X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    No chyba że się jednak mylimy :P
    jest tu pogrzebowo?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/81ac46e4ab24.jpg
    o suuuper:) no nie pogrzebowo:D jesu ślicznie:) chyba te babska się nie znały odradzając mi taki ładny kolor:)
    nie mam wątpliwości że wybrałam dobrze:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Migreny nie da się wyleczyć trzeba brać prochy i tyle :/ teraz w ciąży jakby rzadziej mam ataki. I chwała :)
    no to szczęście takie że w ciąży są mniejsze, a może akurat po ciąży się poprawi? kurcze dobrze by było

Ida lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam fiolet w domu, a dokładnie w sypialni ale taki mocny. Śliwka węgierka :) W ogóle UWIELBIAM fiolety ! Nawet na ślubie miałam fioletowe dodatki - buty, szarfę w pasie, a mąż muszkę i skarpetki :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 15:22

KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka ja uwielbiam makaron z serem i cukrem ale dorzucam jeszcze do tego cynamon ! Mniam mniam :D

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Robotka ja uwielbiam makaron z serem i cukrem ale dorzucam jeszcze do tego cynamon ! Mniam mniam :D
    a wiesz że pomyślałam o cynamonie:D???

hihi ostatnio byłam na weselu własnie z fioletowymi dodatkami:D

IDA no właśnie albo w jedną stronę ten kolor się kojarzy albo w drugą:) chyba po prostu trzeba wybrać to co komu się podoba :)

Ida lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Hahaha mam nadzieję, że wszystkie trzy nie mamy ciulowego :P hahahaha :)
    No to dołączam do grona lubiących fiolet, właśnie mam w planach przemalować córci pokój na fiolet ;)

zi133e3kzeucxr7e.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ja będę mieć wszystkie na biało:) tylko część ściany gdzie jest wielkie okno balkonowe chcę zaznaczyć pastelową tapetą:)

oki dziewczyny zmykam:)

miłego popołudnia:)

Fasia lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:47

Robotka1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    No chyba że się jednak mylimy :P
    jest tu pogrzebowo?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/81ac46e4ab24.jpg

MartaAlvi śliczny pokój, powiem Ci, że mam identycznie obudowane rury i podobną szarość/ciut jaśniejszą,złamaną beżem na ścianach w salonie. Świetnie się w tym pokoju wypoczywa i widzę,że sama też śmiało mogę zdecydować się na fioletowe dodatki bo u Ciebie wyglądają super!

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy u was tez jest tak zimno??? Brrrrrrrr.....mam wrażenie , że teraz bardziej odczuwam chłód niż wczesniej ;)

zi133e3kzeucxr7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladnie wyglada ale ja tez preferuje biel ewentualnie szarosc i czern :P ale widzialam mieszkanie do zamieszkania z rynku pierwotnego wlasnie we fiooecie i mega mi sie podobalo :) ale sama bym nie robiila bo bym sie bala ze w moim wykonaniu wyjdzie kiczowato. Tam projektowala projektantka i wyszlo jej bardzo gustownie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zimno! na dworze zimno, w domu zimno i ta wilgoć...to już jesień :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie dzis naogladalam porodow. Nie balam sie tego wcale ale jak tak na to patrze to sie zastanawiam boze jak ja mam urodzic???
    Maz wrocil z pracy i mu mowie ze nie bede rodzic :P a on zaczal mnie pocieszac ze to nic takiego lekarze wypowoadaja sie ze gorszym bolem niz porod jest jeszcze spalenke zywcem wiec dam rade... :/

lunia79, Robotka1 lubią tę wiadomość

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    A ja sie dzis naogladalam porodow. Nie balam sie tego wcale ale jak tak na to patrze to sie zastanawiam boze jak ja mam urodzic???
    Maz wrocil z pracy i mu mowie ze nie bede rodzic :P a on zaczal mnie pocieszac ze to nic takiego lekarze wypowoadaja sie ze gorszym bolem niz porod jest jeszcze spalenke zywcem wiec dam rade... :/
    No nie ma co, nieźle cię pocieszył ;) Ostatnio oglądałam program Kossakowskiego jak poddawała się symulacji bólów porodowych.....nie dotrwał do końca :/

zi133e3kzeucxr7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunia79 wrote:
    No nie ma co, nieźle cię pocieszył ;) Ostatnio oglądałam program Kossakowskiego jak poddawała się symulacji bólów porodowych.....nie dotrwał do końca :/
    Hehe ja widzialam to doswiadczenie na dwoch angielskich dziennikarzach. Jeden wymiekl zaraz jak zaczela soe stymulacja skurczy :P drugi cos dluzej wytrzymal :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 17:01

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo faceci to cieniacy ;) :P

zi133e3kzeucxr7e.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za miłe słowa :) Nie jest to zapewne żadne cud wnętrzarski, bo robiliśmy ten pokój ostatkiem finansów, ale ja go lubię i czuję się w nim dobrze, a to przecież najwazniejsze :D Dodatkowo się pochwalę, żę dokorację nad łóżkiem zrobiłam sama :D
    Resztę mieszkania mam całą w beżach i brązach, więc ten fiolet to taka odskocznia trochę :)

Mi z kolei białe ściany kojrzą się ze szpitalem i generalnie to zimne są mieszkania z białymi ścianami jak dla mnie :)

Mój mąż twardo mówi, że przy porodzie będzie, będzie sie gapił gdzie będzie chciał i wgl będzie super - haha pożyjemy, zobaczymy :P Nie jeden tak chojraczył i źle się to dla niego skończyło

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 17:08

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj też chce byc przy porodzie, zresztą ja sobie nie wyobrażam żeby go przy mnie nie było :) krew go nie rusza, bo w pracy się już naoglądał ;) więc da rade

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:47

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z mężem również nie wyobrażamy sobie porodu bez niego :) jak zacznie panikować najwyżej nie będzie mi "tam" zaglądał. Będzie trzymał mnie za rękę i głaskał po główce ;p taa łatwo tak teraz mówić ;))

A ja mam dziś pierwsze USG genetyczne <33 jeszcze tylko godzinka, jestem taka podniecona!

KasiaKwiatek, Fasia, MartaAlvi, Krysti lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
‹‹ 274 275 276 277 278 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ