X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla dziewczynki taki :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2f5d7f13c585.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Hej ja już po usg. Dzidzia ma 68 mm co odpowiada 13tydz0d. Serducho 174 uderzenia na minutę, przezierność 1,6 mm, kość nosowa jest i wogóle wszystko ok. Usg było przez brzuch i troszkę niewyraźnie przez to ale i tak widziałam jak Dzidzia fika :-)
    o to super :))
    póki co wszystkie mamy super wyniki :) i całej reszcie dziewczyn które mają genetyka przed sobą takich życzę :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla chlopca taki:) to moj ostateczny typ :) i taki kupie w Polsce http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d9b7a7f2015a.jpg

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Jaki wozek macie juz :)zdjecia byscie wrzucily jakie typy ja moj mam zaraz wrzuce .

Ja jeszcze nie mam wózka ale mam swój typ, na pewno któryś z xlanderów :) I powiem szczerze, że nie bedę inwestowac w nowy, tylko używany od znajomej, najbardziej chodzi mi o gondolę, bo w piwnicy stoją dwie spacerówki ;)

zi133e3kzeucxr7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja z wózkiem daleko w lesie :) muszę pooglądać, pojeździć i podnieść na żywo :D

• malinka1984 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti co to za model wózka? Mam już Quinny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 19:09

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super wozek tez masz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti fajny wózek ale ja niestety nie dam 4 tys za takie cudo :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinka1984 wrote:
    Krysti co to za model wózka? Mam już Quinny :)
    QUINNY MOODD wózek 3w1 są rozne kolory ;)nawet niebieski jak się nie myle na alegroo

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja również nie kupuję, tym bardziej,że gondola to tylko kilka miesięcy, mam 2 propozycje od koleżanek, wybiorę który bardziej mi się spodoba, pewnie bardziej skupię się na spacerówce,ale oczywiście zobaczymy jak wyjdzie :)

lunia79, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    Krysti fajny wózek ale ja niestety nie dam 4 tys za takie cudo :P
    Ja z racji ze to pierwsze dziecko to kupimy taki bo i spacerówka jest takze warto potem sprzedam a jak nie to oddam rodzinie moze ktoraś z kuzynek zajdzie albo sobie zostawie dla drugiego::D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja z racji ze to pierwsze dziecko to kupimy taki bo i spacerówka jest takze warto potem sprzedam a jak nie to oddam rodzinie moze ktoraś z kuzynek zajdzie albo sobie zostawie dla drugiego::D

pewnie jak ci się podoba to czemu masz nie kupic :) mnie zwyczajnie szkoda aż tylu pieniędzy na wózek :) maaaaaax 2.5 tys wydam na wozek a pewnie myślę ze w 2 się spoojnie zmieszczę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 19:17

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chcem jedno po drugim dziecko choc z rok przerwy by bylo miedzy dziecmi :D

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2014, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja prawie wszystko mam po poprzednim dzieciątku, poza tym szwagierka ma 4 miesięcznego bobaska więc też pewnie masę rzeczy odziedziczymy w spadku ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

zi133e3kzeucxr7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym tez tanszy kupila ale moj uparł sie ze ma byc ten bo jest idealny :)a ja taki dusi grosz :)

malinka1984 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lunia79 wrote:
    Ja prawie wszystko mam po poprzednim dzieciątku, poza tym szwagierka ma 4 miesięcznego bobaska więc też pewnie masę rzeczy odziedziczymy w spadku ;)
    Ja gdybym urodzila wczesniej to tez od groma od siostry bym dostala a tak kuzynka skorzystala :)

lunia79 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Ja bym tez tanszy kupila ale moj uparł sie ze ma byc ten bo jest idealny :)a ja taki dusi grosz :)

a to pewnie to jest super wózek ma same dobre komentarze :) myślę że jakbym nie była takim żydkiem to też bym taki kupiła :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chlopy to kase tracą moj to by kupowal najlepsze i najdrozsze szalony moj facet ,tlumacze mu ze tego nie trza i tak kupi :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Chlopy to kase tracą moj to by kupowal najlepsze i najdrozsze szalony moj facet ,tlumacze mu ze tego nie trza i tak kupi :)

mój też wymyślił sobie fotelik firmy która produkuje samochody :P taki za 2 tys :)
    mówi że jest najbezpieczniejszy :P ojojojoj :P w foteliki się nie wtracam :)

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2014, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam szczerze, że na wózku nie ma co oszczędzać, jak sobie porównałam mój stary i właśnie xlandera to na punkcie prowadzenia i lekkości zwariowałam, to tak jakbym przesiadła się z malucha do porsche ;) więc nie żałuj kasy jeśli masz na taki wózek , na pewno nie pożałujesz ;)

zi133e3kzeucxr7e.png
‹‹ 276 277 278 279 280 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ