Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Hej ja już po usg. Dzidzia ma 68 mm co odpowiada 13tydz0d. Serducho 174 uderzenia na minutę, przezierność 1,6 mm, kość nosowa jest i wogóle wszystko ok. Usg było przez brzuch i troszkę niewyraźnie przez to ale i tak widziałam jak Dzidzia fika
)
póki co wszystkie mamy super wynikii całej reszcie dziewczyn które mają genetyka przed sobą takich życzę
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Jaki wozek macie juz :)zdjecia byscie wrzucily jakie typy ja moj mam zaraz wrzuce .
Ja jeszcze nie mam wózka ale mam swój typ, na pewno któryś z xlanderówI powiem szczerze, że nie bedę inwestowac w nowy, tylko używany od znajomej, najbardziej chodzi mi o gondolę, bo w piwnicy stoją dwie spacerówki
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalinka1984 wrote:
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja również nie kupuję, tym bardziej,że gondola to tylko kilka miesięcy, mam 2 propozycje od koleżanek, wybiorę który bardziej mi się spodoba, pewnie bardziej skupię się na spacerówce,ale oczywiście zobaczymy jak wyjdzie
lunia79, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy wrote:Krysti fajny wózek ale ja niestety nie dam 4 tys za takie cudo
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Ja z racji ze to pierwsze dziecko to kupimy taki bo i spacerówka jest takze warto potem sprzedam a jak nie to oddam rodzinie moze ktoraś z kuzynek zajdzie albo sobie zostawie dla drugiego:
pewnie jak ci się podoba to czemu masz nie kupicmnie zwyczajnie szkoda aż tylu pieniędzy na wózek
maaaaaax 2.5 tys wydam na wozek a pewnie myślę ze w 2 się spoojnie zmieszczę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 19:17
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylunia79 wrote:Ja prawie wszystko mam po poprzednim dzieciątku, poza tym szwagierka ma 4 miesięcznego bobaska więc też pewnie masę rzeczy odziedziczymy w spadku
lunia79 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Ja bym tez tanszy kupila ale moj uparł sie ze ma byc ten bo jest idealny :)a ja taki dusi grosz
a to pewnie to jest super wózek ma same dobre komentarzemyślę że jakbym nie była takim żydkiem to też bym taki kupiła
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Chlopy to kase tracą moj to by kupowal najlepsze i najdrozsze szalony moj facet ,tlumacze mu ze tego nie trza i tak kupi
mój też wymyślił sobie fotelik firmy która produkuje samochodytaki za 2 tys
mówi że jest najbezpieczniejszyojojojoj
w foteliki się nie wtracam
Krysti lubi tę wiadomość
-
Powiem wam szczerze, że na wózku nie ma co oszczędzać, jak sobie porównałam mój stary i właśnie xlandera to na punkcie prowadzenia i lekkości zwariowałam, to tak jakbym przesiadła się z malucha do porsche
więc nie żałuj kasy jeśli masz na taki wózek , na pewno nie pożałujesz
Krysti lubi tę wiadomość