Kurwa Wera jednak mnie pobiłaś

zjadlam sześć ale już ani jednego nie wcisnę
niezła rozkminka z Roszpunką

to bohaterka pięknej bajeczki o księżniczkach:D
a Ty myślałaś że chcę Cię obrazić pffff

a co do olejku to bierz ten tańszy, im mniej dodatków tym lepiej:) mój ma 100% natualnego słodkiego migdała:)
kurde jak mnie skóra na brzuchu w jednym miejscu piecze:( boshhh boję się że popękam:( bo to miejsce niedaleko tego co sobie kiedyś piekąc pierniki na święta blachą przyjarałam;/ i została blizna....
oprócz moich specyfików linomag oliwka poszła w ruch.
WERA jeśli chcesz na naturalne kosmetyki postawić to polecam do mycia dzida mydło marsylskie, są specjalne rodzaje i jedno z nich to własnie dla dzieci i do mycia naszej dupy po porodzie żeby sie ładnie goiło
FASIA ja mam uraz do robienia naleśników:) robiłam kiedyś w UK i mi kurka gumowe wyszły!!! od tamtej pory nie robię ciasta na naleśniki:D jak mi mąż zrobi to usmażę
a teraz patrzcie i podziwiajcie:D kosztowało mnie to 3 godziny stania na nogach i bolący kręgosłup

jestem zadowolona:)
p.s. literki na ścianie już są równo;)
to nssz kącik powiedzmy że już gotowy:) bez fotela jedynie;)
lysinka, Krysti, natt, Rudzia, Bambi85, Fasia, mantissa, Aguś86, KasiaKwiatek, CzaryMary, Militta110816, weronika86, liloe, MartaAlvi, Gosha, mimka84, Angela89, Nadzieja84, Ida, iwonka1077, Justinka, Ewelcia lubią tę wiadomość

I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
lysinka, Krysti, natt, Rudzia, Bambi85, Fasia, mantissa, Aguś86, KasiaKwiatek, CzaryMary, Militta110816, weronika86, liloe, MartaAlvi, Gosha, mimka84, Angela89, Nadzieja84, Ida, iwonka1077, Justinka, Ewelcia lubią tę wiadomość

I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)