Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Fasia - 09
Ten zielony jak wojskowy - bardziej dla chłopca. A ten z brązem bardziej uniwersalny.
Wera - kocham koty!!!! Jejku, ja bym się cieszyła na Twoim miejscu, choć wiem że to kłopotliwe. Dawaj foty i informuj mnie tu na bieżąco.no i pajeczyce
bede dawac znac! na razie sobie steka ale nic nie wyszlo, wod tez nie ma jeszcze...mam nadzieje ze nie bedzie sie meczyc... pierwsze 4 tyg nie musze nic robic tylko zmieniac poslanie, kuwetka zajmie sie maz..ja bede w 3,4tyg make uczyc do kuwetki..dopiero 5,6 tydzien workwadzamy mleczko, male kawaleczki mieska no i odrabaczenie ...zwierzeta sa u nas odrabaczne co 3 miesiace ale tak na w razie co...zwsze to jeszcze 2 stowki wpadnie za kociaki bo mamy chetnycn..chcialam ja wysterlizowac bo kieds wet nalegal ale teraz juz nie chca nic zronic bo ona ma muz 9 lat, za stara na taka operacje..przez pierwsze 6,5roku nie miala malych, siedziala w domciu dlatego jej nie zabezpieczalismy..z drugiej strony maz nie chce bo to nienaturalne tak kogos, cos sterylizowac..psiaka musielismy suczke bo jest z rasy zakazanej w uk..takze mozemy ja miec ale przymusowa sterylka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 22:20
Ida lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Fasia, a innych kolorów nie ma do wyboru, czy Was tylko te interesują?
niestety juz nie ma... byl szaro-niebieski i szaro-czarny niestety oba niedostępne i już nie będą produkowane -
Tu są wszystkie kolory:
http://allegro.pl/baby-design-husky-2w1-zestaw-xxl-zimowy-i-letni-i5082406836.html
Tak Ida, wychodzi na to samo co z allegro z przesyłką. Tylko kolor jest jeden, przynajmniej u mnie, taki ciemny róż. Rozmiary są S i M.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2015, 22:27
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mimka84 wrote:Tu są wszystkie kolory:
http://allegro.pl/baby-design-husky-2w1-zestaw-xxl-zimowy-i-letni-i5082406836.html
Nie są dostępne. Ja od tego sprzedawcy będę zamawiać. Na samym dole masz informację, że dostępny tylko poza tymi dwoma co Wam wrzuciłam jest jeszcze ciemno brązowy, który nam się nie podoba -
Nie ma się co długo zastanawiać - spodobał nam się obojgu, fajnie się prowadzi, ma cały zestaw akcesoriów, stosunek jakości do ceny jest świetny, na allegro zestaw 3w1 jest w cenie 2 tys zł. Nad czym tu dlużej myśleć
natt, Ida, Gosha, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Aha, przeoczyłam, faktycznie
Trzeba zawsze na dole patrzeć, bo później czlowiek kupi i są problemy jak czegoś brakuje, bo info na aukcji jest ale człowiek go nie widzi tak naprawdęmimka84 lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Fasia ale jesteś świadoma że waga stelaża samego to 10,5 kg?
Wszystkie praktycznie tyle ważą. Z gondolą czy ze spacerówką w granicach 15kg. XL xmove którego chcieliśmy waży tyle samo ale czuć tą wagę podczas jeżdżenia, a BD jakoś tak łatwiej sunął po podłodze. Już tu dzisiaj pisałam, że z mężem przedyskutowaliśmy wszystkie za i przeciw na których nam zależy i uznaliśmy, że jest ok. Nie znajdziemy wózka idealnegomimka84, weronika86, mantissa, Ida lubią tę wiadomość