Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Adk idealnie opisalas moje odczucia, mam taki dzien, ze nie wyobrazam sobie chodzic jeszcze z tym brzuchem przez dwa miesiace tak mnie meczy, a za dwa dni juz jest ok.
Liloe wczoraj rozmawialam ze znajoma i ona wlasnie miala taki szybki porod, lekkie bole, maz odstawil ja na ip i wyszedl zaparkowac auto bo stal na zakazie, wrocil za 15 minut i juz czekali na niego z coreczkai to jej pierwszy porod byl!
adk_1989, Bambi85, Fasia, KasiaKwiatek, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mf wrote:Adk - też mam wrażenie, że brzuch mi rośnie skokami... szczególnie na początku rośnięcia tak miałam, przez tydzień -dwa miałam wrażenie, że nie rośnie, a później bum!! i pytanie: skąd on się wziął?? teraz mam jakieś problemy, bo chyba urósł i mnie dusi pod cyckami i mi się ciężko oddycha...
No to niestety też jest moje utrapienie ale jakoś się do tego już przyzwyczaiłam. Najgorzej, że siedzieć mi ciężko bo sie rozpycha strasznie wtedy. Najlepiej mi w pozycji takiej półsiedzącej... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mantissa wrote:Bambi, mój też ma wielki łeb.
W 31+5 hc, ac i fl były na 32+5,6 a glowa 35 + 2. Ale nic nie mowili, ze to źle czy coś. A waży prawie 2200.
liloe lubi tę wiadomość