Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Chyba powyżej 4kg zdarza się, że robią cc.liloe wrote:Czy to możliwe, że ona po Celestonie tak przybrała. To 700g w 9 dni to jakoś sporo. Jak już wiem, że będzie duża (bo będzie na bank) to się boję SN. A jak mi się przekręci na główkowe i będzie ważyła dużo to też mogą dać skierowanie na CC? Już nie mówię o swoim bólu i braku ZZO, ale o tym, że ja jestem drobna i bałabym się, że mi się zaklinuje więc i tak skończyłoby się CC.
-
31t0d i tak kolo 1500g byla. Mnie to bardziej martwi to ze do polowkowego byla 4-5 dni do przodu a tu nagle niby 1,5 tygodnia do tylu. Wydaje mi sie ze musi byc jakis powod. A jeszcze ja w porownaniu z dniem wczorajszym jestem 600g ciezszaAguś86 wrote:Shimmer a dokładnie w którym tygodniu miałaś robione usg i ile ważyła? Ja ostatnio sprawdzałam, że moja Zuzia w 33 tc ważyła na usg 1700 i to też jeszcze było w normie. Pociesz się, że mniejszą dzidzię łatwiej urodzić i ze nie waga świadczy o zdrowiu

jakis koszmar
-
nick nieaktualny
-
Nie przejmuj się, bo może jeszcze nadrobi, a gdyby na kolejnym usg nadal słabo przybierała to poproś o usg przepływów. Czasem łożysko jest już dojrzałe i dostarcza mniej substancji odżywczych. Ale na zapas się nie przejmuj! 1500 to wcale nie jest źle.
mimka84, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no sporo sporo, mniej wiecej kolo 200g na tydzien to taka srednia terazliloe wrote:Czy to możliwe, że ona po Celestonie tak przybrała. To 700g w 9 dni to jakoś sporo. Jak już wiem, że będzie duża (bo będzie na bank) to się boję SN. A jak mi się przekręci na główkowe i będzie ważyła dużo to też mogą dać skierowanie na CC? Już nie mówię o swoim bólu i braku ZZO, ale o tym, że ja jestem drobna i bałabym się, że mi się zaklinuje więc i tak skończyłoby się CC.
Czy to ze sterydami zwiazane? tez teoretycznie mozliwe, ciekawe czy utrzyma to tempo wzrostu. Moga dac skierowanie cc jakby sie odwrocila jako niewspolniernosc porodowa. A Twoje obawy rozumiem, moj jest raczej sredniakiem takim powyzej 50 percentyla ale glowe ma duuuza, i tez juz mialam wizje ze utknie gdzies w kanale, bo miednice mam mala. Ja ogolnie tak jak juz kiedys pisalam fanka cc nie jestem, ale jak bedzie duzy i bedzie mial duza glowe to zapytam gina jakie mam realne szanse rodzic sn, maja przeciez te pelvicomierze do pomiarow miednicy, jak bedzie mial watpliwosci, to trudno bedzie cc. Zakladajac opcje ze sie odwroci oczywiscie.
liloe lubi tę wiadomość