WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka rewelacja, po prostu ślicznie :)

Robotka1 lubi tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Kurwa Wera jednak mnie pobiłaś:D zjadlam sześć ale już ani jednego nie wcisnę:D

niezła rozkminka z Roszpunką:D to bohaterka pięknej bajeczki o księżniczkach:D
    a Ty myślałaś że chcę Cię obrazić pffff :P
    a co do olejku to bierz ten tańszy, im mniej dodatków tym lepiej:) mój ma 100% natualnego słodkiego migdała:)

kurde jak mnie skóra na brzuchu w jednym miejscu piecze:( boshhh boję się że popękam:( bo to miejsce niedaleko tego co sobie kiedyś piekąc pierniki na święta blachą przyjarałam;/ i została blizna....
    oprócz moich specyfików linomag oliwka poszła w ruch.
    WERA jeśli chcesz na naturalne kosmetyki postawić to polecam do mycia dzida mydło marsylskie, są specjalne rodzaje i jedno z nich to własnie dla dzieci i do mycia naszej dupy po porodzie żeby sie ładnie goiło

FASIA ja mam uraz do robienia naleśników:) robiłam kiedyś w UK i mi kurka gumowe wyszły!!! od tamtej pory nie robię ciasta na naleśniki:D jak mi mąż zrobi to usmażę:P

a teraz patrzcie i podziwiajcie:D kosztowało mnie to 3 godziny stania na nogach i bolący kręgosłup :)
    jestem zadowolona:)
    p.s. literki na ścianie już są równo;)
    to nssz kącik powiedzmy że już gotowy:) bez fotela jedynie;)

505f4ce143af41ecmed.jpg
    6887fc02dbd427d1med.jpg
    Ja pierdziele Robotka jak zajebiscie jak w Bajce <3 najpiękniejszy pokoik masz dla córeczki ty :)

• Lali Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka kacik jest sliczny :) a powiedz mi to jest osobny pokoik, a Jagoda bedzie spac u was w sypialni w kolysce czy bedziesz jezdzic z lozeczkiem?

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiakwiatek foty mega pomysłowe :) super się bawicie widac ze zajebisci jesteście az miło patrzeć na takich ludzi jak wy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 19:43

Robotka1, KasiaKwiatek, weronika86 lubią tę wiadomość

• sylvia007 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka przecudny kącik!!!

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka na tej drugiej tapeta taka śliczna w kwiatki :) jak ja kocham takie pomysły żywe dzidzia bedzie się rozglądać w pokoiku :) super pomysł .ja uwielbiam żywe kolory dla dzieci bo takie az budzą do życia :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 19:26

• Fasia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Robotka ale pięknie, tak dziewczęco :))) ehh zazdraszczam znowu, że możecie urządzać pokoje dla dzieci..

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Robotka kącik jednym słowem zajebisty :P

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do Amy to kończy swoje zoo z filcu :)

weronika86 lubi tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejku strasznie wam dziękuję za miłe słowa:) wiecie jak to się robi samemu i nie ma kto doradzić, pochwalić, a Wy takie kochane <3 człowiek robi na czuja, kompletuje wszystko i nawet nie wie czy będzie to ze sobą grało. a tu takie słowa:) dziękuję bardzo:)

LALI to jest pokój na dole tam gdzie będziemy za dnia przebywać, a a górze mam sypialnię i w sypialni będzie ta kołyska tylko. ale ogólnie będziemy urzędowac na dole, ten mały pokoik to osobne pomieszczenie w domu.

Krysia a wiesz że sie martwiłam trochę że za pstrokato? tzn te tapety zostały mi po córce starszej jak miała tam zabawkowy pokój i postanowiłam ich nie zrywać, masz rację mała będzie się rozglądała na wszystkie strony:) oby oczopląsu nie dostała hehe;)

FASIA nasze pokoje nam się znudzą a Ty będziesz na etapie urządzania Julkowego:) zobaczysz doczekasz i tego momentu:)

KASIA Kwiatek:D ekstra porównanie brzucholców:D zrób sobie fotke z tego w ramkę:D i postaw w pokoju Mikiego:D

Fasia, Krysti, KasiaKwiatek, Bambi85, mantissa, Aguś86 lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Lali Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka zaspokoilas moja ciekawosc :P jest super!!
    Kasiak jaki Ty masz usmiech piekny!!

KasiaKwiatek, Robotka1 lubią tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka w sumie racja, Wy już o tym zapomnicie a ja będę na etapie urządzania :) tylko mam nadzieje, ze dalej tu będziecie żeby mi doradzić i pochwalić :D
    U Ciebie wyszło cudnie!!

Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Kurwa Wera jednak mnie pobiłaś:D zjadlam sześć ale już ani jednego nie wcisnę:D

niezła rozkminka z Roszpunką:D to bohaterka pięknej bajeczki o księżniczkach:D
    a Ty myślałaś że chcę Cię obrazić pffff :P
    a co do olejku to bierz ten tańszy, im mniej dodatków tym lepiej:) mój ma 100% natualnego słodkiego migdała:)

kurde jak mnie skóra na brzuchu w jednym miejscu piecze:( boshhh boję się że popękam:( bo to miejsce niedaleko tego co sobie kiedyś piekąc pierniki na święta blachą przyjarałam;/ i została blizna....
    oprócz moich specyfików linomag oliwka poszła w ruch.
    WERA jeśli chcesz na naturalne kosmetyki postawić to polecam do mycia dzida mydło marsylskie, są specjalne rodzaje i jedno z nich to własnie dla dzieci i do mycia naszej dupy po porodzie żeby sie ładnie goiło

FASIA ja mam uraz do robienia naleśników:) robiłam kiedyś w UK i mi kurka gumowe wyszły!!! od tamtej pory nie robię ciasta na naleśniki:D jak mi mąż zrobi to usmażę:P

a teraz patrzcie i podziwiajcie:D kosztowało mnie to 3 godziny stania na nogach i bolący kręgosłup :)
    jestem zadowolona:)
    p.s. literki na ścianie już są równo;)
    to nssz kącik powiedzmy że już gotowy:) bez fotela jedynie;)

505f4ce143af41ecmed.jpg
    6887fc02dbd427d1med.jpg
    przepiekny pokoik :-) tak zrinie z tym olejkiem a to mydeelko musze poszukac tez dzieki :-)

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się za pare miesięcy bede wyprowadzać za Aberdeen na dom z ogrodem i tez mnie czekac urządzanie bedZie :)

• Robotka1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    FASIA jak nie dla Julka to dla kolejnego dzidzia będziesz pokój robić:D
    nie powiem bo cieszy każda pierdoła która do przodu pcha prace domowe:)

jeszcze raz dziękuję i uciekam sie oporządzić bo mąż już leży w piżamie a ja jeszcze nie:P

aaaa i moja starsza dziś śpi w łóżeczku!!! hehe to samo było z kołyską:D

sylvia007, KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszyscy się dzisiaj zajadają pączkami, a ją zjadła właśnie taki kawał cytrynowca! Pycha!!! No i to trochę mniej kalorii niż pączek ;-)

a5f7ed3de6f06e54med.jpg

Robotka1, KasiaKwiatek, lysinka, mantissa, Fasia, weronika86, Lali, MartaAlvi, Aguś86, Gosha, mimka84, Krysti lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysia do PL zjeżdżacie tak??:) ehh zazdroszczę:) choć dla mnie urządzanie domu było katorgą bo cięzko mi się było na cokolwiek zdecydować:D

Werka szukaj szukaj:)
    a olejek nawet na swoją skórę brzucha możesz stosować, ja tak robię:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka śliczny pokoik. Tak lekki, romantyczny, dziewczęcy :-) aż zazdroszczę dziewuszki :-P u mnie baby już duże i pokoje młodzieżowo sobie urządzają a dla Mikiego to dopiero za jakieś 2 lata no i chyba raczej w...samochody...piłki czy co tam będzie lubił :-D
    Dziękuję za komplementy...tak nas naszło na śmieszne zdjęcia, a że zima się kończy to uwieczniliśmy nasze niby szusowanie...

Robotka1, Krysti lubią tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAsiaK, miałam mówić że jak myślę o pokoikach to własnie Mikiego pokoik mam ciągle w głowie:D dokładnie pamiętam zdjęcie jak wrzucałaś:)

ok lecę bo mnie chłop zabije;)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    Krysia do PL zjeżdżacie tak??:) ehh zazdroszczę:) choć dla mnie urządzanie domu było katorgą bo cięzko mi się było na cokolwiek zdecydować:D

Werka szukaj szukaj:)
    a olejek nawet na swoją skórę brzucha możesz stosować, ja tak robię:)
    Robotka niee my się tu przeprowadzać bedziemy na dom z ogrodem bo my studio flat mamy i no chcemy by Ignaś miał podwórko piaskownice chustawke a sonia zeby miała gdzie biegać w centrum nie jest tak dobrze w koło ulice moj ma prawko juz także mozna sie za miasto wynieść :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 20:10

‹‹ 2699 2700 2701 2702 2703 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ