Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sory ze znowu bede marudzic ale macie czasem takie ciagnace bole w okolicy pepka? Przedwczoraj tak mialam wczoraj byl spokoj i teraz znowu mnie ciagnie i to tak ze nie moge siedziec ani sie schylic nic.. strasznie boli ale domyslam sie ze to Mala jakos tak lezy ze mnie boli bo wczoraj nie bolalo..
-
Mi często dzidzia świdruje przy pępku i tak ciągnie jakby ktoś od środka mi ciągnął pępek czy dźgał ;p okrutne .A dzisiaj też tak pobolewała skóra wokół pępka.
mf lubi tę wiadomość
-
Ja nie moge sie wyorostowac nawet bo boli
ale nie czuje zeby Sofii mnie tam dzgala czy cos tylko to jest po prostu bol tak jakby sam z siebie sie zaczal..ale to na pewno Ona jakos sie ulozyla czy cos bo ruszac to teraz sie nie rusza chyba spi..
mimka84 lubi tę wiadomość
-
Gosha wrote:NADZIEJA wiem ze pytałam ale jakos mi umknęła Twoja odpowiedz... Jakie dawki i ile razy bierzesz ta insulina? I jaka?
Od środy biorę po 6 jednostek 4 x dziennie a brałam po 4jednostki.
3x to humulin r krótkoterminowa w dzień i na noc humulin n długoterminowa insulina.
Lali niestety nie wiem czy kiedykolwiek minie mi zupełnie to porażenie ale ciesze się z tego co jest bo będę mogła uśmiechnąć się do mojej córci:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2015, 21:08
Lali, Gosha lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Rudzia ja mam taką bolącą skórę w jednym tylko punkcie, na prawo od pępka. Często tam mały wypina jakby piętę i to chyba od tego.
nie przyjemny ból wtedy jest.
mimka84 lubi tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Nadzieja już kiedyś pisałam ale chyba nie było Cię wtedy dłuższy czas i nie przeczytałaś. Nie myślałaś o tym, żeby już po porodzie skonsultować się i porobić jakieś badania? Bo paraliż nerwu twarzowego zawsze ma jakąś przyczynę i nie jest to przewianie. Lekarze leczą objawowo, ale tu powinna być znaleziona konkretna przyczyna.
Tylko u mnie były 2 czynniki, które powodują podatność na porażenie: moja mama przez to przechodziła gdy jechała po umyciu głowy z otwartym oknem a drugie to ciąża która również zwiększa szanse na porażenie bella. Wiem, ze czesto takie porażenie wywołuje półpasiec, wirus opryszczki lub bolerioza i myślałam to dodatkowo zbadać i pewnie to zrobięmimka84 lubi tę wiadomość