X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hihihi, jakie słodziaki :D

zi133e3kzeucxr7e.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    heyyy :D

FASIA Ty chudzielcu:D no na takich cyckach to sportowy stanik można nosić:D hihihi:D
    super wyglądasz:)

Dzieki :D Ale sie usmialam :D cycki mam teraz dwa razy wieksze niz przed ciaza :D w sumie moglyby takie zostac :D :D :D juz 2 tyg temu musialam sobie kupic nowy, wiekszy biustonosz, bo mi sutki ze starych wychodzily :D a w domu chodze w takich sportowych ich kupilam 5 sztuk :)

Co do migren to nigdy nie mialam i oby tak zostalo

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 12:47

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wlasnie, dziewczyny ktore maja dzieci, powiedzcie mi jak sie zmienia biust po ciazy?

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiepsko się dziś czuję.. jakoś słabo od samego rana. Brzuch dziwnie boli, jakby na okres, jakby coś tam pulsowało, czasem czuję lekkie ukłucia jakby szpilką w miejscu poniżej pępka z prawej strony ...

Psotka ja nie mam dzieci wiec tez chetnie poczytam o biuście po :)

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    a wlasnie, dziewczyny ktore maja dzieci, powiedzcie mi jak sie zmienia biust po ciazy?
    Mi jak skończyłam karmić to po ok. 3-4 miesiącach wrócił do rozmiaru przed ciążą. Trzeba bardzo dbać o biust i nosić idealnie dobrany stanik taki super podtrzymujący, bo inaczej to niestety piersi obwisną :-( Mi się udało tego uniknąć, ale na stanach nie oszczędzam. Poza kilkoma rozstępami, pozostał bez zmian.

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fasia wrote:
    Kiepsko się dziś czuję.. jakoś słabo od samego rana. Brzuch dziwnie boli, jakby na okres, jakby coś tam pulsowało, czasem czuję lekkie ukłucia jakby szpilką w miejscu poniżej pępka z prawej strony ...

Psotka ja nie mam dzieci wiec tez chetnie poczytam o biuście po :)
    Ja tez takie mialam bole jak na okres i klucia w okolicy pępka .

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pije capucino mnie się soac dzis chce strasznie uhh :)

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mimo że mam duży biust to wrócił do rozmiaru sprzed ciąży, nawet mniejszy:) teraz czeka mnie powtórka bo mój się śmieje że 5raczki bym nimi wykarmiła na tym etapie:D

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
    I JESZCZE JEST MAJA Z 2008 ROKU:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nadal sypialnia nie zrobiona masakra pomalowane wszystko a dywan dopiero na przyszly czwartek ! Jak ja bym chciala juz sobie wszystko robic skladac a tu ni H.ja bo przeciez drabiny farby wszystki w sypialni kuzwa wychodze z siebie juz chce normalny dom a nie ,sofe by sobie juz kupil fajną lawe dywan do salonu a tak lozko stoi bo w sypialni dywanu nie ma jeszcze ?ah te remonty ostatni raz .

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jaki sen mialam dzis ze zwierzeta ratiwalam króliczki i pieski przerzucalam przez siatke i sama przeskakiwalam haha :)

Amy lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja też miałam niezły sen. Mnie się ostatnio tylko seks śni :P i to nie z mężem!!!

Krysti lubi tę wiadomość

• Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha Krysti:D

mi się krwawienie dziś śniło ale dziwnie wiedziałam że to sen i się nie martwiłam??
    jaki masz kolor sypialni??? w sobotę mi tato będzie zmieniał kolor z czerwonej na białą i nie wiem jakie dodatki.....fioletowe? szare?? beżowe? kurde....

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • Robotka1 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    A ja też miałam niezły sen. Mnie się ostatnio tylko seks śni :P i to nie z mężem!!!
    mi się niedawno śniło że pół wsi przeleciałam:D i też męża tam nie było:P

Amy, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

qdkkqps699ih7zxn.png
    3i49io4plnxypnm1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    mi się niedawno śniło że pół wsi przeleciałam:D i też męża tam nie było:P
    hehe takie ciążowe grzechy są wybaczalne :PPP

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Robotka1 wrote:
    hahaha Krysti:D

mi się krwawienie dziś śniło ale dziwnie wiedziałam że to sen i się nie martwiłam??
    jaki masz kolor sypialni??? w sobotę mi tato będzie zmieniał kolor z czerwonej na białą i nie wiem jakie dodatki.....fioletowe? szare?? beżowe? kurde....
    U mnie kolor kawowy przedpokoj mam na fioletowy ladny taki az do zycia ciągnie ten kolorek:)fioletowy z bialym zrób potem mozesz sobie fajną naklejką ozdobic sciane jakims wzorem kwiatowym :)niech ci tata od sufitu linie odetnie rak z 7 cm i reszte scian na fiolet jasniutki:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 14:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie też długo prowadził neurolog jednak z lekami nie trafiał bo nigdy nic nie pomagało. Tzn być może by trafiało ale lekarz kazał mi przewidywać ból i na kilka dni przed atakiem brać codziennie tabletkę, niestety już nie pamiętam jaki to był lek.. ale ja niestety nie umiałam przewidzieć i męczyły mnie te migreny po 3 tygodnie non stop.. kiepsko to wspominam.. teraz już maksymalnie trzyma mnie tydzień, ale już dawno takich ataków nie miałam. Jak byłam mała traciłam przytomność i nikt nigdy nawet nie zrobił mi tomografii, co było dziwne

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez ladny kolor jest brudna rdza z jasną kawą :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kiedys mialam zapalenie blędnika ? 3 lata temu nie zycze nikomu ? Neurolog non stop .a jak w glowie mi sie krecilo jak na karuzeli :) przez 5 miesiecy musialam uwazac zeby mi się w glowie nie krecilo ,wyleczylam lekami zajebiscie drogie.boziu tez przeszlam swoje .

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morze ocean nie moge mieszkac kolo wody zle na mnie wplywa zwlaszcza z wysokim cisnieniem jak kiedys mialam caly czas chorowita ;)w irlandi mieszkalam 5m od oceanu masakra jak sztorm przychodzil ledwi dzwi frontowe zamykalam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ida wrote:
    Ja miałam właśnie tomografię. Chyba chodziłaś do jakiegoś dziwnego learza. Zawsze warto dobrze dobrać leki, któe pomogą na czas.
    no lekarz był dziwny bo mówił że musi być milion przesłanek do wykonania tomografii, że to nie jest nieszkodliwe a on zagrożenia życia nie widzi mimo lekkich omdleń. :) Wiec przestałam chodzić :) pomagam sobie sama, jak tylko potrafię i na razie jest dobrze :) tzn w ciąży jest gorzej, ale na szczęście nie są to bólowe ciągi tylko jeden dwa dni bólu i rzygania :) więc do zniesienia..

‹‹ 272 273 274 275 276 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ