X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla dziewczynki taki :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f5d7f13c585.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Hej ja już po usg. Dzidzia ma 68 mm co odpowiada 13tydz0d. Serducho 174 uderzenia na minutę, przezierność 1,6 mm, kość nosowa jest i wogóle wszystko ok. Usg było przez brzuch i troszkę niewyraźnie przez to ale i tak widziałam jak Dzidzia fika :-)
    o to super :))
    póki co wszystkie mamy super wyniki :) i całej reszcie dziewczyn które mają genetyka przed sobą takich życzę :)

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla chlopca taki:) to moj ostateczny typ :) i taki kupie w Polsce http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d9b7a7f2015a.jpg

KasiaKwiatek lubi tę wiadomość

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Jaki wozek macie juz :)zdjecia byscie wrzucily jakie typy ja moj mam zaraz wrzuce .

Ja jeszcze nie mam wózka ale mam swój typ, na pewno któryś z xlanderów :) I powiem szczerze, że nie bedę inwestowac w nowy, tylko używany od znajomej, najbardziej chodzi mi o gondolę, bo w piwnicy stoją dwie spacerówki ;)

Krysti lubi tę wiadomość

zi133e3kzeucxr7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z wózkiem daleko w lesie :) muszę pooglądać, pojeździć i podnieść na żywo :D

Krysti lubi tę wiadomość

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti co to za model wózka? Mam już Quinny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 19:09

Krysti lubi tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wozek tez masz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti fajny wózek ale ja niestety nie dam 4 tys za takie cudo :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka1984 wrote:
    Krysti co to za model wózka? Mam już Quinny :)
    QUINNY MOODD wózek 3w1 są rozne kolory ;)nawet niebieski jak się nie myle na alegroo

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja również nie kupuję, tym bardziej,że gondola to tylko kilka miesięcy, mam 2 propozycje od koleżanek, wybiorę który bardziej mi się spodoba, pewnie bardziej skupię się na spacerówce,ale oczywiście zobaczymy jak wyjdzie :)

lunia79, Krysti lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Krysti fajny wózek ale ja niestety nie dam 4 tys za takie cudo :P
    Ja z racji ze to pierwsze dziecko to kupimy taki bo i spacerówka jest takze warto potem sprzedam a jak nie to oddam rodzinie moze ktoraś z kuzynek zajdzie albo sobie zostawie dla drugiego::D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja z racji ze to pierwsze dziecko to kupimy taki bo i spacerówka jest takze warto potem sprzedam a jak nie to oddam rodzinie moze ktoraś z kuzynek zajdzie albo sobie zostawie dla drugiego::D

pewnie jak ci się podoba to czemu masz nie kupic :) mnie zwyczajnie szkoda aż tylu pieniędzy na wózek :) maaaaaax 2.5 tys wydam na wozek a pewnie myślę ze w 2 się spoojnie zmieszczę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 19:17

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcem jedno po drugim dziecko choc z rok przerwy by bylo miedzy dziecmi :D

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja prawie wszystko mam po poprzednim dzieciątku, poza tym szwagierka ma 4 miesięcznego bobaska więc też pewnie masę rzeczy odziedziczymy w spadku ;)

KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość

zi133e3kzeucxr7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym tez tanszy kupila ale moj uparł sie ze ma byc ten bo jest idealny :)a ja taki dusi grosz :)

malinka1984 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunia79 wrote:
    Ja prawie wszystko mam po poprzednim dzieciątku, poza tym szwagierka ma 4 miesięcznego bobaska więc też pewnie masę rzeczy odziedziczymy w spadku ;)
    Ja gdybym urodzila wczesniej to tez od groma od siostry bym dostala a tak kuzynka skorzystala :)

lunia79 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja bym tez tanszy kupila ale moj uparł sie ze ma byc ten bo jest idealny :)a ja taki dusi grosz :)

a to pewnie to jest super wózek ma same dobre komentarze :) myślę że jakbym nie była takim żydkiem to też bym taki kupiła :D

Krysti lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chlopy to kase tracą moj to by kupowal najlepsze i najdrozsze szalony moj facet ,tlumacze mu ze tego nie trza i tak kupi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Chlopy to kase tracą moj to by kupowal najlepsze i najdrozsze szalony moj facet ,tlumacze mu ze tego nie trza i tak kupi :)

mój też wymyślił sobie fotelik firmy która produkuje samochody :P taki za 2 tys :)
    mówi że jest najbezpieczniejszy :P ojojojoj :P w foteliki się nie wtracam :)

Krysti lubi tę wiadomość

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam szczerze, że na wózku nie ma co oszczędzać, jak sobie porównałam mój stary i właśnie xlandera to na punkcie prowadzenia i lekkości zwariowałam, to tak jakbym przesiadła się z malucha do porsche ;) więc nie żałuj kasy jeśli masz na taki wózek , na pewno nie pożałujesz ;)

Krysti lubi tę wiadomość

zi133e3kzeucxr7e.png
‹‹ 276 277 278 279 280 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ