Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aha, no bo czytałam że takie standardowe to się nie nadają i najlepiej właśnie oryginalne, choć ludzie piszą też że mimo tej "małej" budki parasolka wcale nie była im jakoś pottrzebna, że dobrze chroniła budka od słońca.Gosha wrote:Tak szczerze to nie myślałam o tym, bo poprostu nie wiem czy mi bedzie potrzebna. Bo jak bedzie to pójdę i dokupie jakas Jane i tyle
specjalnie nie zamawiam...
widziałam do mojego w takim brązie jasnym za około 15€ 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 17:49
Gosha lubi tę wiadomość
-
Ja tez tak mysle, parasolka to taki gadżetmimka84 wrote:Aha, no bo czytałam że takie standardowe to się nie nadają i najlepiej właśnie oryginalne, choć ludzie piszą też że mimo tej "małej" budki parasolka wcale nie była im jakoś pottrzebna, że dobrze chroniła budka od słońca.
a przeciez w zależności od tego jak słońce swieci mozna zmienic pozycje siedziska, po to to jest
mimka84 lubi tę wiadomość
-
To tak jak ja w swoimmimka84 wrote:No racja w sumie. Jak tak oglądam codziennie ten wózek to się coraz bardziej w nim zakochuję

syn mi prowadzą go po mieszkaniu z wpiętym misiem i tylko muszę mu zamieniać gondolkę na spacerowe, bo miś szybko rośnie
hwesta, sylvia007, Fasia, mimka84, shimmer_lip, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie moglam sobie tego gadzetu odmowicGosha wrote:Ja tez tak mysle, parasolka to taki gadżet
a przeciez w zależności od tego jak słońce swieci mozna zmienic pozycje siedziska, po to to jest 
strasznie mnie ubawilo ustawienie spacerowki z ta parasolka zwlaszcza ze maz ja na samym czubku zamontowal 
I trzymadelko na butelke albo kubek z kawa tez sobie wzielam
ja gadzeciara jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 18:08
mimka84, Gosha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 12:20
Aguś86, Gosha, MartaAlvi, Anka1501, Bambi85, sylvia007, Lali, Militta110816, Angela89, Robotka1, Fasia, lysinka, KasiaKwiatek, haneczka, Ewelcia, weronika86, Ida, Amy_, misia83, Agusiek89, iwonka1077, liwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No to Alicja waży już nieźle
Chyba wszystkie dzidzie przebiła
Kurcze być nastawionym na poród sn i nagle mieć cc. Ale jak leży nóżkami to nie ma wyjścia
Przynajmniej już wiesz kiedy nastanie ten dzień
A szyjka faktycznie długaśna jak na nasze warunki. Aż zazdroszczę takiej szyjki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 18:22
liloe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurcze Liloe to juz tylko miesiąć wow, az niewiarygodne.
ALe nam psikusy zrobily maluszki z tym polozeniem, chociaz dzisiaj czulam czkawke duzo nizej niz ostatnio wiec pojawil sie cien szansy, chociaz dalej mnie konkretnie oklada po pecherzu wiec juz sama nie wiem, musze jeszcze poobserwowac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny