Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLiloe trzymaj sie. To kosztowalo Cie wiele stresu. Ja od 13 tyg zyje w napieciu od czasu jak wyladowalam w szpitalu jeszcze wtedy z poronieniem zagrazajacym z rozwarta szyjka macicy i skrocona, ale wtedy odnosze wrazenie,ze czesto myslalyscie sobie, ze dramatyzuje z dolegliwosciami, czasem samej mi sie tak zdawalo, ale to co napisalas Liloe- intuicja matki nie zawodzi, nigdy bez powodu nie bylam na ip, zawsze dobrze ze poszlam i pomogli.
-
nick nieaktualny
-
Liloe, jak dobrze że udali się utrzymać małą w brzuchu! Dobrze, że nie zlekceważylas tego ciagniecia. Ja miałam tylko twardnienia brzucha bezbolesne a szyjka i tak się mocno skrocila. A ja myślałam że to normalne, takie napinanie. Mnie sterydy trochę bolały, takie rozpieranie skóry ale bez tragedii. I zastrzyk tak trochę nad pupa. Ciekawe czy jutro będą coś badać oprócz ktg czy tylko czekamy na wynik wymazu.
A z szyjką u ciebie wszystko ok, że cię wypuścili?
Już zapisałam sobie linka do cytrynowca, mniam.
Robotka, super pokoik! A Kasia sesja. Chociaż słabo widać na telefonie.Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySame znamy swoje organizmy i wiemy juz kiedy dzieje sie cos nieco inaczej... ja np wiem, ze jutro na wizycie moja szyjka bedzie krotsza, bo czuje niemal jak sie skraca ;/ znam dobrze ten bol miesiaczkowy laczony z napinaniem, ale nie panikuje, wizyta jutro i zobaczymy, ale nie ma co wybiegac w przyszlosc, trzeba znosic to co nas spotyka, nasze ciaze sa juz daleko i wszystko bedzie dobrze.
-
aaaa mona kotka rodzi !!!! whobrazcie sobie ze cos mnie tknelo..menda nie byla w domh ze 4tyg! i jakos dziwnie orzy drzwiach siedziala..zazwyczaj nie chce wchodzic ze wzgledu na psy ale cos mi sie wydawalo ze 2,3 dni urodzi..cholera minelo 2hr, przyszykowalam jej pudeleczko..i sie zaczelo! na bank becze z 6 kociakow...fak! to oddania bede tydzien po moim terminie...jeszcze dodatkowo na moim lbie..chuj bedzie musial malzu sie zajac makuszkami
do rana powinna dac rade to wrzuce zdjecia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 21:45
mimka84, hwesta, iwonka1077, Krysti, Ida, lysinka, Gosha, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Oj Fasia, to zadałaś klina
Oba super.
No wiemTen beżowy widzieliśmy na zywo, jest jaśniejszy niż na tym zdjęciu, taki subtelny. Zielonego nie widzieliśmy ale też nam się podoba. No i mam dylemat, a Wy zawsze pomocne