Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mf wrote:Ida - właśnie miałam pisać, że 96h roboczych czas realizacji+dostawa - tak u mnie było napisane, więc pewnie za jakieś 5-6 dni, biorąc pod uwagę, że po drodze niedziela
Adk - ja przeliczam ile wychodzi za sztukę pieluchy i póki co rozmiar 1 mi się opłacał w gemini (0,50zł/szt), bo nie płaciłam za przesyłkę, a 2 w rossmanie 94 za 43zł (0,46zł/szt) , a z kartą rossnę jeszcze taniej(0,44zł/szt)ale ja takie liczydło jestem i potrafię w sklepie stać i kalkulować
O! I bardzo fajnie, że to napisałaśBo taka prawda, że każdą taką promołszyn trzeba dobrze przemyśleć
Dziewczyny jak mi dzisiaj jest źle i niewygodnie! Chyba mam jakiś kryzys brzuszkowyCo jakiś czas tak mam, na codzień czuję się świetnie ale czasami mam wrażanie że jest taki dzień w ktorym brzuch jakoś rośnie skokiem i wtedy zaczyna mi sie robić naprawdę ciężko. Chyba zanim się na nowo przystuję do jego wielkości...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 21:34
-
iwonka1077 wrote:Amy dokladnie, moze sie przymeczylas tymi robotkami recznymi????????? moze odpusc przez wekend i zobacz czy bóle wrócą, jak nie to proponuje ip chyba że wolisz czekać na wizyte??????
ja je robie na lezaco
poczekam na wizyte chyba ze urodzemusze meza przeszkolic w razie w zeby porod oddbral
iwonka1077, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amy_ wrote:no musialabym chyba robic przysiady przy tym filcu
ja je robie na lezaco
poczekam na wizyte chyba ze urodzemusze meza przeszkolic w razie w zeby porod oddbral
a serio to poczekaj do tego poniedzialku i zobaczysz czy przejdzie czy dalej będą i dopiero wtedy zdecydujesz czy na Ip jechaćAmy_ lubi tę wiadomość
-
Ida wrote:Bo tam piszę, że niby 96 dni na realizację, później 1 dzień na wysyłkę. Zobaczymy, ale trochę się pewnie naczekam, bo weekend przed nami.
No nic, na pocieszenie - zamawiam literki! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Kochana, ja tą herbatą już rzygałam, szczerze mówiąc. Na początku trochę pomogło, ale u mnie takie infekcje są standardowe. Ja mam bardzo często problemy z górnymi drogami oddechowymi i zawsze przechodzę to tak samo, dlatego wiem, że herbata mnie na pewno nie wyleczy. Kiedyś, jak te infekcje były częstsze, to nawet i te "zwykłe" i "bezpieczne" czy popularne antybiotyki mi nie pomagały, przez co czasami byłam na antybiotykach przez ponad 2 tygodnie, bo w międzyczasie musiała być zmiana. Ale teraz mi szybciej przeszło.
Kochana, nie wiem jak tam uważasz, ale gdybym ja miała w domu Duomox, to bym wzięła. Oczywiście to zależy od tego jak naprawdę się czujesz, bo może faktycznie nie potrzebujesz antybiotyku. Choć, na moje nie-eksperckie oko to 5 dni to już za dużo herbatkowaniaGdybym była lekarzem to bym włączyła jakieś silniejsze leczenie, bo mi już kilku lekarzy mówiło, żeby nie bać się antybiotyków w ciąży i żeby infekcje jak najszybciej zażegnać, bo taki stan zapalny nie jest fajny dla nas w tym czasie.
Dzieki, no zobacZe przez weekend jak mi to pójdzie - temp spadła przez paracetamol ale jest suchy kaszel i zawalony nos...najwyżej pójdę do niego jeszcze raz no do jasnej anielki chyba nie mozna sie tak męczyćWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 21:44
-
Gosha wrote:96 dni na realizacje???!!! Toz to 3 miesiące sa i jeszcze plus jeden dzień na wysyłkę= 97 dni roboczych
Gosha, Ida, liloe lubią tę wiadomość
-
Liloe ja nie odczuwam skurczy co iles. Ja czuje ciag bolu.. mialam tak przy poronieniu i jak trafilam do szpitala teraz. Ktg wykazywalo skurcze na poziomie 70 co iles tam a ja odczuwalam jako ciag napiecia als nie bylo to az tak mocne jak wczoraj i dzis. wczorsj mialam to jednorazowo A dzisiaj juz czesciiej mi dokuczalo. Ale to chyba juz normalne nie? 35 tydz a koncu. kiedy te przepowiadajace moga sie pojawic?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 21:50
-
nick nieaktualny