyce..teraz od 9tc do 25tc byla tragedia z sutami..od 25tc przeszlo na szczescie. ale chyba zaczne smarowac je juz bepanthenem na zas..najbardziej bola jesli dopusci sie do ich popekania,wysuszenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 16:09