X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj zauważyłam tą linię, która jest w dolnej części brzucha, jest jeszcze dość jasna, ale już widzę którędy będzie przebiegała :) nawet małż zauważył bo myślałam, że już mam omamy :) i mam owłosiony brzuch :P na szczęście to jasne delikatne włoski :P

Robotka1 lubi tę wiadomość

• Ida Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    no lekarz był dziwny bo mówił że musi być milion przesłanek do wykonania tomografii, że to nie jest nieszkodliwe a on zagrożenia życia nie widzi mimo lekkich omdleń. :) Wiec przestałam chodzić :) pomagam sobie sama, jak tylko potrafię i na razie jest dobrze :) tzn w ciąży jest gorzej, ale na szczęście nie są to bólowe ciągi tylko jeden dwa dni bólu i rzygania :) więc do zniesienia..
    Mnie skierowano na tomografię na pierwszej wizycie u neurologa i nie było to prywatnie!

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Może mnie boleć brzuch, mogę wymiotować, mogę mieć jakikolwiek inny rodzaj bólu, ale migerna to jest najgorsze, co mnie w życiu spotkało... Bo migrena to zupełnie coś innego niż ból głowy. To o wiele więcej.
    Ja migrene mialam i blednik tez razem zawroty glowy cisnienie wymioty w ciemnym siedzialam pokoju straszne to bylo ? A lekarze w irlandi mi dali ibuprofen na to ? Do polski szybko polecialam bo by mnie wykonczyli w uk .

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Mnie skierowano na tomografię na pierwszej wizycie u neurologa i nie było to prywatnie!
    no mnie nie skierowano na pierwszej wizycie, byłam wtedy gówniarzem jak byłam pierwszy raz u neurologa i może nie brali poważnie moich bóli. Nie do końca pamiętam. Później leczyłam się w liceum ale też skierowania nie dostałam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Może mnie boleć brzuch, mogę wymiotować, mogę mieć jakikolwiek inny rodzaj bólu, ale migerna to jest najgorsze, co mnie w życiu spotkało... Bo migrena to zupełnie coś innego niż ból głowy. To o wiele więcej.
    No to tez wiesz jak to jest ?

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju IDA to w ciąży też Cię non stop głowa boli?
    swoją drogą to kurcze niezłe te leki brałaś...nie ma szans tego jakoś leczyć?

Krysti właśnie na jednej ścianie tam gdzie mam największe okno (i jedyne;) chcę dać tapetę z lekkimi fioletowymi motywami, znajomi mi odradzają bo mówią że fioletowy to pogrzebowy kolor;/ a ja też mam fioletowy przedpokój:)
    w sumie do fioletu można potem pododawać rózno kolorowe fajne akcenty

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrazliwosc na swiatlo mialam przy migrenie nawet zarówka mnie razila.dzis robie na obiad swoje frytki i karczek i kapusta pekinska :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

Krysti właśnie na jednej ścianie tam gdzie mam największe okno (i jedyne;) chcę dać tapetę z lekkimi fioletowymi motywami, znajomi mi odradzają bo mówią że fioletowy to pogrzebowy kolor;/ a ja też mam fioletowy przedpokój:)
    Ja ci pokaze zaraz jaki ja mam piekny fiolet na przedpokoju:)

Robotka1 lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja ci pokaze zaraz jaki ja mam piekny fiolet na przedpokoju:)
    pokaż pokaż:D chętnie pooglądam różne inspiracje:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Wrazliwosc na swiatlo mialam przy migrenie nawet zarówka mnie razila.dzis robie na obiad swoje frytki i karczek i kapusta pekinska :)

a ja będę miała pierogi ze szpinakiem + jogurt naturalny z czosnkiem :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4c4fcc081585.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki kolorek cieply jest a jeszcze z bialym :)ja to cale mieszkanie bym pomalowala na taki:D

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Taki kolorek cieply jest a jeszcze z bialym :)ja to cale mieszkanie bym pomalowala na taki:D
    bardzo ładny:) taki mi się podoba jaśniutki, może być z ciemnymi akcentami ale pastelowe kolory wręcz kocham:)
    dzięki Krysti:)

AMY pyyycha uwielbiam pierogi ze szpinakiem i serem żółtym:)

to chyba u mnie tylko skromny obiadek:P ser makaronem:P i cukrem:P

Krysti, Amy lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja frytki sobie sama dzis zrobie z ziemniakow :) sorowka z pekinskiej kapuchy i karczek w woreczku pomysl na :))no ten ladny najladniejszy kolor matowy :)

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam sypialnię szare ściany + fioletowe dodatki iii wszystko bym powiedziała tylko nie to, że jest pogrzebowo :D Fioletowy moim zdaniem to fajny kolor do sypialni :)

Też mnie zaczynają nękać bóle glowy, ponoć w ciąży to normalna sprawa :(

Robotka1, Krysti lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki za poradę:) na prawdę kamień z serca bo myślałam że może mam ciulowy gust:P

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha mam nadzieję, że wszystkie trzy nie mamy ciulowego :P hahahaha :)

Robotka1, lunia79, Krysti lubią tę wiadomość

fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihi MARTA no myślę że raczej nie:D

kurcze powoli kończę pracę:) dziś wychodzę wcześniej, muszę córę odebrać z zerówki:)
    potem idzie do koleżanki więc się zdrzemnę troszkę:)

pasuje mi kwiaty na zewnątrz podlać bo wody nie widziały z tydzień to na pewno:P

aaaa i wczoraj mąż oznajmił że w listopadzie chce mnie zabrać do spa:)

a w niedzielę wybieramy się do Krakowa-pociągiem:P moja córa uwielbia:) wiec nie mogę jej odmówić:)
    zwiedzimy może Wawel i Wisłę troszkę obejdziemy:) na lody:)

Angela89, Krysti lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:

Migreny nie da się wyleczyć trzeba brać prochy i tyle :/ teraz w ciąży jakby rzadziej mam ataki. I chwała :)

• MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba że się jednak mylimy :P
    jest tu pogrzebowo?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/81ac46e4ab24.jpg

Ewelcia, Krysti, kluska, haneczka lubią tę wiadomość

fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
‹‹ 273 274 275 276 277 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ