X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy wrote:
    A ja sie dzis naogladalam porodow. Nie balam sie tego wcale ale jak tak na to patrze to sie zastanawiam boze jak ja mam urodzic???
    Maz wrocil z pracy i mu mowie ze nie bede rodzic :P a on zaczal mnie pocieszac ze to nic takiego lekarze wypowoadaja sie ze gorszym bolem niz porod jest jeszcze spalenke zywcem wiec dam rade... :/

Hehe, mój też mi tak powiedział ostatnio. Chyba gdzieś w tym samym miejscu wyczytali. :P
    Ja za to nie chcę, żeby przy mnie był. Może głupio to zabrzmi, ale bym się tylko przejmowała, że mi zaraz zemdleje, albo się na taką rozdartą napatrzy i później nie będzie chciał. :P Zresztą, co jakiś czas pyta "Ale nie będę musiał być przy porodzie, nie?" Więc nie będę go zmuszać. I tak będzie miał stresa siedząc pod salą. :P

Ja przed ciążą miewałam bóle głowy, czasami całkiem mocne, jakby mi ktoś się w głowę wwiercał, ale kładłam się i jakoś przesypiałam ten ból. Za to w ciąży ANI RAZU nie bolała mnie głowa. CZary jakieś. :)

Amy lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój ć :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:08

Amy, Lali lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja wam poród wrzuce zaraz to będzie :)) na lonie natury jak to zobaczylam odrazu wole cc:D zaraz zapodam :)obejrzec to musicie to na zywo ???

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.youtube.com/watch?v=EsNhCWsDVQI&sns=em

Wysłane z iPhone'a

• Lali Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhhh Krysti nie na moje nerwy:D!! Nie obejrzalam calego:)

Krysti lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o nie dziękuję :D ja nawet nie włączam, sama przeżyłam dwa i wiem, że raczej już wyjścia nie ma i zaliczę trzeci ;) dlatego wolę nie oglądać i tak trzeba przez to przejść :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 18:41

Krysti lubi tę wiadomość

• kluska Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam w pokoju jedną ścianę fioletową i to ciemną. Nie wiem czemu niektórzy kojarzą z pogrzebem no chyba, że chodzą na pogrzeby ubrani na fioletowo ;)
    Białe to takie troszkę nudne i mało przytulne mi się wydają takie białe mieszkania. Teraz szarość ładnie wygląda i jest na topie. Można łączyć z każdym kolorem.
    Ładniutka ta sypialnia ze zdjęcia.
    Krysti mi sie nie chce ten poród otworzyć na tel ale może to i lepiej.

zrz6p07wtzdrpy2l.png

Aniołek * * * 04.11.2013r.
  • lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2014, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oglądnęłam, chyba jednak się cieszę, że będę miała cc ;)

Krysti lubi tę wiadomość

zi133e3kzeucxr7e.png
  • sylvia007 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja już po usg. Dzidzia ma 68 mm co odpowiada 13tydz0d. Serducho 174 uderzenia na minutę, przezierność 1,6 mm, kość nosowa jest i wogóle wszystko ok. Usg było przez brzuch i troszkę niewyraźnie przez to ale i tak widziałam jak Dzidzia fika :-)

Krysti, Fasia, KasiaKwiatek, lunia79, malinka1984, Amy, MartaAlvi, kluska, haneczka lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to nie zarty :/ ja jak to zibaczylam matko kochana myslę zebym lekko urodzila bede bogu dziekowac :)

KasiaKwiatek, lunia79 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kluska wrote:
    Ja też mam w pokoju jedną ścianę fioletową i to ciemną. Nie wiem czemu niektórzy kojarzą z pogrzebem no chyba, że chodzą na pogrzeby ubrani na fioletowo ;)
    Białe to takie troszkę nudne i mało przytulne mi się wydają takie białe mieszkania. Teraz szarość ładnie wygląda i jest na topie. Można łączyć z każdym kolorem.
    Ładniutka ta sypialnia ze zdjęcia.
    Krysti mi sie nie chce ten poród otworzyć na tel ale może to i lepiej.
    Kluśia ja jak to obejrzalam odrazu zdanie na temat porodu zmienilam :/ ah jaj moze i dobrze bo jak to twoja pierwsza dzidzia to lepiej nie spogladać zwlaszcza ze ty odpoczywasz sobie .

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Hej ja już po usg. Dzidzia ma 68 mm co odpowiada 13tydz0d. Serducho 174 uderzenia na minutę, przezierność 1,6 mm, kość nosowa jest i wogóle wszystko ok. Usg było przez brzuch i troszkę niewyraźnie przez to ale i tak widziałam jak Dzidzia fika :-)
    Super kochana;) to dzidzia spora juz:)

sylvia007 lubi tę wiadomość

• lunia79 Przyjaciółka

Wysłany: 25 września 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Suuuper, ciesze się razem z tobą :D Ja sie już nie mogę doczekać wtorku ;)

sylvia007 lubi tę wiadomość

zi133e3kzeucxr7e.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaki wozek macie juz :)zdjecia byscie wrzucily jakie typy ja moj mam zaraz wrzuce .

• sylvia007 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Super kochana;) to dzidzia spora juz:)
    Chyba sobie zmienię suwaczek, bo ten teraz trochę przełamuje ;-)

Krysti lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Dziś byliśmy w klinice, od 02.10 odstawiamy na dobre luteinę,teraz tydzień po 1 tabletce tylko.
    Wyniki testu PAPPA prawidłowe a dziecko Nasze dziś podczas usg fikalo koziołki i Pani dr. nazwała je "wiercipiętkiem"
    U Nas decyzją wspólną przy porodzie będzie moja siostra-ratownik medyczna i fatmaceuta w jednym, muszę wiedzieć co oni mi dają i ona będzie mieć kontrolę.Mój mąż jest wrażliwcem i sam powiedział że woli poczekać przed drzwiami i ok.

KasiaKwiatek, sylvia007, Fasia, Krysti, haneczka lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 25 września 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    ja też zmieniłam żeby był bardziej wiarygodny

Czekamy na Kacperka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 września 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:

fajnie, zazdroszczę, że już masz to za sobą...ja jeszcze się podenerwuję...2 tygodnie :/

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylvia007 wrote:
    Zmien zmien :)ja tez zmienialam bo okazalo sie ze ciaza o 4 dni starsza wd usg:))

• malinka1984 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti wrote:
    Jaki wozek macie juz :)zdjecia byscie wrzucily jakie typy ja moj mam zaraz wrzuce .
    Mutsy Evo http://babyrecs.com/wp-content/uploads/2012/07/mutsy-evo.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 19:06

Krysti lubi tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
‹‹ 275 276 277 278 279 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ