Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja dzisiaj zauważyłam tą linię, która jest w dolnej części brzucha, jest jeszcze dość jasna, ale już widzę którędy będzie przebiegała
nawet małż zauważył bo myślałam, że już mam omamy
i mam owłosiony brzuch
na szczęście to jasne delikatne włoski
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Amy wrote:no lekarz był dziwny bo mówił że musi być milion przesłanek do wykonania tomografii, że to nie jest nieszkodliwe a on zagrożenia życia nie widzi mimo lekkich omdleń.
Wiec przestałam chodzić
pomagam sobie sama, jak tylko potrafię i na razie jest dobrze
tzn w ciąży jest gorzej, ale na szczęście nie są to bólowe ciągi tylko jeden dwa dni bólu i rzygania
więc do zniesienia..
-
nick nieaktualnyIda wrote:Może mnie boleć brzuch, mogę wymiotować, mogę mieć jakikolwiek inny rodzaj bólu, ale migerna to jest najgorsze, co mnie w życiu spotkało... Bo migrena to zupełnie coś innego niż ból głowy. To o wiele więcej.
-
nick nieaktualnyIda wrote:Mnie skierowano na tomografię na pierwszej wizycie u neurologa i nie było to prywatnie!
-
nick nieaktualnyIda wrote:Może mnie boleć brzuch, mogę wymiotować, mogę mieć jakikolwiek inny rodzaj bólu, ale migerna to jest najgorsze, co mnie w życiu spotkało... Bo migrena to zupełnie coś innego niż ból głowy. To o wiele więcej.
-
jeju IDA to w ciąży też Cię non stop głowa boli?
swoją drogą to kurcze niezłe te leki brałaś...nie ma szans tego jakoś leczyć?
Krysti właśnie na jednej ścianie tam gdzie mam największe okno (i jedyne;) chcę dać tapetę z lekkimi fioletowymi motywami, znajomi mi odradzają bo mówią że fioletowy to pogrzebowy kolor;/ a ja też mam fioletowy przedpokój:)
w sumie do fioletu można potem pododawać rózno kolorowe fajne akcenty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:jeju IDA to w ciąży też Cię non stop głowa boli?
Krysti właśnie na jednej ścianie tam gdzie mam największe okno (i jedyne;) chcę dać tapetę z lekkimi fioletowymi motywami, znajomi mi odradzają bo mówią że fioletowy to pogrzebowy kolor;/ a ja też mam fioletowy przedpokój:)
w sumie do fioletu można potem pododawać rózno kolorowe fajne akcentyRobotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Taki kolorek cieply jest a jeszcze z bialym :)ja to cale mieszkanie bym pomalowala na taki:D
dzięki Krysti:)
AMY pyyycha uwielbiam pierogi ze szpinakiem i serem żółtym:)
to chyba u mnie tylko skromny obiadek:P ser makaronem:P i cukrem:PKrysti, Amy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam sypialnię szare ściany + fioletowe dodatki iii wszystko bym powiedziała tylko nie to, że jest pogrzebowo
Fioletowy moim zdaniem to fajny kolor do sypialni
Też mnie zaczynają nękać bóle glowy, ponoć w ciąży to normalna sprawaRobotka1, Krysti lubią tę wiadomość
-
hihi MARTA no myślę że raczej nie:D
kurcze powoli kończę pracędziś wychodzę wcześniej, muszę córę odebrać z zerówki:)
potem idzie do koleżanki więc się zdrzemnę troszkę
pasuje mi kwiaty na zewnątrz podlać bo wody nie widziały z tydzień to na pewno:P
aaaa i wczoraj mąż oznajmił że w listopadzie chce mnie zabrać do spa:)
a w niedzielę wybieramy się do Krakowa-pociągiem:P moja córa uwielbia:) wiec nie mogę jej odmówić
zwiedzimy może Wawel i Wisłę troszkę obejdziemy:) na lody:)Angela89, Krysti lubią tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:jeju IDA to w ciąży też Cię non stop głowa boli?
w sumie do fioletu można potem pododawać rózno kolorowe fajne akcentyteraz w ciąży jakby rzadziej mam ataki. I chwała