Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tyłek wypina się tylko w jednym miejscu, a macica stawia się cała. Ale uczucie nieraz podobnemf wrote:Mojej Malutkiej szpital nie pasowal i mi wiercila dziure w brzuchu,czesto spac nie dawala...
Aaaaaa w ogole!paczka z gemini idzie!ma byc jutro
A wiecie,ze takie uczucie jakby bobo wypinalo tylek,to moze byc stawianie brzucha?
mimka84, Bambi85, weronika86 lubią tę wiadomość
-
mimka84 wrote:Ale mi się obiad trafił. Nawiedziła mnie mama i mi przywiozła....knedle z truskawkami. Truskawki dziś mnie prześladują haha. Pyszne. Dziś popielec i mama mówi ze mięsa nie wolno, a że mnie zna i wie, że ja mam "nie wolno" gdzieś to wolała wpaść z knedlami. No to sobie pojadłam.
Eeee to ja zapomniałam ze dzis popielec i wsysnelam gulasz z extra mięskiem ......
No ładnie....
hwesta, Krysti, weronika86 lubią tę wiadomość
-
No i na zdrówko, ja miałam dzisiaj jeść mielone, ale mama mnie ubiegła, bo wie, że nie zwracam uwagi na posty.Lwica wrote:Eeee to ja zapomniałam ze dzis popielec i wsysnelam gulasz z extra mięskiem ......
No ładnie....Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 17:35
Lwica lubi tę wiadomość
-
Ja czasami mam wątpliwości co to, to wtedy maca brzuch dookoła i jeśli cały twardy to napinanie, a jeśli nie to dzidkaFasia wrote:Moje wypinanie oglądało już kilku lekarzy i tylko raz ktoś powiedział, że stawia się macica. Natomiast każdy inny mówi, że to dzidziuś

-
sylvia007 wrote:Ja czasami mam wątpliwości co to, to wtedy maca brzuch dookoła i jeśli cały twardy to napinanie, a jeśli nie to dzidka

Mam ten sam sposób
często mam dwie gule ale wokół nich jest mięciutko także to na pewno dziecko
sylvia007, Amy_ lubią tę wiadomość
-
ja robie tak samo, jak dzidź byl mniejszy to latwiej bylo rozróżnic a teraz corac trudniejsylvia007 wrote:Ja czasami mam wątpliwości co to, to wtedy maca brzuch dookoła i jeśli cały twardy to napinanie, a jeśli nie to dzidka

ROBOTKA Altacet spokojnie, poki go nie jesz:P, ale miejscowo moze byc. Na takie urazy, z medycyny ludowej wprost, znam jeszcze taki patent jak na zapalenie piersi- tzn liscie kapusty takie zmiażdżone. A ja wogole ten staw, lepiej , mniej boli?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 17:46
sylvia007, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
Tak szczerze to nie myślałam o tym, bo poprostu nie wiem czy mi bedzie potrzebna. Bo jak bedzie to pójdę i dokupie jakas Jane i tylemimka84 wrote:Gosha mam pytanko, będziesz kupowała jakąś parasolkę do Muuma?
specjalnie nie zamawiam...
widziałam do mojego w takim brązie jasnym za około 15€