Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeeny, Krysti. Nie pokazuj mi tu paczkow.
Ja zamierzam ciałko i pupe linomagiem a+e smarować na odparzenia masc linomag ta zieloną. Na brodawki mam maltan ale wcześniej nie będę smarowac żeby czasem akcji nie pobudzić. Brzucha też mam nie głaskać. W ogóle to strasznie mocno mi z sutkow leci przez ostatnie kilka dni. Myślicie że to powiazane?Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A co do smarowania pupy, to ją przy Gabi używałam tylko sudocremu i tak też będę robić teraz. Nigdy Gabi nie miała nawet zaczerwienionej pupy. Nakładałam taką cieniutką warstwę.
Ida, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:Na gemini jest za 15 zł, a z tego co widzę, to potrafi nawet 25 kosztować za 10 saszetek. Chyba wezmę.
A, i czym pierzecie ubranka? Wszystkie Lovelą z Biedry?Ida lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:A, i czym pierzecie ubranka? Wszystkie Lovelą z Biedry?
Ja kupiłam najpierw płyn Bobini i dopóki się nie skończy to jego będę używać. Do płukania płyn z Lovela kupiony w rossmannieIda lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Ja kupiłam najpierw płyn Bobini i dopóki się nie skończy to jego będę używać. Do płukania płyn z Lovela kupiony w rossmannie
-
sylvia007 wrote:Fasia, a wiesz, że lepiej nie zmieniać proszków do prania przy takich malutkich dzidziusiach?!
Tak słyszałam ale nie wiem ile w tym prawdy. Póki co mam do poprania kocyki, pościele itd więc pewnie bobini się skończy i zacznie się lovela. Zobaczymy na jak długo starczy. -
Fasia wrote:Tak słyszałam ale nie wiem ile w tym prawdy. Póki co mam do poprania kocyki, pościele itd więc pewnie bobini się skończy i zacznie się lovela. Zobaczymy na jak długo starczy.
-
sylvia007 wrote:Dużo w tym prawdy, bo skóra dziecka przyzwyczaja się do składników z proszków i nie tylko i może źle zareagować na zmiany.
Myślę, że jak raz założy śpioszki wyprane w jednym płynie, a później prane w jednym i tym samym to nic Mu się nie stanienie będę panikować, bez przesady. Poza tym nie wiem na jak długo mi starczy ten płyn, bo jak pisałam wyżej - zanim zabiorę się za ciuszki mam jeszcze inne rzeczy do wyprania
-
koorwa zrobilam zdjecia na 33tc do pamietnika i wygladam juz jak foka
Ida, iwonka1077, Aguś86, Rudzia, sylvia007, mantissa, mimka84, Eweliśka, Gosha, Robotka1, lysinka, Krysti, KasiaKwiatek, Justinka, MartaAlvi, Militta110816, Ewelcia lubią tę wiadomość