Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No wiem ze szanse sa, ale tez bylam zdzwiona bo poza ta czkwaka to po ruchach nie wyczulam zeby byl inaczej, poprzedni obrot w styczniu, w ta wlasciwa strone czulam, domylalam sie, ze jest glowkowo. Z jednej strony to dobrze, bo glowka nie uciska szykjki no ale... Aha i wazy prawie 2kg, i ma duuuza glowe, tego sie obawialam, bo tez mam duza glowe
, pomiary glowki wyprzedzaja o 2 tyg reszte, mozg w porzadku, komory symetryczne wiec to chyba cecha osobnicza. Wiec tak w kontekscie tej glowy to juz nie wiem czy liczyc ze sie obroci, czy niekoniecznie
.
Aguś86, Gosha, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Melduje ze zyje. Zoo nie jest skonczone bo konczylam pierdoly do literek i to jiz mam z glowy.
dzisiaj caly dzien bylam u rodzicow u endokrynologa i nawet nie usiadlam do zabawy
Od wczoraj jestem mocno hm przestraszona??
na noc dostalam boli... przestraszyly mnie bo byly ok 5 razy mocniejsze niz wtedy kiedy poszlam do szpitalaale oczywiscie po 30min przeszlo. Skorcze byly jak przy poronieniu dlatego mnie wystraszyly.
Olalam. Ale dzisiaj jest to saaaaamoCiekawe co bedzie jutro
dopiero w czwartek wizyta chyba musze to zglosic? -
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Tak. Już 2 raz w ciąży. Ale te są "bezpieczne". No co miałam zrobić...? Lepiej wyleczyć niż jakby infekcja miała się jeszcze bardziej rozwinąć i miałabym mieć powikłania. Ja albo Fran... Poza tym wskazaniem też było zapalenie ósemki. Także dwie pieczenie na jednym ogniu, jeśli można to tak określić. Samo to, że już po 12 godzinach się lepiej poczułam coś znaczy, bo wcześniej przez 5 dni to była męka jakich mało...
A czemu pytasz?
No wlasnie juz juz sie mecze z moim przeziębieniem 5ty dzien i moj lekarz nie chciał nic przepisać. Kazał brać paracetamol i pic herbatę z cytryna i miodem..ale to mi wcale nie pomaga w moim kaszlu:( -
Ida wlasnie mnie nie martwia. Tylko sie zestresoaalam wczoraj bo mi sie bole poronne przypomnialy.
Mysle ze to moga byc te slynne bh??? I po raz pierwszy doznalam uczuci twardnienia brzucha
do szpitala nie pojde! Bo w ndz jade do krakowAWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2015, 21:26
-
nick nieaktualny
-
Amy dokladnie, moze sie przymeczylas tymi robotkami recznymi????????? moze odpusc przez wekend i zobacz czy bóle wrócą, jak nie to proponuje ip chyba że wolisz czekać na wizyte??????
Amy_ lubi tę wiadomość
-
LILOE 2kg
ADK no wypchniemy wypchniemy, mnie chyba tam rozerwie ale nic to
AMY mialam napisac cos w stylu co IDA napisala juz, wiec nie bede powielac. Jestes madra babka wiec na pewno dobrze zadecydujesz.
AGUŚ kość udowa tez wyprzedza , ale to dobrze, moze bedzie wysoki i przystojny, tylko z duza glową hih no trudno i tak go juz kocham Brzuszek wypada w sumie idealnie do wieku ciazy.
adk_1989, Aguś86, liloe, Amy_ lubią tę wiadomość