Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja swoje od gondoli opiare bo lezy juz 3 lata to raczej trzeba ale pamietam ze nowe tez pralam te ze srodka tylko....Bambi85 wrote:no wlasnie zewnetrzne poszycie wozka chyba nie, ale to wewnetrzne co blizej dziecka? tak czy nie ? bo mam dylemat
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O niee. Marta, zazdroszczę. Ja też chcę pessar!
Nic mi nie proponują. Myślałam, że po 30 tyg już nie zakładają.
Piękne brzuszki macie, dziewczęta.
A w ogóle to mam lekką temperaturę. Niby 37,2 ale już mnie wpisali na "czarną listę".
A czuję się wyjątkowo dobrze dziś. Nawet spac mi się nie chce. Ciekawostka.
-
hwesta wrote:Czy któraś z Was była na IP z powodu słabego czucia ruchów? Bo od rana spokojna mała jest, po jedzeniu obiadu właśnie obserwuje czy się rozbudzi, a jak nie to chyba skocze na ktg
Ja w poprzedniej ciąży byłam chyba ze trzy razy. Tylko że ja nie czułam wcale.

-
nick nieaktualny
-
Jakoś mi się dzisiaj często brzuch napina, kurcze, żeby to znowu skurcze nie były
Normalnie czuję jak mi to moje dziecko na szyjkę naciska, nie wiem czemu ona się tak pcha, jak to jeszcze nie czas!!! Niedobre dziecko muszę przeprowadzić z nią dyscyplinującą rozmowę 
Gosha mam pytanie do Ciebie ( będę Cię molestować, bo Ty już obyta z gestozą
) czy Tobie robią ten test opuchlizny z uciskaniem kości piszczelowej palcem przez 5 sekund???
-
nick nieaktualny
-
Hwesta ja przedwczoraj miałam taki dzień... zaczepiałam, oddychałam przeponowo, wypiłam 1l coli, zjadłam 2 op skittlesów i dupa jakby dzieci nie było... przyszła godzina spania i myślałam że jej wyjmę z brzucha i odłożę do łóżeczka bo normalnie rozszaleli się na maksa

Połóż się na boku i pooddychaj przeponą, może się ruszy. Tylko nie przesadzaj z tym oddychaniem żebyś nie zasłabła czasem.
Liwi połóż się i odpoczywaj! Jeszcze nie czas na rodzenie!
W ogóle to nie mogę tu z Wami siedzieć bo naczytałam się o tych sukienkach dresowych i oczywiście zrobiłam zakupy na all
M mnie zabije 
Haneczka - tekst z pączkami jest czadowy :*
hwesta, haneczka lubią tę wiadomość
-
Hwesta jedź śmiało jak masz wątpliwości. Właśnie o tym mi wczoraj mówiła gin, ze jak cos niepokoi to jechać bez zastanowienia. Podepna Cie pod ktg i pewnie po ktg Cie puszczą, a Ty się uspokoisz.
Zresztą Liwi też
Ja nie prałam nowego wózka nawet w środku. Teraz prałam i owszem, ale dlatego, że się przybrudził
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 16:25
hwesta, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moj tez dzisiaj bardziej leniwy, jak na siebie oczywiscie, moze taki dzien, ale tak jak Agus pisze, jak masz niepokoj, to jedz sprawdz.
No wlasnie nawrzucalyscie linkow, a ja tak jak Ewelcia pewnie zaraz kupie.
Znowu byl kurier, dzisiaj jakis dobry rzut co jeden to przystojnijeszy a ja brzucha nie wciagnelam hehe.
Przyszla wanienka z tym stelazem chyba co Amy wrzucala, mpoim zdaniem nie ma szans zeby do niego dopasowac wanienke z ikei, on taki troche gięty, wyprofilowany, do tego na pewno nie, ale na all widzialam takie bardziej proste, moze tamte bylyby ok
EDIT maz sie ucieszy, bo od wejscia do salony droga jest w kartonach, codziennie walczy z tymi kartonami a ja codziennie dostarczam mu nowych, ale dzisiaj wyjatkowo duze gabaryty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 16:38
lysinka, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Marta na pocieszenie jeszcze raz powtórze,że pessar jest ok i zakładanie to identyczne uczucie jak zwykłe badanie palpitacyjne więc nic nie boli. Ale to nie oznacza, że można normalnie funkcjonować. Niestety mam zalecenie bardzo oszczędzającego trybu życia i gdy tylko za dużo chodzę albo robię to czuję ciągnięcie w szyjce i trzeba uważać.Nie szalej więc dziewczyno:)
-
Ewelcia pochwal się co zamówiłaś
ja to się trochę dygam na all kupować ubrań bo zawsze coś mi w nich nie pasuje:P
ja wózka nie piorę ani z zewnątrz ani wewnątrz. ma sie wywietrzyć do czasu porodu, zresztą nie będę izolować dziecka od różnych bakterii nawet od wózkowych:D
ale pojadłam dorsza:D mniam:D
BAMBI toś jeszcze nie odpakowała tych kartonów???
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LIWI to co piszesz wymaga konsultacji, takie moje zdanie...
HWESTA mój dzisiaj tez spokojny, praktycznie wogole nie czuje, jak robili mi USG to az mi gorąco było az zobaczyłam serduszko, a mały leżał i bawił sie stopa... A ja go w ogole nie czułam. Takie dni maja te dzieci nasze chyba, zbierają siły na godzine zero
SYLWIA ja tam lubię byc molestowana na rożne sposoby, wiec luz
otóż nie robią mi tego testu, ale dotykają stopy, od kolan w dol mam spuchnięte, ręce, paluchy jak serdelki, buzia jak księżyc
ja mowię wprost ze rano mam spuchnięta twarz, od południa cała puchne, ważny przy tym jest przyrost wagi, bo widac jak woda sie zatrzymuje w organizmie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 16:57
sylvia007 lubi tę wiadomość

[/url]