Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny sa na razie 3 kociaczki
ale neszcze wyjda pewnie ze 3 bo z duzy brzuchalek ma
na razie jeden bialy w czarne ciapki, jeden czarny z bialymi skarpetkami i jeden normalne cudo!!! caly bialuski i tylko ma czarny ogonek...na razie mamusi nie stresuje ani nie cykam fotek bo dopiero je myje
ale slodziaki
Ida, Fasia, Rudzia, Lali, hwesta, Robotka1, Gosha, mf, lysinka, KasiaKwiatek, MartaAlvi, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
Werka ale cudownie !! Ja pamiętam jak się moja kotka urodziła i była taka maleńka, że na dłoni mi się mieściła
) słodziak ślepy
Ida wysyłka od 1-5 dni roboczychIda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lilioe:* to straszne co przeszlas:( wspieram:*
Mimka a ja będę pisać jak ktoś będzie dramatyzowal lub przesadzal.
Jeśli coś się dzieje to trzeba udać się w odpowiednie miejsce a nie pytać na forum.
Ida Franek? Słodko:) widzialas-na aukcji bylo wiele przepieknych wzorów:)
Fasia mi się zaś zieleń podoba:) ale tylko z tego co widzę na zdjęciu. Bez jakiś taki ciemny wyszedł jak brąz.
Wera gratulacje powiększenia rodziny:)
Oglądałam teraz.na tvp1 reportaż w którym młodej dziewczynie ktoś oblał twarz kwasem a ona była wcześniej taka piękna...boshhh ryczalam cały czas prawie.
Dobranoc smoki.
A Amy kończy zoo zobaczycie ze nas tu zawstydzi niebawem;)Fasia, Ida lubią tę wiadomość
-
We wtorek przyjechała moja siostra na parę dni. Powiedziała, że spóźnia jej się okres wiec ja namowilam na test ciążowy
wyszedł pozytywny
będziemy miały dzieci z jednego rocznika
szok
TZ w niedziele skarzyl się na ból skóry przy goleniu :/na następny dzień pól twarzy mu wysypalo -
nick nieaktualny
-
Gosha wrote:ANKA to super! Tzn nie ten półpasiec broń Boże, ale siostry ciaza!!! To zawsze dobra nowina!
Siostra jest trochę załamanama córki w wieku 12 i 9. Więcej dzieci nie chciała
no cóż... zrobiła sobie prezent na 35 urodziny
KasiaKwiatek, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Ania gratulacje dla siostry prezent niezly :)to teraz chlopiec bedzie
Dziękipani w aptece się na mnie dziwnie patrzyła jak test ciążowy kupowałam
Krysti, Fasia, lysinka, weronika86, KasiaKwiatek, Aguś86, Gosha, MartaAlvi, liloe, Angela89, Ewelcia lubią tę wiadomość