Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    No chyba że się jednak mylimy :P
    jest tu pogrzebowo?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/81ac46e4ab24.jpg
    o suuuper:) no nie pogrzebowo:D jesu ślicznie:) chyba te babska się nie znały odradzając mi taki ładny kolor:)
    nie mam wątpliwości że wybrałam dobrze:)

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Migreny nie da się wyleczyć trzeba brać prochy i tyle :/ teraz w ciąży jakby rzadziej mam ataki. I chwała :)
    no to szczęście takie że w ciąży są mniejsze, a może akurat po ciąży się poprawi? kurcze dobrze by było

Ida lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam fiolet w domu, a dokładnie w sypialni ale taki mocny. Śliwka węgierka :) W ogóle UWIELBIAM fiolety ! Nawet na ślubie miałam fioletowe dodatki - buty, szarfę w pasie, a mąż muszkę i skarpetki :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 15:22

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka ja uwielbiam makaron z serem i cukrem ale dorzucam jeszcze do tego cynamon ! Mniam mniam :D

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Robotka ja uwielbiam makaron z serem i cukrem ale dorzucam jeszcze do tego cynamon ! Mniam mniam :D
    a wiesz że pomyślałam o cynamonie:D???

hihi ostatnio byłam na weselu własnie z fioletowymi dodatkami:D

IDA no właśnie albo w jedną stronę ten kolor się kojarzy albo w drugą:) chyba po prostu trzeba wybrać to co komu się podoba :)

Ida lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    Hahaha mam nadzieję, że wszystkie trzy nie mamy ciulowego :P hahahaha :)
    No to dołączam do grona lubiących fiolet, właśnie mam w planach przemalować córci pokój na fiolet ;)

zi133e3kzeucxr7e.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ja będę mieć wszystkie na biało:) tylko część ściany gdzie jest wielkie okno balkonowe chcę zaznaczyć pastelową tapetą:)

oki dziewczyny zmykam:)

miłego popołudnia:)

Fasia lubi tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:47

Robotka1 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaAlvi wrote:
    No chyba że się jednak mylimy :P
    jest tu pogrzebowo?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/81ac46e4ab24.jpg

MartaAlvi śliczny pokój, powiem Ci, że mam identycznie obudowane rury i podobną szarość/ciut jaśniejszą,złamaną beżem na ścianach w salonie. Świetnie się w tym pokoju wypoczywa i widzę,że sama też śmiało mogę zdecydować się na fioletowe dodatki bo u Ciebie wyglądają super!

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy u was tez jest tak zimno??? Brrrrrrrr.....mam wrażenie , że teraz bardziej odczuwam chłód niż wczesniej ;)

zi133e3kzeucxr7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ladnie wyglada ale ja tez preferuje biel ewentualnie szarosc i czern :P ale widzialam mieszkanie do zamieszkania z rynku pierwotnego wlasnie we fiooecie i mega mi sie podobalo :) ale sama bym nie robiila bo bym sie bala ze w moim wykonaniu wyjdzie kiczowato. Tam projektowala projektantka i wyszlo jej bardzo gustownie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zimno! na dworze zimno, w domu zimno i ta wilgoć...to już jesień :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie dzis naogladalam porodow. Nie balam sie tego wcale ale jak tak na to patrze to sie zastanawiam boze jak ja mam urodzic???
    Maz wrocil z pracy i mu mowie ze nie bede rodzic :P a on zaczal mnie pocieszac ze to nic takiego lekarze wypowoadaja sie ze gorszym bolem niz porod jest jeszcze spalenke zywcem wiec dam rade... :/

lunia79, Robotka1 lubią tę wiadomość

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    A ja sie dzis naogladalam porodow. Nie balam sie tego wcale ale jak tak na to patrze to sie zastanawiam boze jak ja mam urodzic???
    Maz wrocil z pracy i mu mowie ze nie bede rodzic :P a on zaczal mnie pocieszac ze to nic takiego lekarze wypowoadaja sie ze gorszym bolem niz porod jest jeszcze spalenke zywcem wiec dam rade... :/
    No nie ma co, nieźle cię pocieszył ;) Ostatnio oglądałam program Kossakowskiego jak poddawała się symulacji bólów porodowych.....nie dotrwał do końca :/

zi133e3kzeucxr7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunia79 wrote:
    No nie ma co, nieźle cię pocieszył ;) Ostatnio oglądałam program Kossakowskiego jak poddawała się symulacji bólów porodowych.....nie dotrwał do końca :/
    Hehe ja widzialam to doswiadczenie na dwoch angielskich dziennikarzach. Jeden wymiekl zaraz jak zaczela soe stymulacja skurczy :P drugi cos dluzej wytrzymal :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 17:01

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bo faceci to cieniacy ;) :P

zi133e3kzeucxr7e.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny za miłe słowa :) Nie jest to zapewne żadne cud wnętrzarski, bo robiliśmy ten pokój ostatkiem finansów, ale ja go lubię i czuję się w nim dobrze, a to przecież najwazniejsze :D Dodatkowo się pochwalę, żę dokorację nad łóżkiem zrobiłam sama :D
    Resztę mieszkania mam całą w beżach i brązach, więc ten fiolet to taka odskocznia trochę :)

Mi z kolei białe ściany kojrzą się ze szpitalem i generalnie to zimne są mieszkania z białymi ścianami jak dla mnie :)

Mój mąż twardo mówi, że przy porodzie będzie, będzie sie gapił gdzie będzie chciał i wgl będzie super - haha pożyjemy, zobaczymy :P Nie jeden tak chojraczył i źle się to dla niego skończyło

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 17:08

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moj też chce byc przy porodzie, zresztą ja sobie nie wyobrażam żeby go przy mnie nie było :) krew go nie rusza, bo w pracy się już naoglądał ;) więc da rade

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 18:47

• Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja z mężem również nie wyobrażamy sobie porodu bez niego :) jak zacznie panikować najwyżej nie będzie mi "tam" zaglądał. Będzie trzymał mnie za rękę i głaskał po główce ;p taa łatwo tak teraz mówić ;))

A ja mam dziś pierwsze USG genetyczne <33 jeszcze tylko godzinka, jestem taka podniecona!

nick nieaktualny, Fasia, MartaAlvi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
‹‹ 274 275 276 277 278 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ