Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaAlvi wrote:No chyba że się jednak mylimy
jest tu pogrzebowo?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/81ac46e4ab24.jpg
nie mam wątpliwości że wybrałam dobrze:) -
Ida wrote:Migreny nie da się wyleczyć trzeba brać prochy i tyle
teraz w ciąży jakby rzadziej mam ataki. I chwała
Ida lubi tę wiadomość
-
Ja też mam fiolet w domu, a dokładnie w sypialni ale taki mocny. Śliwka węgierka
W ogóle UWIELBIAM fiolety ! Nawet na ślubie miałam fioletowe dodatki - buty, szarfę w pasie, a mąż muszkę i skarpetki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 15:22
KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Robotka ja uwielbiam makaron z serem i cukrem ale dorzucam jeszcze do tego cynamon ! Mniam mniam
hihi ostatnio byłam na weselu własnie z fioletowymi dodatkami:D
IDA no właśnie albo w jedną stronę ten kolor się kojarzy albo w drugąchyba po prostu trzeba wybrać to co komu się podoba
Ida lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartaAlvi wrote:No chyba że się jednak mylimy
jest tu pogrzebowo?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/81ac46e4ab24.jpg
MartaAlvi śliczny pokój, powiem Ci, że mam identycznie obudowane rury i podobną szarość/ciut jaśniejszą,złamaną beżem na ścianach w salonie. Świetnie się w tym pokoju wypoczywa i widzę,że sama też śmiało mogę zdecydować się na fioletowe dodatki bo u Ciebie wyglądają super! -
nick nieaktualnyLadnie wyglada ale ja tez preferuje biel ewentualnie szarosc i czern
ale widzialam mieszkanie do zamieszkania z rynku pierwotnego wlasnie we fiooecie i mega mi sie podobalo
ale sama bym nie robiila bo bym sie bala ze w moim wykonaniu wyjdzie kiczowato. Tam projektowala projektantka i wyszlo jej bardzo gustownie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja sie dzis naogladalam porodow. Nie balam sie tego wcale ale jak tak na to patrze to sie zastanawiam boze jak ja mam urodzic???
Maz wrocil z pracy i mu mowie ze nie bede rodzica on zaczal mnie pocieszac ze to nic takiego lekarze wypowoadaja sie ze gorszym bolem niz porod jest jeszcze spalenke zywcem wiec dam rade...
lunia79, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Amy wrote:A ja sie dzis naogladalam porodow. Nie balam sie tego wcale ale jak tak na to patrze to sie zastanawiam boze jak ja mam urodzic???
Maz wrocil z pracy i mu mowie ze nie bede rodzica on zaczal mnie pocieszac ze to nic takiego lekarze wypowoadaja sie ze gorszym bolem niz porod jest jeszcze spalenke zywcem wiec dam rade...
Ostatnio oglądałam program Kossakowskiego jak poddawała się symulacji bólów porodowych.....nie dotrwał do końca
-
nick nieaktualnylunia79 wrote:No nie ma co, nieźle cię pocieszył
Ostatnio oglądałam program Kossakowskiego jak poddawała się symulacji bólów porodowych.....nie dotrwał do końca
drugi cos dluzej wytrzymal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 17:01
-
Dzieki dziewczyny za miłe słowa
Nie jest to zapewne żadne cud wnętrzarski, bo robiliśmy ten pokój ostatkiem finansów, ale ja go lubię i czuję się w nim dobrze, a to przecież najwazniejsze
Dodatkowo się pochwalę, żę dokorację nad łóżkiem zrobiłam sama
Resztę mieszkania mam całą w beżach i brązach, więc ten fiolet to taka odskocznia trochę
Mi z kolei białe ściany kojrzą się ze szpitalem i generalnie to zimne są mieszkania z białymi ścianami jak dla mnie
Mój mąż twardo mówi, że przy porodzie będzie, będzie sie gapił gdzie będzie chciał i wgl będzie super - haha pożyjemy, zobaczymyNie jeden tak chojraczył i źle się to dla niego skończyło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 17:08
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja z mężem również nie wyobrażamy sobie porodu bez niego
jak zacznie panikować najwyżej nie będzie mi "tam" zaglądał. Będzie trzymał mnie za rękę i głaskał po główce ;p taa łatwo tak teraz mówić
)
A ja mam dziś pierwsze USG genetyczne <33 jeszcze tylko godzinka, jestem taka podniecona!KasiaKwiatek, Fasia, MartaAlvi, Krysti lubią tę wiadomość