Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy wrote:A ja sie dzis naogladalam porodow. Nie balam sie tego wcale ale jak tak na to patrze to sie zastanawiam boze jak ja mam urodzic???
Maz wrocil z pracy i mu mowie ze nie bede rodzica on zaczal mnie pocieszac ze to nic takiego lekarze wypowoadaja sie ze gorszym bolem niz porod jest jeszcze spalenke zywcem wiec dam rade...
Hehe, mój też mi tak powiedział ostatnio. Chyba gdzieś w tym samym miejscu wyczytali.
Ja za to nie chcę, żeby przy mnie był. Może głupio to zabrzmi, ale bym się tylko przejmowała, że mi zaraz zemdleje, albo się na taką rozdartą napatrzy i później nie będzie chciał.Zresztą, co jakiś czas pyta "Ale nie będę musiał być przy porodzie, nie?" Więc nie będę go zmuszać. I tak będzie miał stresa siedząc pod salą.
Ja przed ciążą miewałam bóle głowy, czasami całkiem mocne, jakby mi ktoś się w głowę wwiercał, ale kładłam się i jakoś przesypiałam ten ból. Za to w ciąży ANI RAZU nie bolała mnie głowa. CZary jakieś.Amy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo nie dziękuję
ja nawet nie włączam, sama przeżyłam dwa i wiem, że raczej już wyjścia nie ma i zaliczę trzeci
dlatego wolę nie oglądać i tak trzeba przez to przejść
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 18:41
Krysti lubi tę wiadomość
-
Ja też mam w pokoju jedną ścianę fioletową i to ciemną. Nie wiem czemu niektórzy kojarzą z pogrzebem no chyba, że chodzą na pogrzeby ubrani na fioletowo
Białe to takie troszkę nudne i mało przytulne mi się wydają takie białe mieszkania. Teraz szarość ładnie wygląda i jest na topie. Można łączyć z każdym kolorem.
Ładniutka ta sypialnia ze zdjęcia.
Krysti mi sie nie chce ten poród otworzyć na tel ale może to i lepiej. -
Hej ja już po usg. Dzidzia ma 68 mm co odpowiada 13tydz0d. Serducho 174 uderzenia na minutę, przezierność 1,6 mm, kość nosowa jest i wogóle wszystko ok. Usg było przez brzuch i troszkę niewyraźnie przez to ale i tak widziałam jak Dzidzia fika
Krysti, Fasia, KasiaKwiatek, lunia79, malinka1984, Amy, MartaAlvi, kluska, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykluska wrote:Ja też mam w pokoju jedną ścianę fioletową i to ciemną. Nie wiem czemu niektórzy kojarzą z pogrzebem no chyba, że chodzą na pogrzeby ubrani na fioletowo
Białe to takie troszkę nudne i mało przytulne mi się wydają takie białe mieszkania. Teraz szarość ładnie wygląda i jest na topie. Można łączyć z każdym kolorem.
Ładniutka ta sypialnia ze zdjęcia.
Krysti mi sie nie chce ten poród otworzyć na tel ale może to i lepiej.ah jaj moze i dobrze bo jak to twoja pierwsza dzidzia to lepiej nie spogladać zwlaszcza ze ty odpoczywasz sobie .
-
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Hej ja już po usg. Dzidzia ma 68 mm co odpowiada 13tydz0d. Serducho 174 uderzenia na minutę, przezierność 1,6 mm, kość nosowa jest i wogóle wszystko ok. Usg było przez brzuch i troszkę niewyraźnie przez to ale i tak widziałam jak Dzidzia fika
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:Hej ja już po usg. Dzidzia ma 68 mm co odpowiada 13tydz0d. Serducho 174 uderzenia na minutę, przezierność 1,6 mm, kość nosowa jest i wogóle wszystko ok. Usg było przez brzuch i troszkę niewyraźnie przez to ale i tak widziałam jak Dzidzia fika
Ja sie już nie mogę doczekać wtorku
sylvia007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie.
Dziś byliśmy w klinice, od 02.10 odstawiamy na dobre luteinę,teraz tydzień po 1 tabletce tylko.
Wyniki testu PAPPA prawidłowe a dziecko Nasze dziś podczas usg fikalo koziołki i Pani dr. nazwała je "wiercipiętkiem"
U Nas decyzją wspólną przy porodzie będzie moja siostra-ratownik medyczna i fatmaceuta w jednym, muszę wiedzieć co oni mi dają i ona będzie mieć kontrolę.Mój mąż jest wrażliwcem i sam powiedział że woli poczekać przed drzwiami i ok.KasiaKwiatek, sylvia007, Fasia, Krysti, haneczka lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnysylvia007 wrote:Hej ja już po usg. Dzidzia ma 68 mm co odpowiada 13tydz0d. Serducho 174 uderzenia na minutę, przezierność 1,6 mm, kość nosowa jest i wogóle wszystko ok. Usg było przez brzuch i troszkę niewyraźnie przez to ale i tak widziałam jak Dzidzia fika
fajnie, zazdroszczę, że już masz to za sobą...ja jeszcze się podenerwuję...2 tygodnie -
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Jaki wozek macie juz :)zdjecia byscie wrzucily jakie typy ja moj mam zaraz wrzuce .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2014, 19:06
Krysti lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.