Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no nie....nie bylo mnie trzy godziny a tu tematów nie do ogarnięcia!!! niedobre jesteście:P
FASIA po coś jakieś ograniczenia wiekowe na YT włączyła, musze się zalogować a co za tym idzie zarejestrować;/ nie chce mi się;/
IDA ja już dawno zauważyłam że mamy podobne podejście do wielu spraw ale siedze cicho:D
WERA Ty słoneczko wielorybie:D choć najbardziej to chyba mnie urzekły Twoje włosy!! boshhhh jak Roszpunka:D piękne:D
ja do sutków kupiłam bephanten, była promocja i dwie tubki mam w cenie jednej z gemini:) tego specyfiku tez nie trzeba zmywać za każdym razem po zastosowaniu:) stosowałam przy córce i teraz też zamierzam:)
do pupy?? olejek ze słodkich migdałów i tego na razie się trzymam:) jak się sprawdzi to na tym pojedziemy:) mam w zapasie kilka kremów i maści z linnomagu w razie czego, ale tak samo jak skórę maluszka po kąpieli tak i pupkę zamierzam własnie tym olejkiem traktować
wiecie co?? zeżarłam 5 pączków za te trzy godziny i porcję lodów!!! z biedry:D truskawkowo waniliowe:D w końcu sobie kupiłam:D
ja mogę śmiało powiedzieć że mi piersi urosły niewiele jeśli chodzi o okres ciąży. zawsze miałam duże i pamiętam że już dawno kupiłam pierwszy stanik do karmienia i od tamtej pory mi się w nim super chodzi, więc pewnie już nie dokupię kolejnego:)
mój pępek ledwo schowany a tak to tez taka płaska dupa a raczej odbyt
Krysiu pokarzę pokoik jak ponaklejam wszystko:D
P.S Fasia a na FB nie dasz rady tego filmiku wrzucić?Ida, Aguś86, weronika86, Krysti, lysinka lubią tę wiadomość
-
no dzien dobry, juz jestem jakby co
Oczywscie przyszlam do domu i zamiast jakis obiad ogarnac to najadlam sie paczkow i wzielam sie za nadrabianie. A zawsze jak mnie nie ma produkcja pelną parą.
FASIA super filmik, nasz taki maly akrobata ale zawsze jak wlaczam kamerke to nagle spokoj, spryciarz jeden.
Rudzia udusze Cie za te truskawki, duzo dzisiaj kupilam ale truskawek akurat nieWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 15:27
Fasia, Aguś86, Rudzia lubią tę wiadomość
-
hahaha Fasiek ale super:D Ty masz cienką skórę boś szczypior to go pewnie temu tak idealnie widać
ja moją wczoraj złapałam za udo:D to na pewno było udo, tak mi oddała cipkę że jej już nie tknęłam:PFasia, Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:hahaha Fasiek ale super:D Ty masz cienką skórę boś szczypior to go pewnie temu tak idealnie widać
ja moją wczoraj złapałam za udo:D to na pewno było udo, tak mi oddała cipkę że jej już nie tknęłam:P
Hehe mądra dziewczynka co ją będziesz łapać za kończyny
Ano skóra cienka, naciągnięta do granic możliwości .. Mnie te akrobacje na maxa bolą, dlatego też boję się, że popękam niedługo .. Tyję i tyję i dupa nic nie widaćRobotka1 lubi tę wiadomość
-
Rudzia miałam pisać
ja tu ledwo po kilku dniach ukochane lody dorwałam a Ty już truskawkami molestujesz:D ajjjj:D
Fasiu nie koniecznie musisz popękać, ale smaruj się nawet częściej jeśli ma ci to ulgę przynieść,już niewiele zostało:)Rudzia lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Fasiu nie koniecznie musisz popękać, ale smaruj się nawet częściej jeśli ma ci to ulgę przynieść,już niewiele zostało:)
Ogólnie mnie skóra nie swędzi tylko jest taka mega mocno napięta .. -
Robotka1 wrote:no nie....nie bylo mnie trzy godziny a tu tematów nie do ogarnięcia!!! niedobre jesteście:P
FASIA po coś jakieś ograniczenia wiekowe na YT włączyła, musze się zalogować a co za tym idzie zarejestrować;/ nie chce mi się;/
IDA ja już dawno zauważyłam że mamy podobne podejście do wielu spraw ale siedze cicho:D
WERA Ty słoneczko wielorybie:D choć najbardziej to chyba mnie urzekły Twoje włosy!! boshhhh jak Roszpunka:D piękne:D
ja do sutków kupiłam bephanten, była promocja i dwie tubki mam w cenie jednej z gemini:) tego specyfiku tez nie trzeba zmywać za każdym razem po zastosowaniu:) stosowałam przy córce i teraz też zamierzam:)
do pupy?? olejek ze słodkich migdałów i tego na razie się trzymam:) jak się sprawdzi to na tym pojedziemy:) mam w zapasie kilka kremów i maści z linnomagu w razie czego, ale tak samo jak skórę maluszka po kąpieli tak i pupkę zamierzam własnie tym olejkiem traktować
wiecie co?? zeżarłam 5 pączków za te trzy godziny i porcję lodów!!! z biedry:D truskawkowo waniliowe:D w końcu sobie kupiłam:D
ja mogę śmiało powiedzieć że mi piersi urosły niewiele jeśli chodzi o okres ciąży. zawsze miałam duże i pamiętam że już dawno kupiłam pierwszy stanik do karmienia i od tamtej pory mi się w nim super chodzi, więc pewnie już nie dokupię kolejnego:)
mój pępek ledwo schowany a tak to tez taka płaska dupa a raczej odbyt
Krysiu pokarzę pokoik jak ponaklejam wszystko:D
P.S Fasia a na FB nie dasz rady tego filmiku wrzucić?nie na topie z bajkami jestem
hahahah sa o wiele dluzsze niz na zdjeciu, tylko zawijam je dziwnie zawsze na bok, ale siegaja juz do pasa..tesciowa namawiala mnie do sciecia przed proodem..ale chyba chciala mnie oszpecic menda
a co do tego olejku...gdzie moge go zznalezc.? to zwykly olej migdalowy czy cus innego? sama sprobowalabym, wole naturalnie dziecko naluszczac jednak -
Fasia wrote:Wysłałam bratu link do wózka i zaraz zobaczymy czy zaakceptuje hehe
Werka je też nie wiedziałam co to jest roszpunkazabrzmiało jak sałata
hahah myslalam ze robotka mnie obraza...hahhaa i do meza..KURWA CO TO JEST ROSZPUNKA? a patryk pewnie jakies rozczochradlo hahahaha
mantissa, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:dla mnie jak cebulka
hahah myslalam ze robotka mnie obraza...hahhaa i do meza..KURWA CO TO JEST ROSZPUNKA? a patryk pewnie jakies rozczochradlo hahahaha
Uroczy jest nie ma corozczochradło - padłam !!!!!!
weronika86 lubi tę wiadomość
-
robotka znalazlam u nas dwa olejki...w sklepie ze zdrowa zywnoscia i naturalnymi kosmetykami.... sprawdz ktore mam kupic plis? ten pierwszy to czysty olej migdalowy...drugi olejek migdalowy z dodatkiem cytryny...3 razy drozszy ale specjalnie juz dla babek w ciazy i niemowlaczkow...ktory mam zakupic?
http://www.hollandandbarrett.com/shop/product/miaroma-sweet-almond-oil-60060103?c=almond
http://www.hollandandbarrett.com/shop/product/burts-bees-mama-bee-body-oil-60077255?c=almondRobotka1 lubi tę wiadomość