Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Amy a Ty jak sie czujesz ? Pasek masz aktualny? Jestes 3 dni przede mna
mdlości poszły w zapomniane ale wczoraj miałam ból głowy i rzygałam wieczorem i po 24 jeszcze wstawałam wymiotować, także noc była kiepska
suwak dobry, ja go nie zmieniam, zostawiłam taki jaki mi wyliczyło z okresu i tak został, maluch był na początku młodszy o 3 dni ale w tamtym tygodniu na usg był już dość duży bo miał 7 cm i już nic nie zmieniałam :
a u was jak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 20:05
-
Hej.
Ja byłam wczoraj na wizycie. Wszystko u nas dobrze. Dzidzia rośnie ma prawie 6 cm, przyziernośc jest ok, wszytsko na swoim miejscu. I tak fikał maluszek że chyba z 20 minut leżałam na łóżku a pani doktor próbowała go pomierzyć.
Moja infekcja przyszła, wyniki też lepsze, także same dobre wiadomości. I jszcze zwolnienie dostałam takze pełnia szczęścia.
Tu maleństwo, ale wstydliwe, nie chce buźki pokazać.
Co do wóżka to mój brat oszalał i nam kupił (już! zamorduje go za to) bugaboo, nic dokładnie nie wiem bo mówił ze niespodzianka ale wożka mam nie szukać.Rudzia, sylvia007, Amy, lunia79, KasiaKwiatek, Krysti, Fasia, kluska, malinka1984, MartaAlvi, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzia wrote:Tez juz calkiem dobrze
jeszcze czasem mam mdlosci np podczas jazdy autobusem ale nie jest zle
brzucha u mnie jeszcze nie widac co mnie doluje
heh ... i wkurzam sie bo usg mam dopiero 3 listopada ..
ehh tyle czekania jeszcze ..
O ja jeszcze nie jeździłam autobusem ale pewnie mix zapachów też wywoła u mnie mdłości.. Zaraz ci urośnie i nie będzie marudzeniaja też bym chciała żeby już był większy a tak to jak się nie najem to muszę udawać, że jestem w ciąży bo nie widać
zleci do tego 3 listopada, choć teraz to się wydaje odległe straszniebędziesz już wtedy prawie w 20 tygodniu
połowa ciąży
boziu.. ale zleci ta ciąża.. jak z bicza..
Rudzia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyyny, ze sie was tak zapytam.., a jak jest u was z ochota na seks teraz? Bo mi az do dzisiaj sie w ogole nie chcialo, zreszta mamy zakaz niby. Ale dzisiaj zaczyna sie we mnie cos budzic i chyba meza zbalamuce ;P
lunia79, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Psotkakotka chyba coś jest w powietrzu bo ja od początku ciąży żadnego pociągu nie miałam a dziś coś mnie nachodzi ochota. Ale ja się boje więc pewnie nic z tego. Niby wszystko dobrze, ginka nie zabrania a ja jakąś blokade mam
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PsotkaKotka wrote:Dziewczyyny, ze sie was tak zapytam.., a jak jest u was z ochota na seks teraz? Bo mi az do dzisiaj sie w ogole nie chcialo, zreszta mamy zakaz niby. Ale dzisiaj zaczyna sie we mnie cos budzic i chyba meza zbalamuce ;P
Ja w ogóle od zajścia mam zerowe libido choć czasem powoli zaczynam o tym myśleć
Druga sprawa - włosy wyszły śliczne, ani zielone, ani jajecznicaAle odpadły mi
tzn mam kilka pasm z wierzchu które są połowy długości moich włosów!! A nie cieniowałam ich mimo, że teraz to tak wygląda - mojej znajomej ukruszyły się 2-3 cm od głowy więc ja nie mam jeszcze tragedii (myślę ze wpływa na to bardzo słaba kondycja moich włosów - suche i kruche - mi włosy praktycznie nie wypadają tylko łamią się..)
Trzecia ważna sprawa, któraś z Was pisała o bólach jak na okres - mam to od 3 dni taki ucisk na samym dole brzucha, w tej części co majtki zakrywają i czuję się jakbym okres miała dostaćnie jest to silny ból, ale jednak odczuwalny...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2014, 07:46
-
NY ciekawa jestem co będzie u mnie, o 10 idę właśnie do fryzjera
mam nadzieję, że bedzie ok - najwyżej obetnę się na króciutko, hihihihi
A taki ból pojawia sie i u mnie czasami, nie jest ciągły, raczej chwilowy, ale taki właśnie przypominający ból okresowy