Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Liloe to też clexane bierze, a mi mój chirurg naczyniowy mówił, że są obserwacje prowadzone, że dzieci matek przyjmujących w ciąży clexane rodzą dzieci takie trochę większe niż przeciętna.Bambi85 wrote:no wlasnie wiem, dlatego licze ze moj maluch nie za;liczy takiego skoku wrozstowego jak Alicja, tylko bedzie sobie spokojnie przybieral tyle ile trzeba
liloe lubi tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Rudzia spokojnie urodzisz
chyba, że Sofi 6kg będzie miała 
Oby nieee!
moja mama mowi ze ja bylam mala bo cos kolo 3kg wazylam chyba nawet nie wiec Sofii tez bedzie mala
ale ja zre tyle majonezu ze boje sie ze bedzie qielka
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Sprawdziłam sobie ile ja ważyłam gdy się urodziłam - 3,150kg także też nie duży klocek to może moje maleństwo też będzie drobniutkie po mamusi
Aguś86, mimka84, Rudzia lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Rudzia
bardziej Ci ten majonez w tylek pójdzie niż w małą 
Ohhh obys miala racje!
wole zebym ja byla wieksza niz Ona
ja to schudne i bedzie dobrze ale urodzic 4 kilowe dziecko to wyczyn dla mnie takze podziwiam Cie
Anka1501 lubi tę wiadomość
-
Bambi toś mnie pocieszyła:) no nic, ogólnie mam zalecenie od lekarza z IP żeby do ortopedy pójść za tydzień czyli ewentualnie poczekam do poniedziałku i wtedy pójdę. bo własnie jakoś dziwnie mnie to boli, nie jak zwykły siniec. zobaczymy, ale dzięki za uwagi:)
Lilioe no to fajnie że wybór dokonany:) nie ma jak mieć to z głowy:)
ja się pocieszam tym że niby wiem że to nie reguła ale może moja mała urodzi się z podobną wagą do starszej:D podobno dzieci lubią się tak rodzić
liloe lubi tę wiadomość
-
A ja dzisiaj pierwszy raz od bardzo dawna mam apetyt i to jaki. Zjadła już bułkę z pastą jajeczną, kromkę chleba z serkiem topionym, bułkę z kapustą, pieczone ziemniaki i 2 pawełki
tyle to ja normalnie w tydzień jem
shimmer_lip, Bambi85, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
SYLWIA masz racje, zapomnialam o Clexane
RUDZIA myslisz ze przed porodem tez Ci usg nie zrobią?? chociazby zeby ocenic polozenie, wage, a jak bedziesz miala pol miednicowe to co, tez kaza Ci rodzic posladkowo ??ja mysle ze przed porodem musza zrobic
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
A powiedzcie mi dziewczyny gdy juz maluszek się urodzi to jak to jest z zapisywaniem do przychodni. Tatuś może podjechać prawda? wziąć papiery wypisać i zapisać malca do pediatry tak?
I drugie pytanko . Informacje odnośnie szczepień póżniejszych i usg bioderek da mi właśnie pediatra na pierwszej wizycie tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 19:44
-
nick nieaktualny

tu przez cala ciaze jest tylko jedno usg w 20 tygodniu czyli takie polowkowe ...