X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale mnie wciągnełyścię w te wózki :P niedobroty :P

Rudzia lubi tę wiadomość

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy a Ty jak sie czujesz ? Pasek masz aktualny? Jestes 3 dni przede mna :)

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Amy a Ty jak sie czujesz ? Pasek masz aktualny? Jestes 3 dni przede mna :)
    a ja dzisiaj wyjątkowo dobrze :) mdlości poszły w zapomniane ale wczoraj miałam ból głowy i rzygałam wieczorem i po 24 jeszcze wstawałam wymiotować, także noc była kiepska :(
    suwak dobry, ja go nie zmieniam, zostawiłam taki jaki mi wyliczyło z okresu i tak został, maluch był na początku młodszy o 3 dni ale w tamtym tygodniu na usg był już dość duży bo miał 7 cm i już nic nie zmieniałam :

a u was jak?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 20:05

• liwi Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    Ja byłam wczoraj na wizycie. Wszystko u nas dobrze. Dzidzia rośnie ma prawie 6 cm, przyziernośc jest ok, wszytsko na swoim miejscu. I tak fikał maluszek że chyba z 20 minut leżałam na łóżku a pani doktor próbowała go pomierzyć.
    Moja infekcja przyszła, wyniki też lepsze, także same dobre wiadomości. I jszcze zwolnienie dostałam takze pełnia szczęścia.

Tu maleństwo, ale wstydliwe, nie chce buźki pokazać.
    dczu51.jpg

Co do wóżka to mój brat oszalał i nam kupił (już! zamorduje go za to) bugaboo, nic dokładnie nie wiem bo mówił ze niespodzianka ale wożka mam nie szukać.

Rudzia, sylvia007, Amy, lunia79, KasiaKwiatek, Krysti, Fasia, kluska, malinka1984, MartaAlvi, Robotka1 lubią tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzia wrote:
    Tez juz calkiem dobrze :) jeszcze czasem mam mdlosci np podczas jazdy autobusem ale nie jest zle :) brzucha u mnie jeszcze nie widac co mnie doluje :P heh ... i wkurzam sie bo usg mam dopiero 3 listopada .. :( ehh tyle czekania jeszcze ..

O ja jeszcze nie jeździłam autobusem ale pewnie mix zapachów też wywoła u mnie mdłości.. Zaraz ci urośnie i nie będzie marudzenia :D ja też bym chciała żeby już był większy a tak to jak się nie najem to muszę udawać, że jestem w ciąży bo nie widać :P
    zleci do tego 3 listopada, choć teraz to się wydaje odległe strasznie :) będziesz już wtedy prawie w 20 tygodniu :D połowa ciąży :) boziu.. ale zleci ta ciąża.. jak z bicza..

Rudzia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwi widać dzidzie przecudnie!!! :)
    dobrze, ze wyniki też super :) nei mogło być inaczej! a infekcje będą nas łapać :)

liwi lubi tę wiadomość

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwi jakie cudne dzieciątko :D cmok cmok cmok :D

liwi lubi tę wiadomość

zi133e3kzeucxr7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwi śliczne i tak ładniutko się "wstydzi" :)

liwi lubi tę wiadomość

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naszła mnie wielka ochota na kapuśniak, normalnie język mi do d...y ucieka ;) Byłam z psem na spacerze, kupiłam kapuchę i biorę się za gotowanie ;) Miałyście jakieś dziwne zachcianki?

Krysti lubi tę wiadomość

zi133e3kzeucxr7e.png
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyyny, ze sie was tak zapytam.., a jak jest u was z ochota na seks teraz? Bo mi az do dzisiaj sie w ogole nie chcialo, zreszta mamy zakaz niby. Ale dzisiaj zaczyna sie we mnie cos budzic i chyba meza zbalamuce ;P

lunia79, Krysti lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja kapuśniak zrobiłam wczoraj, na dziś starczyło :)

lunia79, Krysti lubią tę wiadomość

• liwi Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotkakotka chyba coś jest w powietrzu bo ja od początku ciąży żadnego pociągu nie miałam a dziś coś mnie nachodzi ochota. Ale ja się boje więc pewnie nic z tego. Niby wszystko dobrze, ginka nie zabrania a ja jakąś blokade mam

Krysti lubi tę wiadomość

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotkakotka mam tak od kilku dni ;)

Krysti lubi tę wiadomość

zi133e3kzeucxr7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liwi sliczne malenstwo :)) wstydliwe hihi :))

liwi lubi tę wiadomość

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MNiam, smak zaspokojony, dwie miski kapusniaku zjedzone, lubię ten błogi stan zadowolenia ;)

Krysti lubi tę wiadomość

zi133e3kzeucxr7e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hihi e to smaka narobilaś:)) hihi mnie na ogorki kiszone bierze :)

lunia79 lubi tę wiadomość

• Ola89 Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej widziałam ze juz temat wózków zaczelyscie :) nasz typ to naradzie nano riko lekki ładny i duży :)

Krysti lubi tę wiadomość

relgwn15ds2ncxvn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 września 2014, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hello kobiety dzień doberek:))))

• NY Autorytet

Wysłany: 26 września 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Dziewczyyny, ze sie was tak zapytam.., a jak jest u was z ochota na seks teraz? Bo mi az do dzisiaj sie w ogole nie chcialo, zreszta mamy zakaz niby. Ale dzisiaj zaczyna sie we mnie cos budzic i chyba meza zbalamuce ;P

Ja w ogóle od zajścia mam zerowe libido choć czasem powoli zaczynam o tym myśleć :D

Druga sprawa - włosy wyszły śliczne, ani zielone, ani jajecznica :) Ale odpadły mi :) tzn mam kilka pasm z wierzchu które są połowy długości moich włosów!! A nie cieniowałam ich mimo, że teraz to tak wygląda - mojej znajomej ukruszyły się 2-3 cm od głowy więc ja nie mam jeszcze tragedii (myślę ze wpływa na to bardzo słaba kondycja moich włosów - suche i kruche - mi włosy praktycznie nie wypadają tylko łamią się..)

Trzecia ważna sprawa, któraś z Was pisała o bólach jak na okres - mam to od 3 dni taki ucisk na samym dole brzucha, w tej części co majtki zakrywają i czuję się jakbym okres miała dostać :( nie jest to silny ból, ale jednak odczuwalny...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 07:46

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 26 września 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY ciekawa jestem co będzie u mnie, o 10 idę właśnie do fryzjera ;) mam nadzieję, że bedzie ok - najwyżej obetnę się na króciutko, hihihihi

A taki ból pojawia sie i u mnie czasami, nie jest ciągły, raczej chwilowy, ale taki właśnie przypominający ból okresowy

zi133e3kzeucxr7e.png
‹‹ 278 279 280 281 282 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ