Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Kurwa Wera jednak mnie pobiłaś
zjadlam sześć ale już ani jednego nie wcisnę
niezła rozkminka z Roszpunkąto bohaterka pięknej bajeczki o księżniczkach:D
a Ty myślałaś że chcę Cię obrazić pffff
a co do olejku to bierz ten tańszy, im mniej dodatków tym lepiej:) mój ma 100% natualnego słodkiego migdała:)
kurde jak mnie skóra na brzuchu w jednym miejscu piecze:( boshhh boję się że popękam:( bo to miejsce niedaleko tego co sobie kiedyś piekąc pierniki na święta blachą przyjarałam;/ i została blizna....
oprócz moich specyfików linomag oliwka poszła w ruch.
WERA jeśli chcesz na naturalne kosmetyki postawić to polecam do mycia dzida mydło marsylskie, są specjalne rodzaje i jedno z nich to własnie dla dzieci i do mycia naszej dupy po porodzie żeby sie ładnie goiło
FASIA ja mam uraz do robienia naleśników:) robiłam kiedyś w UK i mi kurka gumowe wyszły!!! od tamtej pory nie robię ciasta na naleśniki:D jak mi mąż zrobi to usmażę
a teraz patrzcie i podziwiajcie:D kosztowało mnie to 3 godziny stania na nogach i bolący kręgosłup
jestem zadowolona:)
p.s. literki na ścianie już są równo;)
to nssz kącik powiedzmy że już gotowy:) bez fotela jedynie;)
najpiękniejszy pokoik masz dla córeczki ty
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka na tej drugiej tapeta taka śliczna w kwiatki
jak ja kocham takie pomysły żywe dzidzia bedzie się rozglądać w pokoiku
super pomysł .ja uwielbiam żywe kolory dla dzieci bo takie az budzą do życia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 19:26
-
jejku strasznie wam dziękuję za miłe słowa:) wiecie jak to się robi samemu i nie ma kto doradzić, pochwalić, a Wy takie kochane
człowiek robi na czuja, kompletuje wszystko i nawet nie wie czy będzie to ze sobą grało. a tu takie słowa:) dziękuję bardzo:)
LALI to jest pokój na dole tam gdzie będziemy za dnia przebywać, a a górze mam sypialnię i w sypialni będzie ta kołyska tylko. ale ogólnie będziemy urzędowac na dole, ten mały pokoik to osobne pomieszczenie w domu.
Krysia a wiesz że sie martwiłam trochę że za pstrokato? tzn te tapety zostały mi po córce starszej jak miała tam zabawkowy pokój i postanowiłam ich nie zrywać, masz rację mała będzie się rozglądała na wszystkie strony:) oby oczopląsu nie dostała hehe;)
FASIA nasze pokoje nam się znudzą a Ty będziesz na etapie urządzania Julkowego:) zobaczysz doczekasz i tego momentu:)
KASIA Kwiatek:D ekstra porównanie brzucholców:D zrób sobie fotke z tego w ramkęi postaw w pokoju Mikiego:D
Fasia, Krysti, KasiaKwiatek, Bambi85, mantissa, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Robotka w sumie racja, Wy już o tym zapomnicie a ja będę na etapie urządzania
tylko mam nadzieje, ze dalej tu będziecie żeby mi doradzić i pochwalić
U Ciebie wyszło cudnie!!Robotka1, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:Kurwa Wera jednak mnie pobiłaś
zjadlam sześć ale już ani jednego nie wcisnę
niezła rozkminka z Roszpunkąto bohaterka pięknej bajeczki o księżniczkach:D
a Ty myślałaś że chcę Cię obrazić pffff
a co do olejku to bierz ten tańszy, im mniej dodatków tym lepiej:) mój ma 100% natualnego słodkiego migdała:)
kurde jak mnie skóra na brzuchu w jednym miejscu piecze:( boshhh boję się że popękam:( bo to miejsce niedaleko tego co sobie kiedyś piekąc pierniki na święta blachą przyjarałam;/ i została blizna....
oprócz moich specyfików linomag oliwka poszła w ruch.
WERA jeśli chcesz na naturalne kosmetyki postawić to polecam do mycia dzida mydło marsylskie, są specjalne rodzaje i jedno z nich to własnie dla dzieci i do mycia naszej dupy po porodzie żeby sie ładnie goiło
FASIA ja mam uraz do robienia naleśników:) robiłam kiedyś w UK i mi kurka gumowe wyszły!!! od tamtej pory nie robię ciasta na naleśniki:D jak mi mąż zrobi to usmażę
a teraz patrzcie i podziwiajcie:D kosztowało mnie to 3 godziny stania na nogach i bolący kręgosłup
jestem zadowolona:)
p.s. literki na ścianie już są równo;)
to nssz kącik powiedzmy że już gotowy:) bez fotela jedynie;)
tak zrinie z tym olejkiem a to mydeelko musze poszukac tez dzieki
-
nick nieaktualny
-
FASIA jak nie dla Julka to dla kolejnego dzidzia będziesz pokój robić
nie powiem bo cieszy każda pierdoła która do przodu pcha prace domowe:)
jeszcze raz dziękuję i uciekam sie oporządzić bo mąż już leży w piżamie a ja jeszcze nie:P
aaaa i moja starsza dziś śpi w łóżeczku!!! hehe to samo było z kołyskąsylvia007, KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
Krysia do PL zjeżdżacie tak??
ehh zazdroszczę
choć dla mnie urządzanie domu było katorgą bo cięzko mi się było na cokolwiek zdecydować
Werka szukaj szukaj:)
a olejek nawet na swoją skórę brzucha możesz stosować, ja tak robię -
nick nieaktualnyRobotka śliczny pokoik. Tak lekki, romantyczny, dziewczęcy
aż zazdroszczę dziewuszki
u mnie baby już duże i pokoje młodzieżowo sobie urządzają a dla Mikiego to dopiero za jakieś 2 lata no i chyba raczej w...samochody...piłki czy co tam będzie lubił
Dziękuję za komplementy...tak nas naszło na śmieszne zdjęcia, a że zima się kończy to uwieczniliśmy nasze niby szusowanie...Robotka1, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:Krysia do PL zjeżdżacie tak??
ehh zazdroszczę
choć dla mnie urządzanie domu było katorgą bo cięzko mi się było na cokolwiek zdecydować
Werka szukaj szukaj:)
a olejek nawet na swoją skórę brzucha możesz stosować, ja tak robięWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 20:10